VH to b.dobra wódka. Jak się weźmie jeszcze pod uwagę jakość do ceny to jest jeszcze lepiej.
Co teraz pijecie?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Co teraz pijecie?
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- morbid
- rasowy masterfulowicz
-
tomaszm
- mistrz forumowej ceremonii
Zdrowie Panowie. Cobysmy się jak najszybciej spotkali na koncercie i przegadali wszystkie życiowe tematy.
Orzechówka przy cudownych dźwiękach na ukojenie duszy.
Orzechówka przy cudownych dźwiękach na ukojenie duszy.
- Ascetic
Bulbash'a nie piłem. Jak rozumiem 30 zyla to może i dobra cena, tyle, że wódki w tej cenie to najczęściej gówno jest. Ale co ja tam mogę wiedzieć xD LOL fyp.
Widzę, że na luzaku do nabycia, zweryfikuję.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- morbid
- rasowy masterfulowicz
Jka dla mnie konfrontacja helsinki - bulbash na korzyść trunku z Białorusi,dobry smak !!!!!
- Ascetic
- morbid
- rasowy masterfulowicz
-
pr0metheus
Takie pytanie techniczne- jak już się położyłeś do łóżka nie dzwonił Lech Wałęsa?:)ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑02-02-2022, 13:27
Dopiero po godzinie lub więcej zacząłem mieć typową śmiechawę, taką co to nie można rozluźnić mięśni z uśmiechu, prawie od razu zrobiłem się też bardzo senny więc prędko położyłem się do łóżka, a potem to już odlot, ekspansja wyobraźni x3, w sensie tak jak normalnie potrafię sobie wyobrazić w miarę dokładnie tylko 1 element naraz, tak teraz mogłem sobie wyobrazić znacznie więcej i to w kolorze...
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Blizzard Beasts dokładnie xDpr0metheus pisze: ↑03-02-2022, 11:30Takie pytanie techniczne- jak już się położyłeś do łóżka nie dzwonił Lech Wałęsa?:)ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑02-02-2022, 13:27
Dopiero po godzinie lub więcej zacząłem mieć typową śmiechawę, taką co to nie można rozluźnić mięśni z uśmiechu, prawie od razu zrobiłem się też bardzo senny więc prędko położyłem się do łóżka, a potem to już odlot, ekspansja wyobraźni x3, w sensie tak jak normalnie potrafię sobie wyobrazić w miarę dokładnie tylko 1 element naraz, tak teraz mogłem sobie wyobrazić znacznie więcej i to w kolorze...
![]()
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- Triceratops
Bialoruskie wodki sa bardzo dobre, sam widzialem jak niepijace ogolnie kobity chleptaly bialoruska wodke jak oranzade i to bez popity i krzyczaly, ze pyszna. Chlibnyje niebo czy jakos tak.
woodpecker from space
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Poza tym jeszcze format mema to chyba powinno być coś w rodzaju ,,I ja wtedy mówię temu Tobiasu, dorzuć jakiego riffa z Immortal, to prometheus zgłupieje"pr0metheus pisze: ↑03-02-2022, 11:30Takie pytanie techniczne- jak już się położyłeś do łóżka nie dzwonił Lech Wałęsa?:)
![]()
If you do everything right, there will be no struggle.
-
pr0metheus
Przeca prometheus ma drewniane ucho i się nie zna, wiec na pewno nie zgłupieje od twoich tripow z trawokoli xDŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑03-02-2022, 12:37
Poza tym jeszcze format mema to chyba powinno być coś w rodzaju ,,I ja wtedy mówię temu Tobiasu, dorzuć jakiego riffa z Immortal, to prometheus zgłupieje"
-
pr0metheus
Hlibnyj dar znam, ale to ukraińska. Bardzo spokoTriceratops pisze: ↑03-02-2022, 12:20Bialoruskie wodki sa bardzo dobre, sam widzialem jak niepijace ogolnie kobity chleptaly bialoruska wodke jak oranzade i to bez popity i krzyczaly, ze pyszna. Chlibnyje niebo czy jakos tak.
- Triceratops
Tak ukry maja dar, bialorusy niebo, obie dobre ale bialoruska leprza
woodpecker from space
-
BOLEK
- weteran forumowych bitew
świetnedevastator77 pisze: ↑02-02-2022, 11:52
Ten chmielony lager lepszy od większości pilsów robionych w Cebulandzie.
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii

Jazz z Browaru Połczyn. Pozostałe smaki chłodzą się w lodówce. Po robocie na zluzowanie bryczesów w sam raz.
-
535
Jeszcze nie otwieram, ale chciałem tylko zgłosić, że przywiozłem sobie przed chwilą kilka butelek Tenczynka z nową etykietą, a przynajmniej jeszcze takiej nie widziałem. Jest po prostu piękna i nawet boję się pomyśleć jak mam interpretować ukryte przez autora przesłanie...

- nagrobek
- zahartowany metalizator
taki niby apolityczny a jakies lewackie piwa kupuje..i pije!
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
bimberełe z colełe
wszystkie łiskacze świata mogą spierdalać
wszystkie łiskacze świata mogą spierdalać