III Wojna Światowa

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Awatar użytkownika
Mariusz Wędliniarz
rasowy masterfulowicz

Re: III Wojna Światowa

26-03-2022, 18:20

Gdyby z Morzem Bałtyckim dało by się fizycznie skłócić, Polska była by z nim skłócona w 100 procentach. Polska patologicznie nienawidzi Niemiec i Rosjan bo podskórnie czuje, że narody te są od niej inteligentniejsze, zasobniejsze i więcej znaczą. Przez Polskę przemawia zazdrość, małostkowość, gburowatość, chamstwo i nie umiarkowanie w jedzeniu i piciu. Jesteśmy odbytem Europy. Taka jest prawda.
Raz się zje, raz się nie zje.
tomaszm
mistrz forumowej ceremonii

26-03-2022, 18:25

Jesli mamy coś znaczyć to pieniądze. Na tym wszystko się opiera.

Odjebiemy tych ruskich kacapów. Tu są wszyscy wkurwieni.

A tępe szczały z władz państwa tego nie ogarniają. Zawsze bylismy traktowani jako banda największych pojebów. No a teraz w sytuacji zagrożenia militarnego.... ach kurwa idę se jebnąć 50 orzechówki.Kurwa dialog się zmienił....już nie ma pojebów z Lublińca. Jest front wojenny,

Będzie to wyglądało w ten sposób ,że kacapski zwłokie będą zawieszone, rozbebeszone na słupach. To jest tylko zapalnik kiedy ktoś płomień odpali. Chciałbym żeby to było inaczej i żeby moje dziecko urodziło się w innych czasach. U nas to jest tylko płomień.
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

26-03-2022, 18:48

tomaszm pisze:
26-03-2022, 16:59
Co masz na myśli? Tam na Ukrainie walczą dwie armie- partyzantów totalnie nie przeszkolonych w obłudze broni a po drugiej stronie masz rosjan w wieku 16-25 lat ,którrzy dostali doposażenie od armii putinowego sćierwa i kompletnie nie potrafią sobie z tematem poradzić, To jest co by nie było wojna amatorów. Na zasadzie wykończenia. Chłopie jakby te ruskie wojsko wjechało w Polskę to ich nie ma od razu. Bez względu kto rządzi. A teraz rozsiądź się wygodnie emigrancie z Angli i wrzuć jakieś mądrości:D
Podejmujesz temat, o którym nie masz zielonego pojęcia. Snujesz jakieś oderwane od rzeczywistości projekcje, aby później stworzyć życzeniowe receptę na wszystko. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
tomaszm

26-03-2022, 18:51

Nie podejmę:: Twoja osoba mnie sprowadza do ziemi. Poziom intelektu i wiedzy wszelakiej. Nawet bym nie śmiał Ozob podejmować z Tobą dyskusji. Baw się dobrze, Mnie w to nie angażuj:D Dobrego.
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

26-03-2022, 19:23

Pacjent pisze:
25-03-2022, 20:57
Tatuś pisze:
25-03-2022, 20:47
Pacjent pisze:
25-03-2022, 20:04

Najwidoczniej nie śledziłeś uważnie, ale nawet na forum było o tym jak RFN wywołała wojnę w Jugosławii i dlaczego.
Co do taktyki Rosji to o oczywistościach nie musimy się rozwodzić. Faktem jest, że wobec takich działań Rosji Niemcy zacieśniły z nią relacje.
Przykro mi bardzo ale to, że pacjent coś napisał na forum to nie oznacza, że tak jest. To Rosjanie wywołują wojny od 30 lat bo boli ich dupa, że im się sojuz rozleciał bo był tak zajebisty, że wszyscy stamtąd spierdalali jak tylko mieli okazję. Teraz tak samo jest z Rosją, nawet elita wybiera zgniły zachód a nie kurort w Soczi:
Możesz być ignorantem i nie przyjmować faktów do wiadomości. Poza tym nie tylko ja o tym pisałem. Bodajże kol. Uglak także.
PS. Ach ta miłość do Niemiec i jednoczesna nienawiść do Rosji, mimo wspólnych mianowników między oboma państwami.
litości. ja rozumiem, że wy z uglakiem na dźwięk słowa „Niemcy” dostajecie konwulsji ale to co było pisane wtedy i znów jest powtarzane to zwykłe nadużycie i zakłamywanie historii. to mniej więcej tak jakby stwierdzić, że to nie III Rzesza wywołała II wojnę światową tylko Wielka Brytania ponieważ prowadziła politykę ustępstw wobec Hitlera.
tomaszm

