POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- rasowy masterfulowicz
Re: POlitykowanie
Czasy są ciekawe i wiele osób nie wytrzymuje ciśnienia. Tylko spokój nas uratuje;)
Celem życia nie jest przeżycie.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mylisz się. Fakty są przeciwko niemu - delikatnie mówiąc.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- nicram
Jakie dyskusje z niedoukiem, kłamcą i obrońcą pedofilów? Ile to razy nie odpowiadałeś na proste pytania i uciekałeś na parę dni po kompromitacjach, których wszyscy byliśmy świadkami? Z takim śmieciami jak ty się nie dyskutuje. Naplucie w ryja, i prawy sierpowy dla takiego jak ty ruskiego wycierucha z konfederopederastii nazywającego Ukraińców bydlakami i zrównującego ich z agresorem.Pacjent pisze: ↑24-03-2022, 08:01Widzisz jakim jesteś chamem. Nie potrafisz normalnie dyskutować. Dobrze wiesz, że nie mogę tu tego zacytować, bo "taki mamy klimat", ale jeśli kol. Sybir się zgodzi to skopiuje tu zestaw najbardziej kompromitujących Cię covidowych cytatów, łącznie z tymi gdy reklamowałeś tutaj putinowską szczepionkę.
all the monsters will break your heart
-
Prawy sierpowy to Ty sobie możesz wymierzyć pod kołdrą. Sam się kompromitujesz tymi oszczerstwami. Powtarzam: dostanę zielone światło od admina to będziesz tu miał garść kompromitujących Cię covidowych cytatów.nicram pisze: ↑24-03-2022, 08:13Jakie dyskusje z niedoukiem, kłamcą i obrońcą pedofilów? Ile to razy nie odpowiadałeś na proste pytania i uciekałeś na parę dni po kompromitacjach, których wszyscy byliśmy świadkami? Z takim śmieciami jak ty się nie dyskutuje. Naplucie w ryja, i prawy sierpowy dla takiego jak ty ruskiego wycierucha z konfederopederastii nazywającego Ukraińców bydlakami i zrównującego ich z agresorem.Pacjent pisze: ↑24-03-2022, 08:01Widzisz jakim jesteś chamem. Nie potrafisz normalnie dyskutować. Dobrze wiesz, że nie mogę tu tego zacytować, bo "taki mamy klimat", ale jeśli kol. Sybir się zgodzi to skopiuje tu zestaw najbardziej kompromitujących Cię covidowych cytatów, łącznie z tymi gdy reklamowałeś tutaj putinowską szczepionkę.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Ascetic
Wygląda to na początek zmian. Jak się zestawi z wczorajszymi wydarzeniami o charakterze pozapolskim, sprawa nadiera nowego kontekstu.

