Księża
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Księża
Kolego Pacjent serio przeszedłeś śmierć kliniczną? Kiedyś mi napisałeś, że miałeś takie doświadczenie. Ja np bardzo chciałbym pośmiertnie porozmawiać z zmarłymi bliskimi. Bo bardzo tęsknie i wiem, że bardzo źle postąpiłem za życia w pewnych kwestiach i mnie to przytłacza Ba marzę o tej wizji co nam serwuje katolicyzm ale nie jestem w stanie jej uwierzyć. Wierzę w życie pośmiertne ale daleko mi do katolicyzmu.
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Wolałbym na PRIV. Pisz jeśli chcesz.tomaszm pisze: ↑22-02-2022, 16:49Kolego Pacjent serio przeszedłeś śmierć kliniczną? Kiedyś mi napisałeś, że miałeś takie doświadczenie. Ja np bardzo chciałbym pośmiertnie porozmawiać z zmarłymi bliskimi. Bo bardzo tęsknie i wiem, że bardzo źle postąpiłem za życia w pewnych kwestiach i mnie to przytłacza Ba marzę o tej wizji co nam serwuje katolicyzm ale nie jestem w stanie jej uwierzyć. Wierzę w życie pośmiertne ale daleko mi do katolicyzmu.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
N pewno kiedyś zapytam ,bo temat bardzo intrygujący dla mnie. Różnimy się całkowicie w kwestii uduchowienia ale nadrzędna wartość wiary w zycie pozagrobowe jest jednak wspólna.
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
- Medard
Nie wiemy, co powiedział rosyjskiemu ambasadorowi. Ale wiemy, że Watykan, jak dotąd, nie potępił wprost napaści na Ukrainę (w oficjalnym komunikacie Stolicy Apostolskiej nazwano ją „rosyjską operacją wojskową”). Wiemy, że kard. Pietro Parolin, sekretarz stanu, wezwał strony do negocjacji, nie rozróżniając, która z nich jest agresorem, a która ofiarą. I że mówiąc o wojnie – bo przecież to słowo w końcu paść musiało – papież i jego dyplomaci nie wymawiają nazwy kraju, który ją wywołał.
https://www.tygodnikpowszechny.pl/papie ... gul-171424
Die Welt ist meine Vorstellung.
- iGrinder
- postuje jak opętany!
Info z mojej byłej roboty:
Sędzia Marek to bardzo fajny człowiek, kierujący się zasadą "jak tu jesteś, to przypadkowo nie trafiłeś". Stara szkoła sędziowania he he he.Ksiądz pedofil z Koniecpola został skazany. W Sądzie Rejonowym w Myszkowie zapadł wyrok w procesie księdza oskarżonego o uprawianie seksu z 13-latką. Ksiądz w śledztwie do końca nie przyznał się do winy.
Ksiądz pedofil z Koniecpola skazany
Sędzia Marek Zachariasz, prowadzący tę sprawę odczytał wyrok. Oskarżony, Mariusz P. został skazany na 2 lata pozbawienia wolności w zawieszeniu na 5 lat. Ponadto ma dożywotni zakaz wykonywania zawodów, w których mógłby się zajmować młodocianymi. Ma też trzyletni zakaz zbliżania się do pokrzywdzonej i ma jej zapłacić 10 tys. zł. Objęty jest nadzorem kuratora sądowego przez okres zawieszenia kary i co sześć miesięcy pisemnie informować sąd o swoim postępowaniu.
Uzasadnienie wyroku, tak jak wszystkie rozprawy, było wyłączone z jawności. Wyrok nie jest prawomocny. Oskarżonego nie było dzisiaj w sądzie.
