ŻUŻELEK
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- devastator77
- zahartowany metalizator
Re: ŻUŻELEK
Co będzie z małymi ruskimi chujkami w naszych ligach?Czy nie powinno się ich wypierdolić?Piłkarze czy siatkarze nie chcą grać z kacapami,o jeszcze piłkarki ręczne też nie zagrają z krasawicami,inne kraje też odmawiają jakichkolwiek kontaktów z rusakami,więc chyba w żużlu też trzeba podjąć męską decyzję i zakazać im startów.
Ja jestem za,wiem,że to sport,a nie polityka,że większość ruskich sportowców nie popiera tej awantury z Ukrainą,że nawet nie lubi tego putina,ale ja uważam,że powinno wypierdolić wszystkich zawodników i wszystkie drużyny ze wszystkich rozgrywek,lig,zawodów,pucharów,igrzysk,mityngów itp itd.
Ja jestem za,wiem,że to sport,a nie polityka,że większość ruskich sportowców nie popiera tej awantury z Ukrainą,że nawet nie lubi tego putina,ale ja uważam,że powinno wypierdolić wszystkich zawodników i wszystkie drużyny ze wszystkich rozgrywek,lig,zawodów,pucharów,igrzysk,mityngów itp itd.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ruskie drużyny ligowe i reprezentacje ok, ale tych, którzy występują w innych ligach powinno się traktować jak odpowiedzialnych ludzi, tzn. popierasz Putina to wyjazd, deklarujesz, że nie to zostajesz.devastator77 pisze: ↑28-02-2022, 16:20Co będzie z małymi ruskimi chujkami w naszych ligach?Czy nie powinno się ich wypierdolić?Piłkarze czy siatkarze nie chcą grać z kacapami,o jeszcze piłkarki ręczne też nie zagrają z krasawicami,inne kraje też odmawiają jakichkolwiek kontaktów z rusakami,więc chyba w żużlu też trzeba podjąć męską decyzję i zakazać im startów.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Czyli volkslisty. Dobre nie znałem.Pacjent pisze: ↑28-02-2022, 16:26Ruskie drużyny ligowe i reprezentacje ok, ale tych, którzy występują w innych ligach powinno się traktować jak odpowiedzialnych ludzi, tzn. popierasz Putina to wyjazd, deklarujesz, że nie to zostajesz.devastator77 pisze: ↑28-02-2022, 16:20Co będzie z małymi ruskimi chujkami w naszych ligach?Czy nie powinno się ich wypierdolić?Piłkarze czy siatkarze nie chcą grać z kacapami,o jeszcze piłkarki ręczne też nie zagrają z krasawicami,inne kraje też odmawiają jakichkolwiek kontaktów z rusakami,więc chyba w żużlu też trzeba podjąć męską decyzję i zakazać im startów.
Wygląda na to, że kacapy, jak to ich mocodawca putler idą w kierunku faszyzmu. Nie wiem po co w takim razie było się spruwać z tym UPA.
Szkoda, że jeszcze onuc nie napisał, że nie ma odpowiedzialności zbiorowej. W tym dla ludzi mordowanych dzisiaj na ulicach Charkowa. Tych bez nóg i rąk. Ich ruscy jakoś "nie wyłączyli z odpowiedzialności" i po południu rozjebali iskanderami i gradami.
huj w dziąsło
-
- postuje jak opętany!
O ile dobrze kojarzę to Sajfutdinow w jakimś wywiadzie opowiadał jak to nie podziwia swojego prezydenta, jaki to on wielki patriota. Niewiem jak obecnie, odnosi się do osoby tego śmiecia - jeśli nie potępia - niech wypierdala. Już sporo głosów słyszałem od tych najpopularniejszych kacapskich sportsmenow jak Powietkin, że jest po stronie swego despotycznego władcy.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Emila lubię. Jebac starszego lagute.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- pr0metheus
Ja lubiłem Emila, aktualnie nie mogę patrzeć na ruskich, to silniejsze ode mnie.
