Tutaj na forum ktoś je wkleił dwa dni temu, a co do tych chłopaków, to niby o co miałbym sie ich zapytać??? o to gdzie mają magazynki do broń z którą zostali sfotografowani.
Trzeba było się zapytać przed pisaniem tych bzdur jakie napisałeś.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
Fanatyk to troll, od lat działa wg określonego schematu. Zamiast go karmić, zgłaszajcie posty i piszcie do adminów - wszelka interakcja z nim to strata czasu.
to go wypierdolcie. typ sra bzdurami i nic merytorycznego tu nigdy nie wnosił.
To gówno co wkleiłeś to ma 3 tygodnie i pochodzi z twittera:
Jak jesteś taki wyszczekany to znajdź i zapytaj się tych chłopaków czy mieli rację.
Nie jestem taki oblatany w internetach żeby sprawdzać kiedy to gówno sie pojawiło. Tutaj na forum ktoś je wkleił dwa dni temu, a co do tych chłopaków, to niby o co miałbym sie ich zapytać??? o to gdzie mają magazynki do broń z którą zostali sfotografowani.
ale powiedz sun tzu, ze wiesz dlaczego oni nie maja na zdjeciu tych magazynkow? powiedz tez, ze wiesz, dlaczego w poczatkowym stadium trenuje sie z drewnianymi atrapami, powiedz, ze skoro znasz sie na militariach to wiesz, ze jest cos takiego jak konkretne procedury bezpieczenstwa z uzyciem broni palnej. powiedz, ze wiesz, ze dopoki nie zaladujesz magazynka przed samym strzelaniem to (uwaga to sie robi recznie sprawdzajac kazdy naboj przed wlozeniem) naboje i magazynek nosisz osobno. zastanawia mnie wiec czemu chlopaki po podstawowym szkoleniu mialyby biegac z zaladowana bronia posrod swoich, kiedy nie wymaga tego sytuacja. hmm...
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
Fanatyk to troll, od lat działa wg określonego schematu. Zamiast go karmić, zgłaszajcie posty i piszcie do adminów - wszelka interakcja z nim to strata czasu.
farma trolli
Ostatnio zmieniony 20-03-2022, 22:25 przez nagrobek, łącznie zmieniany 1 raz.
Paaaanie, to by cza połowe forume wyjebac, albo jeszcze wincyj.
Gdyby to zależało ode mnie, już dawno poleciałby perm. Dlatego zasugerowałem, żeby kierować się z tym do adminów.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Gdyby to zależało ode mnie, już dawno poleciałby perm. Dlatego zasugerowałem, żeby kierować się z tym do adminów.
napisałem 'wypierdolcie', więc boję się, że to mnie ktoś teraz zbanuje jak wyjdę przed szereg
w wojsku nie, ale sposobnosc strzelac i owszem mialem. i z broni mysliwskiej, ale to szczerze powiem nigdy bym juz nie powtorzyl takiego wypadu, i na strzelnicy. strzelanie akurat nie jest jakas czarna magia w naszym kraju. sa strzelnice z instruktorami, placisz mozesz walic z tego co maja na stanie. fajna zabawa polecam. na dlnslasku troche takich miejsc jest. ale pewnie i w calym kraju sie znajda.
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Ty rozumiem, że Commando Foki?
Czy tylko WOT od dobijania Irańczyków, Syryjczyków w lasach Białowieży?
rozumiem na tyle na ile mialem do czynienia z bronia palna, ze bezpieczenstwo ponad wszystko, zwlaszcza w przypadku amatorow. chlopaki ze zdjecia to amatorzy po jakims podstawowym szkoleniu, ja to amator, ktory strzelal kilka razy w zyciu. pewnie zawodowi zolnierze maja inna pewnosc z obchodzeniem sie z bronia, w koncu wlasnie od tego jest trening. ekspertem nie jestem. mozliwe, ze zle rozumiem, ale mi po strzelnicy tez nikt z naladowana bronia biegac nie dal.
To gówno co wkleiłeś to ma 3 tygodnie i pochodzi z twittera:
Jak jesteś taki wyszczekany to znajdź i zapytaj się tych chłopaków czy mieli rację.
Nie jestem taki oblatany w internetach żeby sprawdzać kiedy to gówno sie pojawiło. Tutaj na forum ktoś je wkleił dwa dni temu, a co do tych chłopaków, to niby o co miałbym sie ich zapytać??? o to gdzie mają magazynki do broń z którą zostali sfotografowani.
ale powiedz sun tzu, ze wiesz dlaczego oni nie maja na zdjeciu tych magazynkow? powiedz tez, ze wiesz, dlaczego w poczatkowym stadium trenuje sie z drewnianymi atrapami, powiedz, ze skoro znasz sie na militariach to wiesz, ze jest cos takiego jak konkretne procedury bezpieczenstwa z uzyciem broni palnej. powiedz, ze wiesz, ze dopoki nie zaladujesz magazynka przed samym strzelaniem to (uwaga to sie robi recznie sprawdzajac kazdy naboj przed wlozeniem) naboje i magazynek nosisz osobno. zastanawia mnie wiec czemu chlopaki po podstawowym szkoleniu mialyby biegac z zaladowana bronia posrod swoich, kiedy nie wymaga tego sytuacja. hmm...
To wszystko to jakaś farsa, olgims opowiada o obronie cywilnej na froncie z drewnianymi AK -47
Ty rozumiem, że Commando Foki?
Czy tylko WOT od dobijania Irańczyków, Syryjczyków w lasach Białowieży?
Dopiero co była mini-dyskusja o banowaniu, a ten wyskakuje z przeterminowaną ruską propagandą xD
Acha... To do tej pory każdy "innowierca" i "przeciwmówca" to był lewak albo kodziarz, a teraz "ruska onuca" bo tak teraz wypada mówić.
Dobrze znać nową nomenklature przeciwników Europy a zwolenników Putlera.