26-03-2022, 19:25

Onuce jak wejdą i bestialstwo ludzi pwowieszą. Nikt tego nie powstrzyma. Zwiesimy ich gdzie ich miejce. Tu nikt nikogo nie powstrzyma. Bezkrytyczna przemoc
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

26-03-2022, 19:35

nagrobek pisze:
Pacjent pisze:
Tatuś pisze:
25-03-2022, 20:47

Przykro mi bardzo ale to, że pacjent coś napisał na forum to nie oznacza, że tak jest. To Rosjanie wywołują wojny od 30 lat bo boli ich dupa, że im się sojuz rozleciał bo był tak zajebisty, że wszyscy stamtąd spierdalali jak tylko mieli okazję. Teraz tak samo jest z Rosją, nawet elita wybiera zgniły zachód a nie kurort w Soczi:
Możesz być ignorantem i nie przyjmować faktów do wiadomości. Poza tym nie tylko ja o tym pisałem. Bodajże kol. Uglak także.
PS. Ach ta miłość do Niemiec i jednoczesna nienawiść do Rosji, mimo wspólnych mianowników między oboma państwami.
litości. ja rozumiem, że wy z uglakiem na dźwięk słowa „Niemcy” dostajecie konwulsji ale to co było pisane wtedy i znów jest powtarzane to zwykłe nadużycie i zakłamywanie historii. to mniej więcej tak jakby stwierdzić, że to nie III Rzesza wywołała II wojnę światową tylko Wielka Brytania ponieważ prowadziła politykę ustępstw wobec Hitlera.
https://www.tygodnikprzeglad.pl/kohl-a- ... ugoslawii/
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Ascetic

26-03-2022, 19:42

Rosja od zawsze rozbija Bałkany. Tak jak teraz Karabach, Ukrainę.

https://klubjagiellonski.pl/2019/07/01/ ... spokojnie/

Polecam artykuł.
Poro
Awatar użytkownika
Ascetic

26-03-2022, 19:45

Pacjent pisze:
26-03-2022, 17:55
Mariusz Wędliniarz pisze:
26-03-2022, 17:48
Właśnie pocztałem o Joe Bidenie na wikipedii. Ma 79 lat. Myślałem, że więcej. Chyba nie ma takich sprawnych nóg, dlatego tak pomału chodzi. I ma czworo dzieci. To znaczy że ruchał się z babami. Czyli jest po prostu zwykłym człowiekiem jak my wszyscy. Jakoś go tak polubiłem.
Obejrzyj jeszcze zdjęcia jak obmacuje dziewczynki.
Administracjo. Podobno chcecie zachować tutaj standardy. Typ sugeruje, że prezydent USA jest pedofilem - pisze obrzydliwe rzeczy w poście powyżej.

Nie jest to szambo i rynsztok?
Poro
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

26-03-2022, 19:49

Pacjent pisze:
nagrobek pisze:
Pacjent pisze:

no, czytałem o tym już dawno. to oznacza, że to Niemcy były głównym inicjatorem konfliktu i wywołały wojnę w b.Jugosławii?
lol kurwa und XD. kończę bo szkoda czasu.
Awatar użytkownika
Tatuś
weteran forumowych bitew
Kontakt:

26-03-2022, 19:58

Ascetic pisze:

Polecam artykuł.
Przecież trzeba być ślepym by nie widzieć, że schemat jest ten sam ciągle:
1. Wysyłamy jakichś striełkowów by robili ferment we wrogim kraju.
2. Wkraczamy do tego kraju z wojskiem by "chronić" tych co zrobili ferment w punkcie pierwszym.
3. Ustanawiamy jakieś nieuznawane półpaństwo, w którym obowiązkowo znajduje się ruska baza.
Tak było w:
Abchazji, Osetii Południowej, Górnym Karabachu, Krajinie, Naddniestrzu a teraz w Ukrainie.

