POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: POlitykowanie
Ty ciagle marnujesz czas. Ciagle jest ktos kogo mozna obrzucic gownem i chetnie z tego korzystasz. Wystarczy, ze ma inne poglady czy nie zgadza sie jakiejkolwiek banalnej kwestii.
Pytanie, ktore ci zadalem jest tak oczywiste, ze dziecinada wydaje sie unikanie odpowiedzi na nie. Wiesz, ze moge w sekunde wyjebac pierdyliard cytatow, gdzie co chwila sie przypierdalasz do mnie pedal cwel idiota debil menda zjeb itp choc ja od dawna z toba nie rozmawiam. I wiesz, ze twoja odpowiedz jest oczywista. Ale jakos cie kurwa nawet na to nie stac, zeby na forum dla podstarzalych metalowych brudasow to napisac, ze szukasz zaczepki a potem sie dziwisz, ze ktos raczy ci w koncu odpowiedzec. No to marnuj czas dalej, ja wiecej szansy nie dam.
Pytanie, ktore ci zadalem jest tak oczywiste, ze dziecinada wydaje sie unikanie odpowiedzi na nie. Wiesz, ze moge w sekunde wyjebac pierdyliard cytatow, gdzie co chwila sie przypierdalasz do mnie pedal cwel idiota debil menda zjeb itp choc ja od dawna z toba nie rozmawiam. I wiesz, ze twoja odpowiedz jest oczywista. Ale jakos cie kurwa nawet na to nie stac, zeby na forum dla podstarzalych metalowych brudasow to napisac, ze szukasz zaczepki a potem sie dziwisz, ze ktos raczy ci w koncu odpowiedzec. No to marnuj czas dalej, ja wiecej szansy nie dam.
woodpecker from space
- Ascetic
Nie wiem po co to zabieganie o atencję i wypisywanie o jakichś szansach? Kogo to wiadomo co? Przedszkole jakieś? To jakaś wartość? Poważnie?
Sprawa klarowna. Widzę, że się nie pomyliłem o kim było i jest wypisywane "tłusta wege ciota"
Sprawa klarowna. Widzę, że się nie pomyliłem o kim było i jest wypisywane "tłusta wege ciota"
lys på slutten av lys
- Triceratops
No widac za malo klarowna dla ciebie, bo wg mnie to najprostszy uklad. Piszesz o kim byly te bluzgi pedal cwel idiota debil menda zjeb (niektore wielokrotnie) i i dostaniesz zaraz swoja odpowiedz. Wolisz pierdolic pokatnie i pokretnie jakies bzdury z dupy wziete ale nie stac cie na tak prosta rzecz. Przyznac sie meska rzecz w koncu.
woodpecker from space
- Ascetic
Jak rozumiem masz wrażenie, że jak napiszesz, że mam "Tobie dać odpowiedź", kategorycznie, to ją dostaniesz. Nie działa to tak. Może to i "niemęskie" (choć to dość dziwna kategoryzacja "męskości"), czyli znów masz ochotę wyjechać per "wege tłusta ciota", a może zwyczajnie udzielam odpowiedzi kiedy uważam, że uważam. A teraz nie uważam.
Bardzo chciałem podziękować za to, że mogłem "porozmawiać". Jest to zaszczyt dla mnie.
Bardzo chciałem podziękować za to, że mogłem "porozmawiać". Jest to zaszczyt dla mnie.
lys på slutten av lys
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Kurde ja myślałem że oni siebie nawzajem tak przezywali, ale teraz jak tak się dopytują, to zaczynam mieć wątpliwości.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Ascetic
Stąd te dopytania.
Z pełną świadomością po obu stronach, niestety straty czasu.
Z pełną świadomością po obu stronach, niestety straty czasu.
Ostatnio zmieniony 29-01-2022, 23:27 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
- Triceratops
Po prostu przez chwile wydawalo mi sie (moze to mgla pobimbrowa), ze chcesz po raz pierwszy od dawna normalnie porozmawiac co czasami ci sie zdarzalo. Prosty uklad cos za cos. No ale widocznie mi sie rozne rzeczy wydaja, a osobiscie uwazam, ze kazdy powinien miec przynajmniej jedna szanse, bo bledy sa od tego zeby z nich wyciagac wnioski. No ale znowu sie zawiodlem na sobie. Idz dalej bic piane i nie zapomnij dodac 4543435 dawek witaminy X do debila cwela mendy idioty zjeba a potem wyrazaj swoje zdziwienieAscetic pisze: ↑29-01-2022, 23:21Jak rozumiem masz wrażenie, że jak napiszesz, że mam "Tobie dać odpowiedź", kategorycznie, to ją dostaniesz. Nie działa to tak. Może to i "niemęskie" (choć to dość dziwna kategoryzacja "męskości"), czyli znów masz ochotę wyjechać per "wege tłusta ciota", a może zwyczajnie udzielam odpowiedzi kiedy uważam, że uważam. A teraz nie uważam.
