Ludzie pracujący wewnątrz mówią różne rzeczy ta temat tej organizacji. Nie wszyscy są pełni zachwytu. To tak na marginesie.tomaszm pisze: ↑01-02-2022, 13:26Kurwa mocno się tam z telewizją Tvn zakolegowałem. W sumie dyskurs rozmowy to już na zasadzie rzuucania chujami na lewo i prawo. Tvn uwaga zajebista ekipa. Montujemy aferę w dwóch programach obecnie. Jeden to srogi temat okrutnie, bo dotyczy covid i śmierci bardzo wysoko postawionego funkcjonariusza policji.Będzie zadyma a ja pójdę na pierwszy odstarzał, bo gówna narobię.Nie przepusczę tego szpitalowi. Zawsze tego dużego świata się bałem a tu się nagle okazało ,że ludzie odpowiedzialni za tak co by nie mówiąc wzięte programy to porządni ludzie. Zajebiste chłopaki. Mocno mnie tam cisną ale nie narzekam. Bardzo zadowolony jestem z tego związku. Ja jestem zachwycony, ze ktoś nadaje na zblizonych falach. No i jescze jedna rzecz- jak szefowie Tvnu dzwonią do mnie w tematach prawniczych gdzie tyle różnych osobowości się przewija w ich telewizji i chcą żebym ja się podejmował tematów to dla mnie to zaszczyt. Mogliby zadzwonić do każdego innego przy ich kontaktach. Przeca Warszawa to inny świat a dzwonia do chłopaka z Lublińca. zsdowolony jestem z siebie. Serio ja pierdole w sumie to nawet cięzko do mnie dociera..
Pierwszy raz przed kamera jest przejebany. Kiedy za chuja nie wiesz po co do studia wchodzisz i co masz mówić. Zero przygotwania- znasz tylko temat, szybka fajka na palarni z Dorotą Gardias, problemy z parkowaniem przed siedzibą Tvnu, ten pojeb narodowiec robiący zadymę Bączkowicz czy jak on tam się zwie i chłopaki z Tvn uwaga -nic się kurwa nie stresuj, będzie zajebiscie. Mów o tym na czym się znasz.
Tutej moja ekpia jest co tydzień na rozprawie. Sąd powołał 60 świadków. Tak 60. Na każdej rozprawie jesteśmy. Tydzień w tydzień. Dosłownie raz w tygodniu jest przesłuchanie kolejnego świadka.Kurwa ten dramat chyba się nigdy nie skończy dla każdego. Pzu, Uniqa i Hestia nie potrafią się dogadać miedzy sobą kto te odszkodowanie zaplaci. NIe wspominam o sprawiedliwości karnej-to się stało tak zagmatwane.Tak kazałem przycisnąć parę osób na rozprawie ,że skończyło sie próbą samobójczą jednej z zeznających osób. Nie ma szans na program ze strony(nawet chłopaki z Tvnu wiedzą ,że to temat nie do podjęcia ze strony pokrzywdzonych) pokrzywdzonych natomiast ze strony oskarzonych był program. Tak se myślę,że to tragedia dla wszystkich. Ja za bardzo też cisne, z dramatu w dramat się w tej sprawie wpada, nie chce sobie pzypinać łaty ,że tamat Szczyrku prowadziłem i zgrywać fanfaranfy. ale mam podskórne wrażenie ,że to skończy się jeszcze większym dramatem.
Najlepsze jest PZU, która wysłało Dominikę W.(zajebista kobita , jeśli Ona by decydowała o wypłatach z ramienia Pzu to odszkodowanie chocby za znisczenie mienia byłoby dawno, znamy się kupe lat) na wywiad w tych rodzinach. Wszyscy płaczą, niesczęście jak skurwysyn ale nie- żadne z Towarzystwo Ubezpieczeniowe nie weźmie odpowiedzialności gdzie mogliby se regresować wypłaty między sobą. Tak to działa. Dlatego zawsze z tymi chujami będę walczyć. Odpowiedzialność in solidum. Dla prawników skurwysynów po drugiej stronie to co pisze to obce pojęcia.
jakby ktoś szukał kontaktu jakiegoś w Pzu i nie chciał sie przebijać prze te zjabene infolinie tylko zadwonić do kompetentnej osoby to służe namiarami.Zawsze te informacje swoim klientom przekazuje- dzwońcie i męczcie tych ludzi.. W chuju mam rodo. Zawsze można mnie pozwać. Największe korpo ubezpieczeniowe- dzwońcie do szeryfów oddziałów. Tak się coś da załatwić.Na infolini to można zycie stracić. Mnie jak gówno traktują a setki procesów przegrali. A co dopiero Kowalskiego.
Pamiętam jak Sawicki jebnął drzwiami, bo było pytanie, czy szczypany. Nie wiem, czy to u w jakiejś kawie na ławe nie było. Mieli nieszczepionych nie wpuszczać? Nie ma z tym problemu teraz?