BLOOD INCANTATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rasowy masterfulowicz
Re: BLOOD INCANTATION
25 luty to wyznaczona przez Century Media data premiery nowego krążka Blood Incantation "Timewave Zero". Zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami ma to być album w całości ambientalny
- ozob
- zahartowany metalizator
Na chuj to komu? Teraz tylko czekać, aż towarzystwo będzie się ekspercic w kwestii ambient. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- ozob
Jako osoba, która nie odczuwa żadnego bólu, jest wiecznie wyluzowana i zdystansowana, a na wszystko patrzy z góry, zadziwiajaco często ten ból przejawiasz.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
No pewnie. Bo to ja cały czas stękam, że dżez ,że pank, że ambjent i ktoś odważy się słuchać i coś o tym napisać. Na forum muzycznym dodajmy.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
jest też w FT
https://shop.fallentemple.pl/blood-inca ... 17582.html
https://shop.fallentemple.pl/blood-inca ... 17582.html
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- rasowy masterfulowicz
Zamuwione
- Stoigniew
znaczy sie co ? bo siem pogubiłem... nowa płyta to 80 minut ambientu ??? mam nadzieje że lecą w chuja, bo jeśli nie to nawet kijem nie tknę...
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
To o czym mowa powyżej to EP (prawdopodobnie sam ambient), pełny album będzie później i tam już będzie death metal. Ot taka odskocznia (tylko czemu pod nazwą BI, a nie po prostu Hoverkraft , tego nie wiem).
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
-
- rasowy masterfulowicz
Blood Incantation have announced a new ambient album called Timewave Zero. The cosmic death metal band’s follow-up to 2019’s Hidden History of the Human Race is out February 25.
Timewave Zero:
01 Io
02 Ea
03 Chronophagia (bonus digipak only)
Timewave Zero:
01 Io
02 Ea
03 Chronophagia (bonus digipak only)
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Polecam fajną stronkę do badania muzyki: https://www.metal-archives.com/
Nie wiem czy znaliście.
Nie wiem czy znaliście.
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
But more so of those who didn't even try
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Ambient? Nie na moje zdrowie. Poczekam na death metal.
-
- mistrz forumowej ceremonii
jak tak sobie słucham tej ostatniej, to myślę, że jest znakomita, niemniej starspawn w chuj lepsza. ktoś ma podobnie ?
To co do tej pory wydali to przezajebisty materiał.... Raz jest tak że starspawn jest lepsze a raz hidden.... Ale to co ma zaraz się pojawić i zapowiedzi.... No mam obawy
Bo to zaczyna wyglądać tak jakby AC/DC w ramach odskoczni nagrało EP w stylu r&b...
- TheDude
Nie płakajta. Chcą zrobić sobie odskocznię, to niech zrobią. Może to będzie ciekawe. Po ambientowym albumie znowu dowalą konkretny czad i będzie constans.
-

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Harlequin
Nowa płyta w wypożyczalniach. Ambient. Poprawny, ani specjalnie lepszy ani gorszy. Wyłączyłem po 4 kawałkach, nie dla mnie coś takiego.
-
- rasowy masterfulowicz
Szkoda, nie będę sprawdzał (:
- Ascetic
Kurwa opamiętajcie się. Zaraz zaczniecie wklejać świeczki i wpisywać miasta.