ufff ulżyło mi, mieszczę się w normie

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
ufff ulżyło mi, mieszczę się w normie
Pozdro, tutaj w robocie też dość luz, zamówiona jedna część soundtrack do Hobbita za 20 PLN, można żyć. Jak Medard będzie dalej tak fikal to zapytaj go o Pawła.Bonecrusher pisze: ↑19-03-2022, 15:10Dubel jako, że moja mama wyszła z inicjatywą 40 zł miesięcznie na kulturę
Do zakupów doszedł asphyx last one on earth i kreator coma of souls
Kurde wam powiem, taki zakebisty dzionek cieplutko, roboty nie ma jako tako
Pozdrawiam:D
Możesz polecić jakiś dobry sklep z dużym wyborem DS na cd ? Czy raczej czegoś takiego nie ma, bo to jednak nie jest (jeszcze? w ogóle?) opłacalny rynek ? Rzuciłem okiem na w/w Ancient Meadow i to, co pokazałeś na zdjęciu, to właściwie połowa asortymentu, także nieco słabo.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑23-03-2022, 00:54No, to teraz będę miał co robić. Paczka z Ancient Meadow Records przyszła i do niej Hobbit:-) będę sobie dokupował resztę Hobbitów jak się będą pojawiały za grosze.
![]()
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Ja mam kilka sztuk Moon and Azure Shadow i Tir jakbyś chciał dość tanio. Najlepszy wybór na CD ma Wolfspell ale trzeba umieć szukać bo nie jest otagowae, poszukaj u niego Out of Season w wyszukiwarc, ma Old Sorcery jeszcze bodajże i kilka co sam wydał jako garavluth records. Werewolf ma trochę. Poza tym Ancient Meadow i Pit od Season mają swoje sklepy na 8merch ale tam jest drożej. Większość jak Maciek mówi wychodzi na kasetachMandragor pisze: ↑23-03-2022, 08:59Możesz polecić jakiś dobry sklep z dużym wyborem DS na cd ? Czy raczej czegoś takiego nie ma, bo to jednak nie jest (jeszcze? w ogóle?) opłacalny rynek ? Rzuciłem okiem na w/w Ancient Meadow i to, co pokazałeś na zdjęciu, to właściwie połowa asortymentu, także nieco słabo.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑23-03-2022, 00:54No, to teraz będę miał co robić. Paczka z Ancient Meadow Records przyszła i do niej Hobbit:-) będę sobie dokupował resztę Hobbitów jak się będą pojawiały za grosze.
![]()