III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: III Wojna Światowa
No bo tak to wygląda. Zakładając że będzie zmuszony sprzedawać coraz więcej surowców do Chin, a Chiny od lat starają się przełamać monopol dolara jako waluty rozliczeniowej na tym rynku, to skoro będzie na musiku to będzie brał należność w juanach. Skoro jest odpięty obecnie od rynków finansowych plus sankcje to gdzie te juany wyda? No w Chinach. Leci na pełnej w wasalizację Rosji ten Wybitny Strateg.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Hatefire

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- devastator77
- zahartowany metalizator
Niedługo Chiny zajmą się Tajwanem,czekają przyczajeni,obserwują kacapów i bandrerowców i chyba niepokoi ich trochę ta reakcja świata,sankcje czy oburzenie ludzi na świecie.Na razie jeszcze nie mają tyle odpowiedniego nowoczesnego sprzętu do inwazji,ale za jakiś czas będą go mieli w odpowiedniej ilości.Tajwan wprawdzie solidnie uzbrojony,ale jak kitajce ruszą masą to będzie po nich.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Cóż, zaczęło się dyskretne podawanie miski ryżu pod stołem. Niebawem przyjdzie czas zaplaty. Wytrawny z tego dumnego, samowystarczalnego narodu, uczyni Chinską kolonie.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑06-03-2022, 11:36Żonie o tym powiedziałem, zacytuję jak potrafię: ,,tak jak myślałam, w tej sytuacji Rosja stanie się po wojnie chińskim padawanem jak się na nich wypniemy. Chinom nie da się w taki sposób naskoczyć, mogli by nas jutro najechać i nic nie moglibyśmy im zrobić. Oni mają wszystko swoje." A Rosjanom trzeba będzie wydać nowe karty, z innym chipem.Rumburak pisze: ↑06-03-2022, 11:00Oczy na Chiny. Mówiłem.Visa i Mastercard zawieszają operacje w Rosji z powodu inwazji tego kraju na Ukrainę. Po ogłoszeniu tej decyzji z pomocą Rosjanom nadeszły Chiny. Trzy duże rosyjskie banki - w tym Sberbank i Alfa Bank - zapowiedziały, że będą wydawały karty płatnicze przy użyciu systemu chińskiego operatora kart UnionPay.
-
- rasowy masterfulowicz
Putin jest jebanym mitologiem, pseudologiem.Ten koleś jest zamknięty we własnej, stworzonej przez siebie bańce i sam wierzy w to co mówi.Takie historie zawsze kończą sie fatalnie.On też tak skończy
Sekretarz stanu USA Antony Blinken powiedział podczas wizyty w stolicy Mołdawii Kiszyniowie, że USA rozważają wysłanie samolotów do Polski, jeżeli Warszawa zdecyduje się przekazać myśliwce Ukrainie - poinformowała agencja Reutera.
- Aktywnie przyglądamy się teraz sprawie samolotów, które Polska może dostarczyć na Ukrainę i badamy, jak możemy uzupełnić zapasy, jeżeli Polska zdecyduje się dostarczyć te samoloty - powiedział na konferencji prasowej Blinken.
- Nie mogę teraz podać dokładnych terminów, ale mogę powiedzieć, że bardzo, bardzo żywo przyglądamy się tej sprawie - dodał.
Sekretarz stanu USA Antony Blinken powiedział podczas wizyty w stolicy Mołdawii Kiszyniowie, że USA rozważają wysłanie samolotów do Polski, jeżeli Warszawa zdecyduje się przekazać myśliwce Ukrainie - poinformowała agencja Reutera.
- Aktywnie przyglądamy się teraz sprawie samolotów, które Polska może dostarczyć na Ukrainę i badamy, jak możemy uzupełnić zapasy, jeżeli Polska zdecyduje się dostarczyć te samoloty - powiedział na konferencji prasowej Blinken.
- Nie mogę teraz podać dokładnych terminów, ale mogę powiedzieć, że bardzo, bardzo żywo przyglądamy się tej sprawie - dodał.
- hcpig
- maciek z klanu
To któryś światowej klasy geopolityk z masterfula?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
-
- rasowy masterfulowicz
Lol już OMON wysyłają 
- Medard
tymczasem w moskwie bus z milicjantami pałujacymi protestujacych zaliczył gonga w słup, jak we filmie:
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Sybir
Kolejna przesyłka dostarczona.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Hatefire
No ale OMON to po prostu do tłumienia protestów w zdobytych miastach a nie do walki.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Medard
no w sumie tak, ale pokazują milicjanta z obrażeniami

Die Welt ist meine Vorstellung.
- Sybir
Tyle, jeśli chodzi o dominację w powietrzu (bo ukraińskie Su-25 jeszcze trochę "czeszą" rosyjskie kolumny, ale już w znacznie mniejszym stopniu, bo Rosjanie ogarnęli się z opl):
A tutaj stan rezerw sprzętowych armii Federacji Rosyjskiej. Obraz wart więcej, niż tysiąc słów.
A tutaj stan rezerw sprzętowych armii Federacji Rosyjskiej. Obraz wart więcej, niż tysiąc słów.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
To z wczoraj czy z przed wczoraj. Stare. A tak w ogóle Sybir, jesteś za ruskimi czy ukrańcami? Ja na początku pierwszy dzień byłem za ukraińcami, ale póżniej za ruskimi mi się przemieniło.
Raz się zje, raz się nie zje.
-
- postuje jak opętany!
Czekałem, aż mignie nieśmiertelna Łada i doczekałem się (na samym końcu wojennej machiny).
We can't hear nothing
but propaganda and commercials, sermons and machine gun fire.
but propaganda and commercials, sermons and machine gun fire.