Ci którzy tak sobie leżą, to rosjanie?
III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: III Wojna Światowa
Ci którzy tak sobie leżą, to rosjanie?
-
- mistrz forumowej ceremonii
Sama prawda. Nie wiem komu zależy na pielęgnowaniu tej sztucznej przyjaźni, zwłaszcza rządzący jakby mogli to każdemu ukrowi by gałę opierdolili. Te kurwy mordowały Polaków i nie wolno o tym zapominać.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑05-03-2022, 12:00Właśnie o to chodzi że nie. Sądzę, że jeszcze nogę by podkładali i z Niemcami na bank się ugadywali. Tylko większość tu piszących wpadło w jakiś proukraiński i antyrosyjski szał, który wszystko im zaślepia.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Nic tak nie jednoczy jak wspólny wróg. NIkt tak nie pojednał Polaków i Ukraińców jak Putin-Chuj.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Nie przyklaskali tylko wciąż klaszczemy;-)Mariusz Wędliniarz pisze: ↑05-03-2022, 11:54Bo Polska zawsze była uprzedzona do Rosji. Zawsze chciała jej zniszczenia i źle im życzyła. Teraz to widać jak na tacy. Z sąsiadami trzeba żyć w zgodzie a Polska Rosji zawsze źle życzyła. Napisałem wczoraj swoje zdanie, a użytkownik wódka i piwo napisał, że włożył by mi siura do gardła i oddał na mnie kał i żeby mojaa babka nie przeżyła a ja umarł na raka. Przyklaskali mu w tym inni. Tak się właśnie traktuje nieukraińców.necromorbid pisze: ↑05-03-2022, 11:47Widać że nie znasz historii, dlatego że Rosja od około 300 lat nieprzerwanie szkodzi Polsce czyli to jest nasz wróg numer 1Mariusz Wędliniarz pisze: ↑05-03-2022, 11:39Zastanawiam się czemu tak wielu z was są tutaj za Ukrainą. Psy i koty już na mnie wódka i piwo wieszał. I stwierdzam, że tu na forum są Ukraińcy albo mają w rodzinach Ukraińców. Nawet się wypowiedzieć spokojnie nie można. Zaraz jest albo ruska onuca albo troll albo szur.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- Sybir
Bankowo będzie taki przekaz, ale łatwo będzie go zbić, jak tylko ustawią się kolejki chętnych do zakupu Pioruna - jeśli wierzyć zachodniej propagandzie, to większość śmigłowców zestrzelonych nad Ukrainą padło ofiarą naszej "zabaweczki".Nasum pisze:
Ślicznie. Przekaz medialny samowystarczalnego narodu pewnie brzmi - nie ponosimy strat. To zmanipulowane nagranie z ćwiczeń

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- rasowy masterfulowicz
-
- w mackach Zła
Otóż nie. Przedwczoraj rozmawiałem z Ukraińcem, który powiedział mi, że jest zaskoczony podejściem Polaków i skalą zaangażowania tym bardziej, że jest pewien, że jego naród na pewno by się tak nie zachował. Nie zamierza wracać i walczyć za Ukrainę i ludzie, których zna również nie zamierzają. Nie żeby jeden człowiek wyrażał zdanie całego narodu, ale mówił to z bardzo dużym przekonaniem.
- necromorbid
- rozkręca się
Trudno nie być uprzedzonym do państwa które przecież niszczyło Polskę wiele razy.Ponadto Rosja jest krajem wyjątkowo patologicznym. Dlaczego Rosja nie chcę być przyjazna wobec swoich sąsiadów, może niech sama najpierw rozliczy się ze swojej zbrodniczej historii?Mariusz Wędliniarz pisze: ↑05-03-2022, 11:54
Bo Polska zawsze była uprzedzona do Rosji. Zawsze chciała jej zniszczenia i źle im życzyła. Teraz to widać jak na tacy. Z sąsiadami trzeba żyć w zgodzie a Polska Rosji zawsze źle życzyła. Napisałem wczoraj swoje zdanie, a użytkownik wódka i piwo napisał, że włożył by mi siura do gardła i oddał na mnie kał i żeby mojaa babka nie przeżyła a ja umarł na raka. Przyklaskali mu w tym inni. Tak się właśnie traktuje nieukraińców.
zatrzymałem się na 2011 roku
- Hatefire
To jest chyba ten tzw "natywny" czy "wiralowy" marketing

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Sybir
Kto wie, może naszemu WB też coś skapnie. 

