Chyba celowo pozdrawiał na tej trasie, bo chciał ich powkurwiać za teksty odnośnie biegania po scenie w norweskiej fladze

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Chyba celowo pozdrawiał na tej trasie, bo chciał ich powkurwiać za teksty odnośnie biegania po scenie w norweskiej fladze
Co Ci popodbijać Kolego?gelO pisze: ↑04-03-2022, 12:37https://allegro.pl/uzytkownik/nekrofagia?order=t
Niestety Aion nie mam, a byłoby zapewne podbija i stałbym się strasznie bogatym spekulantem.
Only_True_Believers pisze: ↑04-03-2022, 10:29Opierdalam trochę Peste Noire i innego BM.
https://allegro.pl/uzytkownik/Ansahn
Thorns vs. Emperor
Over the Voids... Over the Voids
Shining - IX: Everyone, Everything, Everywhere,
Ásmegin - Hin vordende Sod & Sø
Mayhem European Legions
FURIA NOCEL
FURIA Marzannie, królowej Polski
Immortal Damned in Black
Peste Noire – La Sanie des siècles 2 wyd.
Peste Noire – Ballade Cuntre 1 wyd.
Walknut - Graveforests And Their Shadows
Dark Funeral - Vobiscum Satanas 1 wyd.
Dark Funeral - Infernum
Agalloch - the mantle
Agalloch - Pale Folklore
Agalloch - Ashes Against the Grain
Triumph, Genus Všehorovnost
Watain Sworn to the Dark
Nie da się anulować licytacjidevastator77 pisze: ↑09-03-2022, 12:34Tak jak napisał kolega Godplayer trzeba się dogadywać ze sprzedającym.
Pewnie też dostaniesz po 3 czy 4 dniach info,że aukcja jest anulowana,te allegro lokalne to straszne gówno.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Taką radę też dostałem od jakiegoś mędrca z tego pojebanego lokalnego gówna. Oni sami sobie przeczą, przecież na zwykłym allegro za takie praktyki lecą blokady kont, Adrian chyba poleciał bo robił zwykle przelewy a nie płacił przez payu, więc zakupy anulowane z urzędu i ban, sam mam kilka takich jak płaciłem przelewem, zaorać w chuj.devastator77 pisze: ↑09-03-2022, 12:34Tak jak napisał kolega Godplayer trzeba się dogadywać ze sprzedającym.
Pewnie też dostaniesz po 3 czy 4 dniach info,że aukcja jest anulowana,te allegro lokalne to straszne gówno.
Ja pierdole chłopie, ale o co ci teraz tak naprawdę chodzi? To, że allegro jest zjebane wie każdy na tym forum. Jedynym rozwiązaniem jest kontakt przez allegro ze sprzedającym i uzgodnienie kwoty, którą masz zapłacić. Możesz także po prostu odstąpić od zakupu. Nie wiem w czym problem?pogodancer pisze: ↑09-03-2022, 14:16Taką radę też dostałem od jakiegoś mędrca z tego pojebanego lokalnego gówna. Oni sami sobie przeczą, przecież na zwykłym allegro za takie praktyki lecą blokady kont, Adrian chyba poleciał bo robił zwykle przelewy a nie płacił przez payu, więc zakupy anulowane z urzędu i ban, sam mam kilka takich jak płaciłem przelewem, zaorać w chuj.devastator77 pisze: ↑09-03-2022, 12:34Tak jak napisał kolega Godplayer trzeba się dogadywać ze sprzedającym.
norma, omijają tak prowizje od sprzedażydevastator77 pisze: ↑09-03-2022, 16:05Kupiłem lubej 4 cd z muzyką filmową u jednego gościa,napisałem żeby podał nr konta,podał go,wpłaciłem od razu kasę za płyty + na paczkomat,2 dni później luba płyty odebrała,a 2 dni po tym dostałem informację,że aukcje zostały anulowane.
Przecież sam napisał z pytaniem o nr konta.Żułek pisze: ↑09-03-2022, 16:34norma, omijają tak prowizje od sprzedażydevastator77 pisze: ↑09-03-2022, 16:05Kupiłem lubej 4 cd z muzyką filmową u jednego gościa,napisałem żeby podał nr konta,podał go,wpłaciłem od razu kasę za płyty + na paczkomat,2 dni później luba płyty odebrała,a 2 dni po tym dostałem informację,że aukcje zostały anulowane.
no tak ale są tacy co nie chcą podać bo nieOłówkiiiii pisze: ↑09-03-2022, 16:47Przecież sam napisał z pytaniem o nr konta.Żułek pisze: ↑09-03-2022, 16:34norma, omijają tak prowizje od sprzedażydevastator77 pisze: ↑09-03-2022, 16:05Kupiłem lubej 4 cd z muzyką filmową u jednego gościa,napisałem żeby podał nr konta,podał go,wpłaciłem od razu kasę za płyty + na paczkomat,2 dni później luba płyty odebrała,a 2 dni po tym dostałem informację,że aukcje zostały anulowane.
BTW z tego co ogarnąłem to opcja Kup Teraz na Allegro Lokalnie pozwala zapłacić za kilka przesyłem na raz, natomiast jeśli wygra się kilka licytacji to już się tak nie da, allegro automatycznie nalicza za każdą osobno KW i w zasadzie to wymusza dogadywanie się.
Na zwykłym można zapłacić za kilka (kup teraz czy licytacja to bez różnicy chyba) pod warunkiem, że sprzedający tak ustawi (sam wybiera ile sztuk w paczce może być).Żułek pisze: ↑09-03-2022, 16:53no tak ale są tacy co nie chcą podać bo nieOłówkiiiii pisze: ↑09-03-2022, 16:47Przecież sam napisał z pytaniem o nr konta.
BTW z tego co ogarnąłem to opcja Kup Teraz na Allegro Lokalnie pozwala zapłacić za kilka przesyłem na raz, natomiast jeśli wygra się kilka licytacji to już się tak nie da, allegro automatycznie nalicza za każdą osobno KW i w zasadzie to wymusza dogadywanie się.
a na zwykłym allegro można płacić za kilka aukcji ale trzeba kupić przez koszyk