Standard. Zmieniają cytaty, przypisują wypowiedzi innych.maciek z klanu pisze: ↑11-03-2022, 16:15Gdzie tak kkk zjebie napisałem? Ascetic podkoloryzował na swoje I młodzież połknęła. Smacznego.
Ostrzezenia/Bany
Moderator: Gore_Obsessed
-
Pacjent
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Ostrzezenia/Bany
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Tutaj akurat Ascetic mnie cytował jak napisałem że ktoś powinien jebnac szanowana w niektórych kręgach m.lempart.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- trup
akurat z twojej strony taki argument śmieszy.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- KKK
- postuje jak opętany!
Nie pierdol. Pamiętamymaciek z klanu pisze: ↑11-03-2022, 16:15Gdzie tak kkk zjebie napisałem? Ascetic podkoloryzował na swoje I młodzież połknęła. Smacznego.
Chodziło o aktywistke i przeszkadzanie w mszy na imprezie bodajże radia maryja. Pamięć mam dobrą i każdy, kto nawoluje do napierdalania kobiet pozostaje dla mnie smieciem
Ostatnio zmieniony 11-03-2022, 16:34 przez KKK, łącznie zmieniany 1 raz.
- maciek z klanu
-
535
Tak było. maćko wyraził oburzenie.KKK pisze: ↑11-03-2022, 16:31Nie pierdol. Pamiętamymaciek z klanu pisze: ↑11-03-2022, 16:15Gdzie tak kkk zjebie napisałem? Ascetic podkoloryzował na swoje I młodzież połknęła. Smacznego.
Chodziło o aktywistke i przeszkadzanie w mszy na imprezie bodajże radia maryja. Pamięć mam dobrą i każdy, kto nawoluje do napierdalania kobiet pozostaje dla mnie smieciem![]()
- maciek z klanu
Faktycznie była tam taka ,,aktywistka,,. Napisałem że należałoby jej się pierdolniecie w ryj. Podtrzymuje, z tym że tak jak wtedy nie pisałem że ode mnie. Ale od jakiejś babci może na miejscu? Albo ,,katolickiej,, aktywistki. PopieramKKK pisze: ↑11-03-2022, 16:31Nie pierdol. Pamiętamymaciek z klanu pisze: ↑11-03-2022, 16:15Gdzie tak kkk zjebie napisałem? Ascetic podkoloryzował na swoje I młodzież połknęła. Smacznego.
Chodziło o aktywistke i przeszkadzanie w mszy na imprezie bodajże radia maryja. Pamięć mam dobrą i każdy, kto nawoluje do napierdalania kobiet pozostaje dla mnie smieciem![]()
- KKK
- postuje jak opętany!
Strasznie pizdowata odpowiedz, z której wynika, że brak ci jaj. "Niech oni, ale nie ja". Czy wszystkimi tak się wyreczasz? Dno ponizej mułu.maciek z klanu pisze: ↑11-03-2022, 16:39Faktycznie była tam taka ,,aktywistka,,. Napisałem że należałoby jej się pierdolniecie w ryj. Podtrzymuje, z tym że tak jak wtedy nie pisałem że ode mnie. Ale od jakiejś babci może na miejscu? Albo ,,katolickiej,, aktywistki. PopieramKKK pisze: ↑11-03-2022, 16:31Nie pierdol. Pamiętamymaciek z klanu pisze: ↑11-03-2022, 16:15Gdzie tak kkk zjebie napisałem? Ascetic podkoloryzował na swoje I młodzież połknęła. Smacznego.
![]()
- maciek z klanu
Nie było mnie tam, mi nie przeszkadzała. Ale jej zachowanie było strasznie slabe. Zero szacunku.KKK pisze: ↑11-03-2022, 16:54Strasznie pizdowata odpowiedz, z której wynika, że brak ci jaj. "Niech oni, ale nie ja". Czy wszystkimi tak się wyreczasz? Dno ponizej mułu.maciek z klanu pisze: ↑11-03-2022, 16:39Faktycznie była tam taka ,,aktywistka,,. Napisałem że należałoby jej się pierdolniecie w ryj. Podtrzymuje, z tym że tak jak wtedy nie pisałem że ode mnie. Ale od jakiejś babci może na miejscu? Albo ,,katolickiej,, aktywistki. Popieram![]()
- KKK
- postuje jak opętany!