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/202 ... 38-poslow/

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/202 ... 38-poslow/
lys på slutten av lys
- nicram
Wszędzie wyrzucają ruską agenturę, tylko nie na masterfulu.
all the monsters will break your heart
-
438 posłów wyrzuciło Brauna, 437 głosowało za dopłatą do telewizorów. Bardzo dobrze.
- Ascetic
Może jednak niech lepiej sybir jako lekarz napisze, jaka była tutaj dystrybucja szurowskich, jak się okazało po czasie z inspiracji kacapów, nieprawd ze strony zestawu onuc: pacjent, mistrz, ozob, fanatyk, ursus (czyj to dubel?), panopticon.nicram pisze: ↑24-03-2022, 08:13Jakie dyskusje z niedoukiem, kłamcą i obrońcą pedofilów? Ile to razy nie odpowiadałeś na proste pytania i uciekałeś na parę dni po kompromitacjach, których wszyscy byliśmy świadkami? Z takim śmieciami jak ty się nie dyskutuje. Naplucie w ryja, i prawy sierpowy dla takiego jak ty ruskiego wycierucha z konfederopederastii nazywającego Ukraińców bydlakami i zrównującego ich z agresorem.Pacjent pisze: ↑24-03-2022, 08:01Widzisz jakim jesteś chamem. Nie potrafisz normalnie dyskutować. Dobrze wiesz, że nie mogę tu tego zacytować, bo "taki mamy klimat", ale jeśli kol. Sybir się zgodzi to skopiuje tu zestaw najbardziej kompromitujących Cię covidowych cytatów, łącznie z tymi gdy reklamowałeś tutaj putinowską szczepionkę.
lys på slutten av lys
Dokładnie.Ascetic pisze: ↑24-03-2022, 08:47Może jednak niech lepiej sybir jako lekarz napisze, jaka była tutaj dystrybucja szurowskich, jak się okazało po czasie z inspiracji kacapów, nieprawd ze strony zestawu onuc: pacjent, mistrz, ozob, fanatyk, ursus (czyj to dubel?), panopticon.nicram pisze: ↑24-03-2022, 08:13Jakie dyskusje z niedoukiem, kłamcą i obrońcą pedofilów? Ile to razy nie odpowiadałeś na proste pytania i uciekałeś na parę dni po kompromitacjach, których wszyscy byliśmy świadkami? Z takim śmieciami jak ty się nie dyskutuje. Naplucie w ryja, i prawy sierpowy dla takiego jak ty ruskiego wycierucha z konfederopederastii nazywającego Ukraińców bydlakami i zrównującego ich z agresorem.Pacjent pisze: ↑24-03-2022, 08:01
Widzisz jakim jesteś chamem. Nie potrafisz normalnie dyskutować. Dobrze wiesz, że nie mogę tu tego zacytować, bo "taki mamy klimat", ale jeśli kol. Sybir się zgodzi to skopiuje tu zestaw najbardziej kompromitujących Cię covidowych cytatów, łącznie z tymi gdy reklamowałeś tutaj putinowską szczepionkę.
Każdy z tych, tych palpitacji dostawał jak dzidzi dwuletnie - maseczka i szczepionka?
Ojojoj .....
- Ascetic
Ewaluowało to od "zwykłej grypki" do nwo i innych rzeczy podsuwanych zestawowi onuc: pacjent, mistrz, ozob, fanatyk, ursus (czyj to dubel?), panopticon. Widzę, teraz, że jeden nawet domaga sie, żeby podsumować ich dezinformację xD No nie może być LOLSlyd pisze: ↑24-03-2022, 08:51Dokładnie.Ascetic pisze: ↑24-03-2022, 08:47Może jednak niech lepiej sybir jako lekarz napisze, jaka była tutaj dystrybucja szurowskich, jak się okazało po czasie z inspiracji kacapów, nieprawd ze strony zestawu onuc: pacjent, mistrz, ozob, fanatyk, ursus (czyj to dubel?), panopticon.nicram pisze: ↑24-03-2022, 08:13
Jakie dyskusje z niedoukiem, kłamcą i obrońcą pedofilów? Ile to razy nie odpowiadałeś na proste pytania i uciekałeś na parę dni po kompromitacjach, których wszyscy byliśmy świadkami? Z takim śmieciami jak ty się nie dyskutuje. Naplucie w ryja, i prawy sierpowy dla takiego jak ty ruskiego wycierucha z konfederopederastii nazywającego Ukraińców bydlakami i zrównującego ich z agresorem.
Każdy z tych, tych palpitacji dostawał jak dzidzi dwuletnie - maseczka i szczepionka?
Ojojoj .....
lys på slutten av lys
- empir
- zahartowany metalizator
Tamte 2 tematy udowodniły że jesteś debilem, szurem i chuja wiesz.
Wpisy w tym temacie dowodzą że masz w dupie analnego i należy ci się ban.
- Nerwowy
Kolejny (trzeci już w tym roku) system podatkowy wjeżdza na pełnej kurwie 

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
Wręcz przeciwnie, co widać zwłaszcza teraz, tzn. że to była medialna ściema, więc zamknij ryj, chamie.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Teraz jak zostałeś lektorem, to sytuacja na pewno się nie zmieni;-)
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- empir
Głupi byłeś, nic się nie zmieniło.Pacjent pisze: ↑24-03-2022, 14:48Wręcz przeciwnie, co widać zwłaszcza teraz, tzn. że to była medialna ściema, więc zamknij ryj, chamie.
A to, że pisowski rząd często sam sobie zaprzeczał nie oznacza, że takie ruskie onuce jak ty, miały jakąkolwiek rację z covidem.
ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑24-03-2022, 15:41
Teraz jak zostałeś lektorem, to sytuacja na pewno się nie zmieni;-)

- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Tak w skrócie to jest git. Powinienem podążać jakimś planem, który mi się niespecjalnie podoba. Na szczęście po dwóch tygodniach rozkminiłem, że najważniejsze, żeby klienci byli ze mnie zadowoleni. No to jadę już po swojemu dodając najciekawsze rzeczy z programu. Na razie mam tylko parę godzin w tygodniu (mam jeszcze inną robotę, więc jest spox). Dziewczyny są zadowolone, szefowe są zadowolone, ja jestem zadowolony. Gadać mogę non stop, więc nawet nie czuję, że to praca.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
No to fajnie, a jakie materiały?bartwa pisze: ↑24-03-2022, 16:49Tak w skrócie to jest git. Powinienem podążać jakimś planem, który mi się niespecjalnie podoba. Na szczęście po dwóch tygodniach rozkminiłem, że najważniejsze, żeby klienci byli ze mnie zadowoleni. No to jadę już po swojemu dodając najciekawsze rzeczy z programu. Na razie mam tylko parę godzin w tygodniu (mam jeszcze inną robotę, więc jest spox). Dziewczyny są zadowolone, szefowe są zadowolone, ja jestem zadowolony. Gadać mogę non stop, więc nawet nie czuję, że to praca.