III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Re: III Wojna Światowa
Zaraz będziemy słyszeć, że ta wojna to w sumie uknuta przez Ukraińców była żeby masowo nas najechać i z socjalu wydymać. Narodowe kurwiszcza już łączą kropki.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Przecież to chyba od początku było jasne, że rozpoczęcie wojny przez władzia jest równoznaczne z tym, że wszyscy zbiedniejemy. Trzeba się z tym pogodzić i do tego przygotować. Wbrew pozorom prawie każdy obywatel bolandy ma całkiem sporo możliwości , by żyć oszczędniej. Krótko mówiąc mamy z czego zrezygnować. W przeciwieństwie do ludzi uciekających przed wojną. Duża tutaj rola polityków, którzy powinni zrobić wszystko , by tę sytuację łagodzić. Niestety prawdopodobnie nic z tego nie będzie, bo ruska agentura ma się u nas dobrze, a ludzie są zbyt tępi, by zrozumieć, że wszyscy jedziemy na jednym wózku i chyba niewiele w tej sprawie da się zrobić.mocny2_3 pisze: ↑07-03-2022, 09:36Tydzień temu na rynku ''ojej jak mi szkoda tych ludzi, jak mi szkoda tych dzieci.Gdybym miała miejsce to bym przyjęła pod swój dach''
Dzisiaj na rynku '' kurwa to juz ich milion jest, kto ich będzie utrzymywał, dlaczego oni dostaną prace a dla nas nie ma, będzie nam się ciężko żyło''
PL w pigułce
Piętno "ruskiego kolaboranta" powinno wystarczyć za odpowiedź na takie komentarze. Jest wojna, albo-albo, nie ma czasu na dywagacje.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
W tym miejscu chciałbym wskazać, że w porównaniu do liczby mieszkańców (w sensie uchodźca per capita) to najwięcej uchodźców z Ukrainy przyjęła Mołdawia. Kraj wielokrotnie biedniejszy od nas.535 pisze: ↑07-03-2022, 09:49Przecież to chyba od początku było jasne, że rozpoczęcie wojny przez władzia jest równoznaczne z tym, że wszyscy zbiedniejemy. Trzeba się z tym pogodzić i do tego przygotować. Wbrew pozorom prawie każdy obywatel bolandy ma całkiem sporo możliwości , by żyć oszczędniej. Krótko mówiąc mamy z czego zrezygnować. W przeciwieństwie do ludzi uciekających przed wojną. Duża tutaj rola polityków, którzy powinni zrobić wszystko , by tę sytuację łagodzić. Niestety prawdopodobnie nic z tego nie będzie, bo ruska agentura ma się u nas dobrze, a ludzie są zbyt tępi, by zrozumieć, że wszyscy jedziemy na jednym wózku i chyba niewiele w tej sprawie da się zrobić.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- postuje jak opętany!
Na LinkedIn już widziałem takie odezwy w stylu "Pracodawco! Fajnie, że pomagasz Ukraińcom, ale dawaj też pracę Polakom!". Ludzie nie kminią, że dla osób, które żyły sobie we Lwowie czy Kijowie na normalnym europejskim poziomie, jakaś chujowa praca w Polsce na taśmie czy magazynie to nie jest żadne spełnienie marzeń.mocny2_3 pisze: ↑07-03-2022, 09:36Tydzień temu na rynku ''ojej jak mi szkoda tych ludzi, jak mi szkoda tych dzieci.Gdybym miała miejsce to bym przyjęła pod swój dach''
Dzisiaj na rynku '' kurwa to juz ich milion jest, kto ich będzie utrzymywał, dlaczego oni dostaną prace a dla nas nie ma, będzie nam się ciężko żyło''
PL w pigułce
Ja natomiast chciałbym przypomnieć to o czym pisałem wcześniej. Jeżeli władek nie oprze się o skrzynkę z atomem to mamy jako kraj niepowtarzalną okazję szpagatami pójść do przodu w niemal każdej dziedzinie życia. Tylko trzeba mądrych, szybkich i konkretnych działań. Wiem, że to chujowo brzmi, ale pomagając Ukrainie należy wykorzystać także swoją szansę.Hatefire pisze: ↑07-03-2022, 09:55W tym miejscu chciałbym wskazać, że w porównaniu do liczby mieszkańców (w sensie uchodźca per capita) to najwięcej uchodźców z Ukrainy przyjęła Mołdawia. Kraj wielokrotnie biedniejszy od nas.535 pisze: ↑07-03-2022, 09:49Przecież to chyba od początku było jasne, że rozpoczęcie wojny przez władzia jest równoznaczne z tym, że wszyscy zbiedniejemy. Trzeba się z tym pogodzić i do tego przygotować. Wbrew pozorom prawie każdy obywatel bolandy ma całkiem sporo możliwości , by żyć oszczędniej. Krótko mówiąc mamy z czego zrezygnować. W przeciwieństwie do ludzi uciekających przed wojną. Duża tutaj rola polityków, którzy powinni zrobić wszystko , by tę sytuację łagodzić. Niestety prawdopodobnie nic z tego nie będzie, bo ruska agentura ma się u nas dobrze, a ludzie są zbyt tępi, by zrozumieć, że wszyscy jedziemy na jednym wózku i chyba niewiele w tej sprawie da się zrobić.
- Pukajacy Bob
- zaczyna szaleć
Pacjent przestał nadawać, to włączył się ten.
PRZYPADEG?
Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal
Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal
Otóż to535 pisze: ↑07-03-2022, 09:07Dobrze byłoby przypominać na każdym kroku kto wspominał o obronie tradycyjnych wartości przez władzia. Kto pochwalał ruskich skurwysynów za obronę przed pederastami i zgniłym zachodem. Także na tym forum.Hatefire pisze: ↑07-03-2022, 08:53Ironicznie to się wpisuje w narrację niektórych środowisk o tym, że Rosja broni tradycyjnych wartości, rozsądnym konserwatyzmie Putina czy jak u niektórych odjechanych bardziej o Putinie jako Katechonie. Norwid pisał o rosyjskich żołdakach wypierdalających fortepian Szopena z okna co nie?
- Hatefire
No to inna kwestia. Wbrew rojeniom różnych pacjentów, przecież ten grubo ponad mln Ukraińców już przed wojną u nas już siedział i to bynajmniej nie z powodu tego mitycznego polskiego socjalu. Wystarczy popatrzyć na jęki różnych branż, w związki z obecną sytuacją i odpływem tych siedzących rzekomo na socjalu Ukraińców.535 pisze: ↑07-03-2022, 10:05Ja natomiast chciałbym przypomnieć to o czym pisałem wcześniej. Jeżeli władek nie oprze się o skrzynkę z atomem to mamy jako kraj niepowtarzalną okazję szpagatami pójść do przodu w niemal każdej dziedzinie życia. Tylko trzeba mądrych, szybkich i konkretnych działań. Wiem, że to chujowo brzmi, ale pomagając Ukrainie należy wykorzystać także swoją szansę.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
To nie brzmi chujowo tylko racjonalnie.Wiem, że to chujowo brzmi, ale pomagając Ukrainie należy wykorzystać także swoją szansę.
-
- rasowy masterfulowicz

Koledzy

- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Do tego potrzeba zmiany rządu. Na jakikolwiek. Nawet niech będzie Polska Partia Uczciwości ale z mądrymi i kompetentnymi ludźmi. Bo te patafiany chuja się znają. zbyszek ziobro własnie wykorzystuje tę sytuację i szpagatami próbuje dojechać wymiar sprawiedliwości.Hatefire pisze: ↑07-03-2022, 10:11No to inna kwestia. Wbrew rojeniom różnych pacjentów, przecież ten grubo ponad mln Ukraińców już przed wojną u nas już siedział i to bynajmniej nie z powodu tego mitycznego polskiego socjalu. Wystarczy popatrzyć na jęki różnych branż, w związki z obecną sytuacją i odpływem tych siedzących rzekomo na socjalu Ukraińców.535 pisze: ↑07-03-2022, 10:05Ja natomiast chciałbym przypomnieć to o czym pisałem wcześniej. Jeżeli władek nie oprze się o skrzynkę z atomem to mamy jako kraj niepowtarzalną okazję szpagatami pójść do przodu w niemal każdej dziedzinie życia. Tylko trzeba mądrych, szybkich i konkretnych działań. Wiem, że to chujowo brzmi, ale pomagając Ukrainie należy wykorzystać także swoją szansę.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- trup
Ukraiński dziennikarz Illia Ponomarenko: Ukraińska Marynarka Wojenna podała, że zniszczyła 30 samolotów wroga na lotnisku w okupowanym Chersoniu.
- trup
Według rosyjskich mediów państwowych, które powołują się na rosyjskie ministerstwo obrony, korytarze humanitarne, które zostaną otwarte z Kijowa, Charkowa, Mariupola i Sumy, powstają na osobistą prośbę francuskiego prezydenta Emmanuela Macrona. Według tras opublikowanych przez agencję informacyjną RIA Nowosti korytarz z Kijowa będzie prowadził na Białoruś, a cywile chcący uciec z Charkowa będą mieli tylko jeden korytarz prowadzący do Rosji. Korytarze z Mariupola i Sum poprowadzą zarówno do innych miast Ukrainy, jak i do Rosji.
Ci, którzy będą chcieli wyjechać z Kijowa, będą mogli również zostać przetransportowani drogą powietrzną do Rosji - poinformowała strona rosyjska, twierdząc, że do monitorowania ewakuacji użyje dronów. Przypomnijmy, że dwie zaplanowane operacje ewakuacyjne z Mariupola i pobliskiego miasta Wołnowacha nie powiodły się, bo Rosja złamała warunki zawieszenia broni.
- uglak
Ruskie trolle działają na wszystkich dużych platformach społecznościowych, a jako że "sankcje są niesprawiedliwe, bo uderzają w zwykłych Rosjan" i podobne na ocieplanie wizerunku Rosji nie działają to na razie będą się koncentrować na skłócaniu nas z Ukraińcami.Dead But Rimming pisze: ↑07-03-2022, 10:03Na LinkedIn już widziałem takie odezwy w stylu "Pracodawco! Fajnie, że pomagasz Ukraińcom, ale dawaj też pracę Polakom!". Ludzie nie kminią, że dla osób, które żyły sobie we Lwowie czy Kijowie na normalnym europejskim poziomie, jakaś chujowa praca w Polsce na taśmie czy magazynie to nie jest żadne spełnienie marzeń.mocny2_3 pisze: ↑07-03-2022, 09:36Tydzień temu na rynku ''ojej jak mi szkoda tych ludzi, jak mi szkoda tych dzieci.Gdybym miała miejsce to bym przyjęła pod swój dach''
PL w pigułce
Guilty of being right
- trup
Chinese telecoms giant Huawei has been helping Vladimir Putin's efforts to stabilise Russia's internet network after cyber attacks, reports reveal
https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... ernet.html
https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... ernet.html
- trup
- trup
-
- postuje jak opętany!
"Russkij wojennyj korabl" zatopiony. - Przyjaciele, trzymałem trochę w niepewności, ale teraz mogę powiedzieć: russkij korabl poszedł nachuj - powiedział przedstawiciel odeskiej administracji Serhij Bratczuk informując o zniszczeniu przez siły zbrojne Ukrainy rosyjskiego okrętu na Morzu Czarnym.