A poza tym zdecyduj się, chowasz głowę w piasek wypierajac się, że nie aprobujesz przemocy wobec kobiet a gdy udowadniam ci, że tak wlasnie było miotasz się jak choragiewka. Wieprzu.KKK pisze: ↑11-03-2022, 16:54Strasznie pizdowata odpowiedz, z której wynika, że brak ci jaj. "Niech oni, ale nie ja". Czy wszystkimi tak się wyreczasz? Dno ponizej mułu.maciek z klanu pisze: ↑11-03-2022, 16:39Faktycznie była tam taka ,,aktywistka,,. Napisałem że należałoby jej się pierdolniecie w ryj. Podtrzymuje, z tym że tak jak wtedy nie pisałem że ode mnie. Ale od jakiejś babci może na miejscu? Albo ,,katolickiej,, aktywistki. Popieram![]()
- maciek z klanu
Wtedy pisałem to samo nie widzę miotania, a że dopowiedziałeś sobie wg narracji Ascetica to spoko, nieprzeszkadza mi to. Każdy ma swojego idola
jeszcze mi na wagę coś napisz raz. W podstawówce robi to wrażenie. Bardzo merytoryczne.
- vicotnick
- rasowy masterfulowicz
-
535
W związku z tym, że dostałem coś takiego.
stwierdzam co następuje. Otóż drogi olo, czy jak ci tam. Tolerujesz tutaj pospolite kurewstwo , gości wspierających systemową pedofilię oraz skurwysynów mających ewidentną radość z mordowania niewinnych ludzi. Każdy z obecnych tutaj przyzwoitych ludzi, bardzo łatwo identyfikuje tych debili przy kolejnych okazjach. Nawiasem mówiąc w tym gorącym czasie wykazałeś się wybitną delikatnością , reklamując jakieś kacapskie gówno w aktualnościach, a przecież nie musiałeś tego robić. Grzecznie prosiłem. Żeby nie przedłużać. W obliczu tych faktów sam rozumiesz, że pierdolę twoje śmieszne ostrzeżenia i powtarzam po raz setny, że nie mam zamiaru skurwysynów traktować inaczej , niż na to zasługują. Także wybór masz prosty. Po prostu miej w końcu jaja i skasuj moje konto. Będziesz mógł spokojnie taplać się w swym brunatnym błocku. Bez żalu, bez poważania i bez odbioru.Olo pisze: ↑11-03-2022, 23:05The following is a warning which has been issued to you by an administrator or moderator of this site.To jest ostrzeżenie mające związek z twoim postem: http://masterful-magazine.com/forum/vie ... 5#p1767305.
- ozob
- zahartowany metalizator
Żyjesz urojeniami, które sam stwarzasz. Ciężki przypadek. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Sybir
Kuriozalna sytuacja - czemu tylko kol. 535 otrzymał ostrzeżenie, a inny bdb forumowy Kolega bana, podczas gdy reszta zgrai wylewająca w (częściowo) usuniętych postach obornik w wątku wojennym (oraz innych) pozostała bezkarna? Kol. 535 nie był w mojej ocenie przodownikiem tej grupy bojowej. Nie chcę, by ten wpis stawiał mnie w pozycji adwokata kol. 535 (jak widać powyżej, potrafi bronić się sam) - chodzi mi o to, że nie widzę tutaj przejawu jakichś jasnych wytycznych (pomijając brak uprawnień moderatorów do banowania).
EDIT: ostatni post w tym temacie to jednak gruba przesada.
EDIT: ostatni post w tym temacie to jednak gruba przesada.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Zarówno V jak i 535 dostali na 7 dni
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Sybir
Wiem, sprawdzałem, nie chciałem upubliczniać nicka drugiego Użytkownika. Chodziło mi o klucz, wg którego rozdzielone zostały ostatnie bany w sytuacji, w której w ekscesach aktywny brała udział większa liczba użytkowników - jest to dla mnie mało klarowne, jednocześnie nie optuję za tym, by grono zbanowanych rozszerzyć.
Klasyk kvlt eternal.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Hatefire
Eeeh jak ty się nie znasz na represjach. Wystarczy rozstrzelać niektórych, a reszta będzie chodzić jak w szwajcarskim zegarku
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Sybir
Towarzyszu, znając naturę Forume oraz antycypując zachowania niektórych jego Użytkowników nie widzę szans na skuteczne wdrożenie powyższego scenariusza.