To był świetny pomysł. Pozbyliśmy się kłopotu.
III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- weteran forumowych bitew
Re: III Wojna Światowa
No tak, punkt widzenia itd.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
A ułomy dalej będą płakać, że sankcje i konfistaka prywatnych majątków są niesprawiedliweŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑17-03-2022, 15:48"Ale co zawinili zwykli Rosjanie?":DDead But Rimming pisze: ↑17-03-2022, 15:0686,6 proc. Rosjan popiera pomysł inwazji militarnej na kolejny kraj i uważa, że powinna to być Polska - wynika z sondażu Active Group. Według respondentów, jest to logiczna kontynuacja tzw. wojskowej operacji specjalnej Federacji Rosyjskiej.
Niestety, ten kraj można już tylko zaorać i zasiać owies dla konia.

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Ta, prywatne wielomiliardowe majątki. Z okradania własnego kraju. Za to należy się czapa, bo to zdrada stanu.
- ozob
Są tacy co przed wojna pisali żeby zaorać ten Batustan, więc mają co chcieli. (:Dead But Rimming pisze: ↑17-03-2022, 15:0686,6 proc. Rosjan popiera pomysł inwazji militarnej na kolejny kraj i uważa, że powinna to być Polska - wynika z sondażu Active Group. Według respondentów, jest to logiczna kontynuacja tzw. wojskowej operacji specjalnej Federacji Rosyjskiej.
Oczywiście Rosyjska propaganda skierowana na Rosjan jest bardzo dobrze przemyślana i co ważne jest uskuteczniana od dwóch dekad. Dlatego pisałem, że teorie o tym, że Ruscy się zbuntują bo nie kupią sobie smartfona, można sobie o dupę rozbić. Oczy na salonik.
Ostatnio zmieniony 17-03-2022, 17:07 przez ozob, łącznie zmieniany 1 raz.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
"Pod Pryłukami nasze siły oporu rozbiły kolejną grupę wroga. Nasi obrońcy uzupełnili nasz park maszyn bojowych następną wyrzutnią Uragan. Kolejna - została zniszczona" - przekazało ukraińskie Dowództwo Operacyjne "Północ"

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- trup
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- ozob
Coraz więcej czerwonego.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA

Ostatnio odwiedziłem brata, zatwardziałego korwinistę, który ceni go między innymi przez to, że ten mówi wprost co myśli. Natomiast gdy ja powiedziałem wprost co myślę, że gdyby cokolwiek u nas się działo z Rosją związanego to Korwina należy powiesić pierwszego jako ruską onucę, to temperatura w pokoju spadła o 10 stopni. Dziwne!
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Nerwowy
Poza tym pierwsze co ruskie zrobiły w odpowiedzi na sankcje to ordynarnie zajebały leasingowane samoloty po czym zapowiedziały nacjonalizację majatków firm które wycofają się z ich terytoruium. Tak że jak zawsze złodziej najgłośniej krzyczy - łapać złodzieja!.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑17-03-2022, 17:09
Ostatnio odwiedziłem brata, zatwardziałego korwinistę, który ceni go między innymi przez to, że ten mówi wprost co myśli. Natomiast gdy ja powiedziałem wprost co myślę, że gdyby cokolwiek u nas się działo z Rosją związanego to Korwina należy powiesić pierwszego jako ruską onucę, to temperatura w pokoju spadła o 10 stopni. Dziwne!
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Tatuś
- Kontakt:
Niezależne sondaże w Rosji. Naprawdę w to wierzycie? Bo sami Rosjanie w to nie wierzą.Nerwowy pisze: ↑17-03-2022, 16:59A ułomy dalej będą płakać, że sankcje i konfistaka prywatnych majątków są niesprawiedliweŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑17-03-2022, 15:48"Ale co zawinili zwykli Rosjanie?":D
Niestety, ten kraj można już tylko zaorać i zasiać owies dla konia.![]()
I obrazek:
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- ozob
Nikt kelnerów o zdanie nie pyta. (:
Ja wiem, że Ukraińcy cacy, a Ruskie be, ale trzeba zachować zdrowy rozsądek. Prawda jest pierwszą ofiarą wojny. Łżą jak psy jedni i drudzy. Oczywiście każdy w swojej słusznej sprawie.
Ja wiem, że Ukraińcy cacy, a Ruskie be, ale trzeba zachować zdrowy rozsądek. Prawda jest pierwszą ofiarą wojny. Łżą jak psy jedni i drudzy. Oczywiście każdy w swojej słusznej sprawie.
-
Dead But Rimming pisze: ↑17-03-2022, 15:0686,6 proc. Rosjan popiera pomysł inwazji militarnej na kolejny kraj i uważa, że powinna to być Polska - wynika z sondażu Active Group. Według respondentów, jest to logiczna kontynuacja tzw. wojskowej operacji specjalnej Federacji Rosyjskiej.

Próbowali tego z nami już kilka razy.
Powodzenia skurwysyny.
-
- postuje jak opętany!
Spokojnie.... Póki co mają nawet problem z uzupełnieniem zapasów cukru na zacier.
We can't hear nothing
but propaganda and commercials, sermons and machine gun fire.
but propaganda and commercials, sermons and machine gun fire.
Dla Polski w tym momencie sprawa ukraińska słuszniejsza.
Tarcza nad polskim lotniskiem. "Strategiczne miejsce dla NATO":
https://www.onet.pl/informacje/onetrzes ... 1,79cfc278
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Ta ankieta w całości jest niesamowita:Dead But Rimming pisze: ↑17-03-2022, 15:0686,6 proc. Rosjan popiera pomysł inwazji militarnej na kolejny kraj i uważa, że powinna to być Polska - wynika z sondażu Active Group. Według respondentów, jest to logiczna kontynuacja tzw. wojskowej operacji specjalnej Federacji Rosyjskiej.

Guilty of being right
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Mer Melitopola został wymieniony za 9 jeńców.nicram pisze: ↑16-03-2022, 21:37Nie wypuścili tylko został odbity. https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci ... BoxMMtImg2
https://twitter.com/nexta_tv/status/150 ... _nkOEpAAAA
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Można pluć Ruskim w twarz, bluzgać i szafować "kacapskimi onucami" (co jest dla mnie całkowicie zrozumiałe w dzisiejszej sytuacji), ale może skuteczniejsza jest jednak taka forma przekazu:
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
-
- postuje jak opętany!
Fajna bajera Arniego, zwłaszcza wątek starego, który rozrabiał pod Stalingradem, bardzo ciekawy. Obawiam się jednak, że to za miękkie dla samowystarczalnych amatorów brukwi.