woodpecker from space
- Ascetic
Rozważę propozycje. Tym bardziej, że miałem dzisiaj tyle szans. Nie często się to dzieje.
ps. Z układami zasadniczo jest tak, że obu stronom musi pasować. Takie jest moje doświadczenie. No chyba, że są jakieś zależności, a tutaj akurat nie ma żadnych.
ps. Z układami zasadniczo jest tak, że obu stronom musi pasować. Takie jest moje doświadczenie. No chyba, że są jakieś zależności, a tutaj akurat nie ma żadnych.
lys på slutten av lys
- Triceratops
Ten pasuje obu stronom, jest wprost idealnie wywazony, informacja za informacje, bez zadnych zbednych podtekstow. Oczywiscie zdajesz sobie sprawe ze w kwestii wagi to juz szalki nie byly by rowne, bo ilosc bluzgow z twojej strony w moja strone jest nieproporcjonalnie wieksza, stad zapewne ten przedziwny opor przed przyznaniem sie do tak oczywistej rzeczy, ze wiekszosc osob z forum nie mialaby problemu z ta odpowiedzia. No ale ty masz. Trudno, ide oglondac film i pic bimber, to moje ulubione zajecia cwela mendy idioty pedala debila zjeba.
woodpecker from space
No i zmarnowałeś szansę na pojednanie...

- Triceratops
- Ascetic
@ Slyd
Abstrahując, życie jest pełne straconych "szans". Stety lub niestety, w zależności od rozwoju sytuacji. Zresztą to co wydawało się "szansą" mogło nią nie być i na odwrót < Jako z letka najebaszy, mogę sobie pozwolić na wymyślone cytaty z wielkich mistrzów "filozofii" stosowanej. Chyba mogę. Mogę?
@ 535,
pamiętamy, w jakich okolicznościach to się odyło. Papież jeszcze żyje, też stety lub niestety. No i wiemy na ile styknęło zapału obu stronom.
Abstrahując, życie jest pełne straconych "szans". Stety lub niestety, w zależności od rozwoju sytuacji. Zresztą to co wydawało się "szansą" mogło nią nie być i na odwrót < Jako z letka najebaszy, mogę sobie pozwolić na wymyślone cytaty z wielkich mistrzów "filozofii" stosowanej. Chyba mogę. Mogę?
@ 535,
pamiętamy, w jakich okolicznościach to się odyło. Papież jeszcze żyje, też stety lub niestety. No i wiemy na ile styknęło zapału obu stronom.
Ostatnio zmieniony 30-01-2022, 00:03 przez Ascetic, łącznie zmieniany 2 razy.
lys på slutten av lys
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Bez takich kurwa żartów. Ja jestem z porządnego osiedla. Tu się z takich spraw nigdy nie żartowało, bo można było w każdym momencie i bez względu na cokolwiek załapać się na tak obecnie modne oddychanie przez rurkę.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
okej, sory. wiemy, rozumiemy. nie było tematu.
- Ascetic
Co mogę napisać? U nas na dzielni jedyne pojednanie w tej tematyce, którego byłem naocznym uczestnikiem było wtedy, gdy pajace z Zamoyskiego w sile dwóch pojazdów usiłowali spacyfikować sobotnio-niedzielny beztroski piknik pod nocną raffą. Nawet chuje nie wysiedli. Wcale im się nie dziwię. Musieli na wstecznych robić szybką ewakuację. Gorzej, że potem przyjechali z posiłkami i wtedy my musieliśmy przećwiczyć wariant, ratuj się kto może. Nie wszyscy byli w stanie
, więc niektórzy zostali wzięci do niewoli. Natomiast tak poważnie to ja sobie nie przypominam żadnego pojednania w mojej okolicy. No chyba, że chodzilo o kobitę, albo o to co wiecie i nie muszę pisać. Tu jednak sytuacja była zawsze napięta. Za dużo rozdrapanych ran. Tymczasem temat się ładnie medialnie sprzedał i żyje swoim życiem. Jeszcze jedna uwaga. Największe oburzenie i wkurwienie wywołały szaliki pojednanie, które puścił w obieg jakiś sprytny debil. To bardzo dobrze pamiętam.
- nicram
Cieszymy się, że w końcu się ujawniłeś.Triceratops pisze: ↑29-01-2022, 23:36ide oglondac film i pic bimber, to moje ulubione zajecia cwela mendy idioty pedala debila zjeba.

all the monsters will break your heart