Wybitnie mnie wkurwia v. 2

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2

19-02-2022, 19:13

Aha zaraz, będą wielotysięczne watahy białych wilków pod Lublińcem 😁
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
vicotnick
rasowy masterfulowicz

19-02-2022, 19:14

Proszę nie zapominać o pogańskich ogniskach!!!!
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

19-02-2022, 19:15

Poganińskich!
hcpig pisze:
07-11-2024, 18:51
Wśród największych jak Morbid Angel to nie ale Vader? Azarath niszczy Vadera.
Awatar użytkownika
maciek z klanu

19-02-2022, 19:24

Matrix x Incepcja
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
vicotnick
rasowy masterfulowicz

19-02-2022, 19:26

Tomasz, przeproś Ozoba
tomaszm

19-02-2022, 19:39

Lekko się najebałem- w sumie mocno.Wkurwiony jestem jak zawsze. Ponoć dzisiaj jest jakaś pojebana strona dla katolików gówna ścierwa jebanego, przez matkę boską kurwę jebąną w wszystkiego innego syfu w dupę nie mytą pedofilskiego ludzie nienawistni będą jarać nienawiścią i żółcią i się ich się będzie podpierdalać. Czyli takich ludzi jak ja. Bo nienawidzę katolskiego syfu. W przeciwieństwie do połowy tej mojej rodziny zarazy. Gdzie można ocharać matkę boską albo ją wydupczyć. Nienawidzę katolskiego syfu, Piszę sie na ochotnika.
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.

https://www.kancelaria-pionier.pl/

https://www.forbes.pl/diamenty/wizytowk ... er/q5mg1dm

Lucio Fulci forever.
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

19-02-2022, 19:45

Tommy, o ile dobrze pamiętam to wg. chrześcijan, matka Boska została wzięta po śmierci do nieba wraz z duszą i ciałem. Jeżeli chcesz ja dupczyć to chyba tam musisz szukać xD
hcpig pisze:
07-11-2024, 18:51
Wśród największych jak Morbid Angel to nie ale Vader? Azarath niszczy Vadera.
Nasum
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

19-02-2022, 20:06

Stoigniew pisze:
19-02-2022, 18:53
a są już przerzuty ??
ja tam się na medycynie nie znam, ale wiem tyle, że nerka to nie trzustka, można wyciąć (zostaje jeszcze jedna), albo przeszczepić...
Właśnie jade do kumpla. Jego ojciec dwa miesiące temu został zdiagnozowany: guz na trzustce. Zajebisty to koleś, znam go od lat…. Dziwne uczucie spotkac się z kimś kogo za dwa miesiące może już nie być…
tomaszm

19-02-2022, 20:19

Rumburak pisze:
19-02-2022, 19:45
Tommy, o ile dobrze pamiętam to wg. chrześcijan, matka Boska została wzięta po śmierci do nieba wraz z duszą i ciałem. Jeżeli chcesz ja dupczyć to chyba tam musisz szukać xD

z pizdy zostało poczęta:)Ale zostawmy to idiotom wierzącym chrześcijaninom::)...tfuuuu Dupy nikomu nie dawała a tu nagle-tadaadam ciąża z jakimś brudem brudasem w ciąży i 2 księgi bibli. Kurwa co to za religia dla idiotów. Ja se robię bekę o wiedźmach, ogniskach nawidzonych apartamentach żeby rozruszać towarzystwo ale te pojeby serio myślą że była dziwica dająca dupe pół eskorcie co zbawi ziemie.... kurwa chrześcijaństwo nie wiem czy to jest większy odłam debili jak reszta świata.....ja pierdole. Kurwa na każdą wzmiankę tych jebanych kurewskich kurw żałosnych chrześcijanich przechodzi mi entuzjazm żeby jakieś wiedźmińskie sagi pisać...A historie czekają w szeregu.

