Pamiętaj, że piszesz do brytyjskiego beneficiarza, który ma czarno-białego pracodawcę, a siedzi okrakiem na zydelku między worem ziemniaków, a buzującą fryturą. W centrum on i chińska obieraczka do warzyw. Jakie to smutne. Poza tym jakie mogą być wątpliwości podczas ostrzału szpitala, czy budynków mieszkalnych? Co jest pomiędzy do chuja wafla? Tylko kurwa może mieć wątpliwości , albo sierota po tym ruskim cwelu, który dał dzisiaj popis.
III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Re: III Wojna Światowa
- ozob
- zahartowany metalizator
Gówno o mnie większe kolaborancie stający we własne gniazdo. Oczy na Batustan. Mówiłem. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Imperium Brytyjskie rozdawało karty, a nie siedziało okrakiem.
W naszym interesie jest jak największe osłabienie Rosji. Ukraina i tak już ledwie żyje.
Fajnie. Skurwiała fryta kibicuje mordowaniu ludzi. Życzę ci, żebyś mógł ten patent przetestować na swojej rodzinie nieudolny szmaciarzu.
Nie dość, że nieudolny beneficiarz to jeszcze pakistański ANALfabeta. Żałosny król frytury.
- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Niech żyje jak najdłużej!
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- empir
Jakbyś miał murzyńskiego chuja w dupie a arabskiego w pysku to lepiej byś nie napisał. Także doceń mr. Fryte

- empir
Można jeszcze Rosjanki do burdelów a te gorszego sortu na organy. To ważne.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Powiem tak szczerze,że jak pogadałem z ludźmi z Ukrainy co ich tam spotkało to kurwa morale skoczyły mi do -500. Ruscy to jest jebana swołocz. Jak wracałem autostradą to w głowie miałem tylko te historie. Nie wiem jakie miałem ciścninie i puls ale przez łzy miałem w głowie tylko obrazek tych historii -ludzi którzy stamtąd spierdolili.
Niewyobrażalne są dla mnie historie .że zza naszą granicą takie rzeczy się dzieja.
Z Natalią żoną od Rafała mojego wspólnika jak rozmawiam ,że Jej bracia poszli walczyć- gdzie ja z Colą i Sashą zawsze co przyjeżdżają do nas imprezowałem ,bo to wspaniali ludzie a dziś kurwa mogą zginąc....nie kurwa idę się napić.Ciężko się nawet o tym pisze.
Niewyobrażalne są dla mnie historie .że zza naszą granicą takie rzeczy się dzieja.
Z Natalią żoną od Rafała mojego wspólnika jak rozmawiam ,że Jej bracia poszli walczyć- gdzie ja z Colą i Sashą zawsze co przyjeżdżają do nas imprezowałem ,bo to wspaniali ludzie a dziś kurwa mogą zginąc....nie kurwa idę się napić.Ciężko się nawet o tym pisze.
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kacapom trudno jest mówić i pisać po polsku.

+1
all the monsters will break your heart
Historyjka o moim mieście Iławie - znajomy ojca w styczniu 1945 tuż po "wyzwoleniu" przejeżdżał pociągiem przez Deutsch Eylau. W pamięci zapadło mu, że miasto było piękne, kamienice, te sprawy, sami wiecie że fryce potrafią ładnie budować. Za pół roku stanął przed decyzją, gdzie by w tej nowej Polsce się osiedlić po skończonej wojnie. I przypomniała mu się Iława, że taka ładna i w ogóle. No to w pociąg i do Iławy. Wysiada, a tu kurwa zgliszcza, całe jebane miasto obrócone w perzynę. Okazało się, że ruskie z nudów wszystko rozpierdolili. Nawet przed wejściem na starówkę mamy dziś napis "stare miasto", bo nikt by się nie domyślił, gdyż główny plac otaczają bloki. Na palcach dwóch rąk można zliczyć budynki, które ocalały. I takie właśnie jest to ruskie ścierwo.
-
Support war, pain and suffering. Mówiłem, oczy na euronymousa.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
Wklej jeszcze raz swoje zdjęcie, może nie wszyscy widzieli. To ważne
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
Muszę Cie rozczarować ale nawet koledzy z Mayhem twierdzą, że to był skończony idiota. Zagubiony nastolatek. Przypuszczam ,że cześć forumowiczów ma dzieci w jego wieku i wie ,że dorastanie nastolatków bywa kłopotliwym tematem.
Ostatnio zmieniony 10-03-2022, 18:04 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
Niektórzy mają problem z odróżnieniem sztuki i fantazji od rzeczywistości. Są na to fachowe określenia.
-
Black metal nie jest dla wszystkich, rozumiem.
-
A dla kogo jest? Jakieś kryteria trzeba spełniać?