Odnosnie żużla, na początku uważałem ze zabranie GP ruskim i wykluczenie reprezentacji z SON to wystarczająca kara. Teraz myśle ze wszyscy powinni wypierdalac z polskich lig. Tym bardziej ze nie słychać od nich jednoznacznego potępienia. A. Laguta, mistrz świata, który w końcu ma jakies tam zasięgi popularności, napisał w oświadczeniu „wojna jest złem”. Dzięki za info , panie Laguta.
Dokładnie ta sama sytuacja z Ovechkinem i Haskiem, co Żurek wkleił w dziale hokejowym.
niech to miejsce niebawem zniknie
- pr0metheus
Na potwierdzenie powyższego: żona laguty płacze na instagramku bo ktoś oblał farbą tabliczkę ambasady kacapowa. Odklejeni od rzeczywistości są ci ludzie. Niech wypierdalaja.
https://sport.interia.pl/zuzel/news-ska ... Id,5863091
https://sport.interia.pl/zuzel/news-ska ... Id,5863091
-
- postuje jak opętany!
Podobnie i Ja, bo mu od lat kibicuję ale na ruskich ciężko mi patrzeć
- pr0metheus
Pan Dryła z mocnym apelem. Rozjechal ruskich.
https://sport.interia.pl/zuzel/news-dla ... Id,5865180
https://sport.interia.pl/zuzel/news-dla ... Id,5865180
- devastator77
Włókniarz Częstochowa wypierdolił Sirotkina!Bravo!
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- devastator77
Dochodzą słuchy,że Polski Związek Motorowy nie zamierza potwierdzać do startów w sezonie 2022 żadnego obywatela Rosji i Białorusi.Bravo!
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- pr0metheus
Fim i pzm potwierdziłdevastator77 pisze: ↑03-03-2022, 16:51Dochodzą słuchy,że Polski Związek Motorowy nie zamierza potwierdzać do startów w sezonie 2022 żadnego obywatela Rosji i Białorusi.Bravo!
- devastator77
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- pr0metheus
Dlatego ja nie wierze w te skruchy Artema , biorąc pod uwagę co wygaduje jego baba i brat.maciek z klanu pisze: ↑22-03-2022, 20:50Ta kurwa jebana znów się popisała
https://www.onet.pl/sport/onetsport/zuz ... w,d87b6cc4
Tylko Gleb z tej całej ruskiej bandy brzmiał wiarygodnie. Mimo ze na wałku przefarbowany na Polaka, od razu zajął jasne, antyputinowskie stanowisko.
A i odnośnie Emila, takie mu znaleźli. Przypomnę ze nocne wilki brały udział w przejeciu Krymu
- devastator77
Polskie rundy Grand Prix będą transmitowane w ogólnodostępnej stacji TTV.
Podobno Maksym Drabik przemówił w Lubelskim radiu!
Podobno Maksym Drabik przemówił w Lubelskim radiu!
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- devastator77
Ruszył nowy sezon,a tu cisza!
Stal Gorzów - Motor Lublin 44:46
Włókniarz Częstochowa-Unia Leszno 44:46
Stal Gorzów - Motor Lublin 44:46
Włókniarz Częstochowa-Unia Leszno 44:46
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
-
- postuje jak opętany!
Pojechałem na mecz w Czewie - trudno o daleko idące wnioski w kontekście wartości obu zespołów na podstawie jednego meczu ale Włókniarz dalej nie wygląda na kamande z atutem własnego toru.
Słabe widowisko, słabo niosła szeroka - mecz sportowo bronili najszybsi i najbardziej kreatywni Madsen, Pitera Pawlicki i Kołodziej. Niezbyt imponująco wygląda na początku sezonu Lindgren, jeśli będzie w kratkę jechał to nie ma szans aby Włókniarz coś ugrał w perspektywie walki o medale.
Słabe widowisko, słabo niosła szeroka - mecz sportowo bronili najszybsi i najbardziej kreatywni Madsen, Pitera Pawlicki i Kołodziej. Niezbyt imponująco wygląda na początku sezonu Lindgren, jeśli będzie w kratkę jechał to nie ma szans aby Włókniarz coś ugrał w perspektywie walki o medale.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
No to myszy się nieco przeliczyły na inaugurację
- devastator77
Falubaz Zielona Góra - Start Gniezno 45:45
Ten remis może drogo kosztować zielonogórzan.
Ten remis może drogo kosztować zielonogórzan.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?