Lucio Fulci forever.
Awatar użytkownika
dzik
zahartowany metalizator

19-02-2022, 21:52

Oj, kilka osób z forume może się poczuć urażone. :lol: :D
dobry kościół to kościół spalony
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

19-02-2022, 22:24

maciek z klanu pisze:
19-02-2022, 18:23
No to super ze juz po ;) dość pechowy tech kociak
Zero instynktu samozachowawczego. Obcych ludzi też się nie boi, jeśli drapią w dobrym miejscu.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
mocny2_3
rasowy masterfulowicz

21-02-2022, 18:28

Kwiaciarnie.Drugi raz to samo.Stare tulipany dostarczone w ''odświeżonej'' wersji czyli polakierowane, jebły po jednym dniu.W sumie to przez poczte kwiatową było ale ich nie winie.
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

21-02-2022, 20:32

znów się zakochałeś?
Awatar użytkownika
Żułek

21-02-2022, 20:35

nagrobek pisze:
21-02-2022, 20:32
znów się zakochałeś?
byle by z tego znowu jakiegoś tematu nie było bo wtedy ja się wkurwie ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

21-02-2022, 20:36

a co? w tobie się zakochał?
Awatar użytkownika
Żułek

21-02-2022, 20:37

nagrobek pisze:
21-02-2022, 20:36
a co? w tobie się zakochał?
oby nie :lol:
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

Awatar użytkownika
Hatefire

21-02-2022, 20:44

mocny2_3 pisze:
21-02-2022, 18:28
Kwiaciarnie.Drugi raz to samo.Stare tulipany dostarczone w ''odświeżonej'' wersji czyli polakierowane, jebły po jednym dniu.W sumie to przez poczte kwiatową było ale ich nie winie.
Tulipany miłości najchętniej przyjmują się na grobach.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
tomaszm

22-02-2022, 12:22

Na to co odpierdalają nie ma już słów. Lubliniec to jest jedna wielka wycinka. Reszta kraju wygląda podobnie.

https://mapy.lasyiobywatele.pl/zanim-wy ... j-las.html

Lucio Fulci forever.
tomaszm

22-02-2022, 14:51

W zeszłym tygodniu byłem u Marcina w nowym domu. Sam mnie zaprosił. Młoda niunia, zajebista dupa. Dzieci już z nią ma. Nie widziałem się z nim...z 3 lata. Siedział z obraża przez te 3 lata i nie mógł opuszczać domu. W tym czasie jeździł po klinikach i udawał świra(na polecenie tego swojego adwokata którego nazwiska nie będe przytaczał ale ludzie z Częstochowy wiedzą kto jest byłym ubekiem i wszystko po znajomości załatwia). Nie znam się kompletnie na prawie karnym ale spotkaliśmy się na wsi i byłem w chuj zdziwiony ,że nie jest w zakładzie karnym. Czy jest na sali jakiś karnista i może mi wytłumaczyć jak to kurwa jest możlwe ,że w zakładzie karnym nie siedzi albo dla czubków jak orzeczono bezwzględne pozbawienie wolności na 5 lat? Zorganizował papiery zdrowotne, że nie może siedzieć w izolacji?. No chyba ,że jest apelacja i dlatego go nie umieścili. Nie wiem, kompletnie nie znam się na prawie karnym, zawsze domeną moją było prawo gospodarcze,cywilne i bankowe.

Marcin zajebał każdy wie o tym kilkadziesiat milonów złotych bite. Pisze prasa o jakiś 1,5 mln złotych co jest mocno śmieszną historią. Nie wiem jak działa polski wymiar sprawiedliwości ale mi się to w piżdzie nie mieści.

https://czestochowa.wyborcza.pl/czestoc ... rects=true

Moja była zona to jest przyszywana rodzina od niego. Mój były szwagier to mąż od siostry od Marcina na która przepisał cały majątek. Łacznie z 5 stacjami diagnostycznymi. Pieniędzy od zajebania. Mógłby spokojnie żyć z tego co robił legalnie.

Ale nie -yacht za 500 tys euro se kupił, wypłynął na ocean z dziwkami i tak wciągał białe że mu nerki wysiadły i helikopterem służby medyczne Hiszpani pośrodku oceanu przeprowadzały transport medyczny. Żone miał zajebistą kobietę, wysoko postawioną funcjonariuszkę w naszej komendzie i ją napierdalał czym popadnie. pobita chodziła do pracy. Syn nie jego tylko z pierwszego małżeństwa od niej się na studiach powiesił bo Marcin go terroryzował psychicznie i chłopak nie wytrzymał. Był oskarżony o gwałt na 16 latce, nielegalne posiadanie broni, wpływanie na świadków, mataczenie w sprawie, pobicie pracownika z stacji diagnostycznej do nieprzytomności. Nie wiem po co ja do niego jechałem ale wkurwiłem się ,że żyje jak lord i się z wszystkich śmieje. Myśłałem ,że będzie skomleć i trochę refleksji nad sobą ale nie.