Planowane jest zrobienie tego samego schematu w:
a) Polsce za pomocą RAŚ,
b) Rumunii za pomocą Węgrów (dlatego Orban tak przestępuje z nogi na nogę)
c) Niemczech za pomocą mniejszości Tureckiej
d) we Francji za pomocą mniejszości Arabskiej
f) Hiszpanii za pomocą Katalonii
i zawsze można odkopać inne głupie konflikty narodowościowe by pod jakimś pretekstem czy w skutek prowokacji ten kraj najechać. Problem jest taki, że ruskie pokazały całkowitą indolencję podczas napaści na Ukrainę i to będzie miało konsekwencje.

Pacjent kijem wisły nie zawróci a Rosjanie muszą zmienić płytę bo USA ich zdekonspirowało.

Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
Awatar użytkownika
Ascetic

26-03-2022, 20:00

Tatuś pisze:
26-03-2022, 19:58
Ascetic pisze:

Polecam artykuł.
Przecież trzeba być ślepym by nie widzieć, że schemat jest ten sam ciągle:
1. Wysyłamy jakichś striełkowów by robili ferment we wrogim kraju.
2. Wkraczamy do tego kraju z wojskiem by "chronić" tych co zrobili ferment w punkcie pierwszym.
3. Ustanawiamy jakieś nieuznawane półpaństwo, w którym obowiązkowo znajduje się ruska baza.
Tak było w:
Abchazji, Osetii Południowej, Górnym Karabachu, Krajinie, Naddniestrzu a teraz w Ukrainie.

Planowane jest zrobienie tego samego schematu w:
a) Polsce za pomocą RAŚ,
b) Rumunii za pomocą Węgrów (dlatego Orban tak przestępuje z nogi na nogę)
c) Niemczech za pomocą mniejszości Tureckiej
d) we Francji za pomocą mniejszości Arabskiej
f) Hiszpanii za pomocą Katalonii
i zawsze można odkopać inne głupie konflikty narodowościowe by pod jakimś pretekstem czy w skutek prowokacji ten kraj najechać. Problem jest taki, że ruskie pokazały całkowitą indolencję podczas napaści na Ukrainę i to będzie miało konsekwencje.

Pacjent kijem wisły nie zawróci a Rosjanie muszą zmienić płytę bo USA ich zdekonspirowało.

On widzi i wie i z pełnym 200% założeniem można założyć właśnie, że jak coś pisze to jest:

A/ pisze pod kacapską modlę
B/ jest najczęściej na odwrót niż pisze, przekleja w świetle faktów
Poro
Pacjent

26-03-2022, 20:05

nagrobek pisze:
26-03-2022, 19:49
Pacjent pisze:
nagrobek pisze:

no, czytałem o tym już dawno. to oznacza, że to Niemcy były głównym inicjatorem konfliktu i wywołały wojnę w b.Jugosławii?
lol kurwa und XD. kończę bo szkoda czasu.
Oczywiście. Wiadomo było czym skończy się oderwanie Chorwacji i Słowenii od Jugosławii. Co ciekawe było to wymierzone także przeciwko Polsce.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Tatuś
weteran forumowych bitew
Kontakt:

26-03-2022, 20:15

Pacjent pisze:

Oczywiście. Wiadomo było czym skończy się oderwanie Chorwacji i Słowenii od Jugosławii. Co ciekawe było to wymierzone także przeciwko Polsce.
to jest typowe ruskie pierdolenie i mylenie przyczyn ze skutkami, tak samo jak wejście Ukrainy do NATO nie musiałoby się skończyć atakiem Moskali. Jakoś Słowacja z Czechami sie rozeszli bez jednego wystrzału ale tam nie było ruskich mącicieli.
Pacjent