Those who don't wear the Devil's Mark shall burn in Crematories of Eternal Hell
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Zbrodniarze ramię w ramię ze zbrodniarzami? Nowe, nie znałem.Medard pisze: ↑04-03-2022, 21:54Nie wiemy, co powiedział rosyjskiemu ambasadorowi. Ale wiemy, że Watykan, jak dotąd, nie potępił wprost napaści na Ukrainę (w oficjalnym komunikacie Stolicy Apostolskiej nazwano ją „rosyjską operacją wojskową”). Wiemy, że kard. Pietro Parolin, sekretarz stanu, wezwał strony do negocjacji, nie rozróżniając, która z nich jest agresorem, a która ofiarą. I że mówiąc o wojnie – bo przecież to słowo w końcu paść musiało – papież i jego dyplomaci nie wymawiają nazwy kraju, który ją wywołał.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Ascetic
Nie wiem, czy tutaj było, ale jeden kościelny, toruński grzyb pięknie się wpisał w retorykę - huj z tymi ukrami. No ja tam nie wiem, ale lata się pisało, że zanim doszedł do inwestowania w geotermię to jakieś takie wschodnie znajomości miał. Taki kurwa prawie prawosławny kościół w ramach polskiej mafii czarnuchów.Nerwowy pisze: ↑05-03-2022, 15:11Zbrodniarze ramię w ramię ze zbrodniarzami? Nowe, nie znałem.Medard pisze: ↑04-03-2022, 21:54Nie wiemy, co powiedział rosyjskiemu ambasadorowi. Ale wiemy, że Watykan, jak dotąd, nie potępił wprost napaści na Ukrainę (w oficjalnym komunikacie Stolicy Apostolskiej nazwano ją „rosyjską operacją wojskową”). Wiemy, że kard. Pietro Parolin, sekretarz stanu, wezwał strony do negocjacji, nie rozróżniając, która z nich jest agresorem, a która ofiarą. I że mówiąc o wojnie – bo przecież to słowo w końcu paść musiało – papież i jego dyplomaci nie wymawiają nazwy kraju, który ją wywołał.
Podsumowując jedni udają, że nie ma tematu, a tacy fajni, nowocześni, wręcz lewicowo reformatorscy mieli być, a drudzy spłacają długi, jak nie ściagając do studia maciorę, zerozero, to sami otwarcie dając znać, huj, że zaraz będziemy mieć granice z kacapami po całości.
Ostatnio zmieniony 05-03-2022, 15:20 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
- Nerwowy
Zarówno cerkiew jak i KK to rosyjska agentura.
- Ascetic
Czekam jak pop zacznie zapierdalać jak katabasy z ustaszami, na przedzie kolumny, z krzyżem i kałachem w obu łapach.
Poro
- Nerwowy
Terlik wkurwiony, w chuj agresywny jedzie ostro po katolickich zbrodniarzach na tt xDDD
https://twitter.com/tterlikowski?lang=en
Czekam , aż zacznie nazywać tę bandę kurew po imieniu. Pierwszy kandydat do nawrócenia.Nerwowy pisze: ↑08-03-2022, 12:42Terlik wkurwiony, w chuj agresywny jedzie ostro po katolickich zbrodniarzach na tt xDDD
- Sgt. Barnes
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- trup
w pierwszej chwili przeczytałem "... tylko dzieci młodsze niż 10 lat...".
Na plebaniach i na kościołach w ogóle powinien być wielki napis ostrzegawczy, jak na papierosach, np.:
"Wchodząc do kościoła, chroń swoje dziecko!"
"Kontakt z księżmi grozi gwałtem Twojego dziecka."
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Jo, powinny być ostrzeżenia jak na paczkach fajek. A jeszcze lepiej jakby to ścierwo było nielegalne albo chociaż dozwolone od lat 18.
- Nerwowy
https://torun.wyborcza.pl/torun/7,48723 ... wnica.html
Ładnie wjebali babę pod tramwaj XDDD. Tak kończą frajerzy pracujący z klechami.
- nicram
To tylko przykład pewnego ekstremum. Taki Pacjent czy bloodcult pracują i są dosłownie ruchani w dupsko. Ale zdaje się lubią to. Wszyscy zadowoleni. Trzeba zapytać panią Lidię czy także jest zadowolona.Nerwowy pisze: ↑24-03-2022, 12:37https://torun.wyborcza.pl/torun/7,48723 ... wnica.html

all the monsters will break your heart
- Nerwowy
Swoją drogą wyrok skazujący dla członka zarządu fundacji w sytuacji gdzie pisowska prokuratura pełniła rolę obrońcy tylko pokazuje jaki tam musi być gnój
.

- Medard
odświeżmy trochę temat, zdanie papy karygodne, ale pierwszy komentarz to już nawet nie wiem, co:
Die Welt ist meine Vorstellung.
- iGrinder
- postuje jak opętany!
Watykański knur wchodzi cały na biało.
Those who don't wear the Devil's Mark shall burn in Crematories of Eternal Hell