Jak to jest w w ogóle możiwe ,że chłop wszystkim ućpany i najebany się chwali ,że kieruje zorganizowaną grupą przestępcza(PRZEZ LATA ), nawet Pani Hania co pączki sprzedaje w piekarni wie czym się trudni . łącznie z starostą który uczynił go naczelnikiem(i który do dzisiaj jest naczelnikiem i głowy nie stracił) i wszystkim łapówki przepuszczali na kontrakty przy budowach dróg i nie byłoby afery gdyby pobity pracownik nie pojechał na komendę w Częstochowie i w ramach zemsty nie powiedział ,że należy do grupy przestępczej i ,że jego szef stacji diagnostycznej zorganizował cały proceder? Nie jest to popierdolone?

To nie koniec historii. Mieliśmy kiedyś wspólnie firmę . Ja jeszcze byłem na studiach przed 2009 rokiem. Moja Ania pracowała od początku z nami. Brzydziłem się procederem przestępczym i w 2009 roku otworzyłem kancelarię konkurencyjną- tak Marcin jeszcze wtedy kancelarię prowadził. Zniszczyłem go całkowicie na tym polu i wszystkich klientów przejąłem. Moja Ania przeszła do nas z wszystkimi pracownikami z 2 lata poźniej. Wszyscy mieli go dosyć. Zresztą ciężko było zbudować reputację firmy jak każdy cię kojarzył z takimi ludźmi a nie innymi. Jak widać ciężka praca popłaca.

To ja go w zeznaniach pogrążyłem najbardziej- ba policji gospodarczej tłumaczyłem niuansy środowiska przestępczego. Najlepszy był mój były teść ,który ma największy w okolicy warsztat blacharsko -lakierniczy i Marcina tłumaczył ,że Marcin złoty człowiek- prawnik, naczelnik wydziału komunikacji w starostwie, dupna kancelaria, stacje diagnostyczne i kurwa ciągle rozbite porsche i Mercedesy na placu do naprawy na placu u teścia. Hipokryzja level expert. Były teściu dostał bardziej po dupie i jego syn , mój były szwagier ,które szczerze nie lubię i parę dobrych szarpanin miałem.

Dorota na którą teraz jest przepisany majątek Marcina rocznik 88 dwa lata młodsza ode mnie Na skutek tych stresów dostała wrzodów na żoładku i coś tam się ze zdrowiem popierdoliło ,że nie może mieć dzieci. Ale za brata i te pieniądze co ma dałaby sobie oczy wydrapać. Totalnie pierdolniętą i niereformowalna.

Jeszcze do tego wyjebał fest gangusów z Śląska. Oliwa jest zawsze sprawiedliwa. Ci ludzi poprzysięgli zemste i go wypalą. Ja pierdole rozmawiałem z tymi ludźmi i tu nie ma przelewek. To ,że wypierdolił na pieniądze cała Lubliniecką okoliczną brać mniejszych lub większych krętaczy to tam chuj. Ale ci ludzie ze Śląska to są rasowi gangusy. Nie znam się na tym ale wziąłem Kolegę do rozmów. Powiedział mi tak: Tomek kurwa to są zajebiści niebezpieczni ludzie. Jak ci ludzie przyjechali na spotkanie to zastygłem. Zastygłem. Porobione łzy w oczodołach.......od morderstw(tak mi kumpel tłumaczył) , szefowie kibolskich grup przestępczych. Jak się obserwacja Marcina skończy to dojdzie do tragedi. Tam jest dwójka małych dzieci w tym domu. Skończy się tragedią. do więzienia nie trafi, bo jest za sprytny a powinien ale ucierpią na tym inni.

Lucio Fulci forever.
Awatar użytkownika
Żułek

22-02-2022, 17:55

od piątku
fan.pl pisze:
19-02-2022, 19:13
dostawa wkrótce
:evil:

ODPOWIEDZ