Ad Hominem "Planet ZOG - The End - ...For A New World" na 1 CD.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Venom Black Metal to chyba sam mógłbym Ci sprzedać tanio, mam w domu rodzinnym trochę metalu ale kupiłem większą partię i okazało się, że jednak nie słucham metalu w domu więc leży i zalega. Podeślę twojej mamie mój numer konta żeby nie bawić się w pośredników;-)Bonecrusher pisze: ↑25-03-2022, 21:07Edit niezdecydowany byłem
Finalnie:
Venom Black metal i massacra enjoy the violence![]()
Nie no to musi być przecież przez mojego starego zaksiegowaneŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑26-03-2022, 12:23Venom Black Metal to chyba sam mógłbym Ci sprzedać tanio, mam w domu rodzinnym trochę metalu ale kupiłem większą partię i okazało się, że jednak nie słucham metalu w domu więc leży i zalega. Podeślę twojej mamie mój numer konta żeby nie bawić się w pośredników;-)Bonecrusher pisze: ↑25-03-2022, 21:07Edit niezdecydowany byłem
Finalnie:
widać pojęcie ironii jest Tobie obce.Bonecrusher pisze: ↑26-03-2022, 14:43Nie no to musi być przecież przez mojego starego zaksiegowaneŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑26-03-2022, 12:23Venom Black Metal to chyba sam mógłbym Ci sprzedać tanio, mam w domu rodzinnym trochę metalu ale kupiłem większą partię i okazało się, że jednak nie słucham metalu w domu więc leży i zalega. Podeślę twojej mamie mój numer konta żeby nie bawić się w pośredników;-)Bonecrusher pisze: ↑25-03-2022, 21:07Edit niezdecydowany byłem
Finalnie:
Przecież widzę, że się śmiejecie że mną, a nie ze mnie, to podkręcam te żartykosmokrator pisze: ↑26-03-2022, 15:26widać pojęcie ironii jest Tobie obce.Bonecrusher pisze: ↑26-03-2022, 14:43Nie no to musi być przecież przez mojego starego zaksiegowaneŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑26-03-2022, 12:23
Venom Black Metal to chyba sam mógłbym Ci sprzedać tanio, mam w domu rodzinnym trochę metalu ale kupiłem większą partię i okazało się, że jednak nie słucham metalu w domu więc leży i zalega. Podeślę twojej mamie mój numer konta żeby nie bawić się w pośredników;-)
Wracając do tematu:
Incantation - The Infernal Storm
Cultes des Ghoules - Coven
Cultes des Ghoules - Sinister
Antaeus - Blood Libels