26-03-2022, 20:26

Tatuś pisze:
26-03-2022, 20:15
Pacjent pisze:

to jest typowe ruskie pierdolenie i mylenie przyczyn ze skutkami, tak samo jak wejście Ukrainy do NATO nie musiałoby się skończyć atakiem Moskali. Jakoś Słowacja z Czechami sie rozeszli bez jednego wystrzału ale tam nie było ruskich mącicieli.
Czesi i Słowacy podzielili swoje państwo na pół. Inna sytuacja. Czym skończyłoby się oderwanie od USA Teksasu i Kalifornii? Masz jakiś inny niż ruski pomysł?
Awatar użytkownika
Tatuś
weteran forumowych bitew
Kontakt:

26-03-2022, 20:33

Pacjent pisze:

Czesi i Słowacy podzielili swoje państwo na pół. Inna sytuacja. Czym skończyłoby się oderwanie od USA Teksasu i Kalifornii? Masz jakiś inny niż ruski pomysł?
1. Nie na pół tylko na 2/3 i 1/3.
2. Jugosławia to nie było nigdy USA więc porównanie Teksasu do Słowenii i Kalifornii do Chorwacji jest zupełnie nietrafione.
Jugosławia była bankrutem. Chorwaci i Słoweńcy jako najbogatsze republiki postanowiły się usamodzielnić. Serbowie podpuszczani przez ruskich postanowili to po rusku załatwić... czołgami i karabinami. Generalnie schemat działania jest identyczny jak na Ukrainie. Vukovar stał się Charkowem czy Czernichowem a Dubrownik Mariupolem. Atak rakietowy na Zagrzeb też był jak i jest na Kijów.
Gdyby nie ruscy to by wojny na Bałkanach nie było a Serbia pewnie już by była w UE. Niestety Serbowie postawili na złego sojusznika.
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

26-03-2022, 20:55

Biden powiedział coś istotnego czy standardowe gadki prezydentów USA o papieżu i Wałęsie?
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Pacjent

26-03-2022, 20:59

Tatuś pisze:
26-03-2022, 20:33
Pacjent pisze:

1. Nie na pół tylko na 2/3 i 1/3.
2. Jugosławia to nie było nigdy USA więc porównanie Teksasu do Słowenii i Kalifornii do Chorwacji jest zupełnie nietrafione.
Jugosławia była bankrutem. Chorwaci i Słoweńcy jako najbogatsze republiki postanowiły się usamodzielnić. Serbowie podpuszczani przez ruskich postanowili to po rusku załatwić... czołgami i karabinami. Generalnie schemat działania jest identyczny jak na Ukrainie. Vukovar stał się Charkowem czy Czernichowem a Dubrownik Mariupolem. Atak rakietowy na Zagrzeb też był jak i jest na Kijów.
Gdyby nie ruscy to by wojny na Bałkanach nie było a Serbia pewnie już by była w UE. Niestety Serbowie postawili na złego sojusznika.
Jugosławia miała swoje części składowe, mają je też USA. Sytuacja ekonomiczna i powody nie mają tu nic do rzeczy. Liczy się reakcja stolicy, a ta w USA byłaby podobna jak w Jugosławii, więc każdy podmiot zewnętrzny, który namówiłby 2 stany na odłączenie de facto wywołałby tam wojnę.
Awatar użytkownika
Ascetic

26-03-2022, 21:00

ozob pisze:
26-03-2022, 20:55
Biden powiedział coś istotnego czy standardowe gadki prezydentów USA o papieżu i Wałęsie?
Myślałem, że jednak więcej w tym trollingu ciebie stać. pacjent ci zaraz zreferuje, musisz chwilę poczekać. zresztą odpisze to co byś sam sobie napisał.

Co do pytania. Jak to jest wspierać russką narrację? Jak to jest wspierać kacapię?
Poro
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

26-03-2022, 21:04

Oczywiscie nie obdarował Polski nuclear shearing. Perasola też nie. Nie będzie też ciężkich dywizji. Zero zaskoczenia. (:
Ostatnio zmieniony 26-03-2022, 21:06 przez ozob, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