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Biedni Rosjanie, Polacy ich tak skrzywdzili
If you do everything right, there will be no struggle.
- Ubzdur
- w mackach Zła
Niewdzięczni, z wywalonym ego nie mieszczącym się pod sowieckim butem
- Hatefire
No i dogaduj się z tymi podludźmi. Ewakuacja Mariupola wstrzymana, bo mimo uzgodnień kontynuują ostrzał.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
necromorbid pisze: ↑05-03-2022, 12:10Mariusz Wędliniarz pisze: ↑05-03-2022, 11:54
Trudno nie być uprzedzonym do państwa które przecież niszczyło Polskę wiele razy.Ponadto Rosja jest krajem wyjątkowo patologicznym. Dlaczego Rosja nie chcę być przyjazna wobec swoich sąsiadów, może niech sama najpierw rozliczy się ze swojej zbrodniczej historii?
Jeśli Rosja miałaby coś konkretnego do zaoferowania, jakiś model społeczno polityczny dzięki któremu mogłaby konkurować z mitycznym zachodem jak równy z równym, to większość społeczeństw które pamiętają czasy komunizmu by się od niej nie odwracały. I sojusze wojskowe też by trwały. Na co komu świadomość, że jesteśmy najwięksi na świecie jeśli chodzi o powierzchnię, nasze wpływy sięgają na cały kontynent, skoro chodzi się głodnym a rzeczywistość jest szara i ponura?
-
- trup
Ukraińskie siły specjalne mają nowe umundurowanie

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- ozob
- zahartowany metalizator
Czysto teoretycznie. Co stanie na przeszkodzie, gdyby Putin poszedł do piachu, a Rosja ogłosiłaby się nowa przyjazna i demokratyczna Rosja, a to co złe to spada na barki putinizmu?
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Hatefire
Hańba hiszpańskiej "nowej lewicy". Podemos jako jedyne sprzeciwia się wysłaniu przez Hiszpanię broni na Ukrainę. Nawet faszystowskie zjeby z Vox i zjeby komunistyczne były za. Po doświadczeniach, tamtejszej lewicy z obcą interwencją, w głowie się nie mieści. Stają w szeregu antyeuropejskich kolaborantów z faszystami od Le Pen, Orbana i reszty.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
No w chuju by nas mieli. A teraz tyle ich najechało, co kiedyś z tego wyniknie,raczej nic dobrego kuhwa.Nostromo pisze: ↑05-03-2022, 12:09Otóż nie. Przedwczoraj rozmawiałem z Ukraińcem, który powiedział mi, że jest zaskoczony podejściem Polaków i skalą zaangażowania tym bardziej, że jest pewien, że jego naród na pewno by się tak nie zachował. Nie zamierza wracać i walczyć za Ukrainę i ludzie, których zna również nie zamierzają. Nie żeby jeden człowiek wyrażał zdanie całego narodu, ale mówił to z bardzo dużym przekonaniem.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Hatefire
Zależy na jakich warunkach. Na pewno trzeba by żądać reparacji względem Ukrainy, mogą być barterem w gazie i ropie. Tego im nie zabraknie a gospodarce ukraińskiej się przyda. Na pewno nie może być powrotu do statusu quo ante i bezkarne przejście nad tą barbarzyńską napaścią do porządku dziennego, bo to proszenie się Zachodu o kolejne kłopoty za 10-15 lat.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy