Aktualnie się wypróżniam
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Re: Aktualnie się wypróżniam
Naszlo mnie na Sambal Oelek w duzych iloscisch. Tak juz trzeci dzien do wszystkiego leci. No i jest. Wypalam porcelanke. Ujscie odbytu pali, zwieracz piecze i cierpi. Macie sposoby na ulzenie temu mięsieńkowi?
Jogurtem posmarowac?
Jogurtem posmarowac?
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
O cholera, aż 3 dni? Rozumiem po zjedzeniu czegoś ostrego że bywa nieprzyjemnie, ale 3 dni to już niepokojące. A najgorsze jak ciągle trzeba myć dupę, bo to luźne, aż właśnie boli od mycia. Nie zazdroszczę.Najprzewielebniejszy pisze: ↑29-01-2022, 20:11Naszlo mnie na Sambal Oelek w duzych iloscisch. Tak juz trzeci dzien do wszystkiego leci. No i jest. Wypalam porcelanke. Ujscie odbytu pali, zwieracz piecze i cierpi. Macie sposoby na ulzenie temu mięsieńkowi?
Jogurtem posmarowac?
Find your flow
- Triceratops
Usiadz na soplu loduNajprzewielebniejszy pisze: ↑29-01-2022, 20:11Naszlo mnie na Sambal Oelek w duzych iloscisch. Tak juz trzeci dzien do wszystkiego leci. No i jest. Wypalam porcelanke. Ujscie odbytu pali, zwieracz piecze i cierpi. Macie sposoby na ulzenie temu mięsieńkowi?
Jogurtem posmarowac?
woodpecker from space
- Ascetic
Oliwka dla dzieci. Takie bejbi mazidło, żółte i lejące.Najprzewielebniejszy pisze: ↑29-01-2022, 20:11Naszlo mnie na Sambal Oelek w duzych iloscisch. Tak juz trzeci dzien do wszystkiego leci. No i jest. Wypalam porcelanke. Ujscie odbytu pali, zwieracz piecze i cierpi. Macie sposoby na ulzenie temu mięsieńkowi?
Jogurtem posmarowac?
Ja ostatnio jak wbijałem na kolonoskopię i srałem wręcz mózgiem przez dwa dni, to tak zmęczyłem zwieracz, że musiałem szukać porady w internecie ... nie pamiętam z jakiego miejsca to wziąłem, pewnie jakieś gejowskie forum, może nawet i to, ale tam pisali, że wcierać dla ulżenia i normalnie pomogło. Dla wyrobionych graczy, polecali robić to grupowo, wymiennie.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Stoigniew
spróbuj stary dobry krem Nivea, mnie po ostrej piekącej srace zawsze pomaga, ulga prawie natychmiastowaNajprzewielebniejszy pisze: ↑29-01-2022, 20:11Naszlo mnie na Sambal Oelek w duzych iloscisch. Tak juz trzeci dzien do wszystkiego leci. No i jest. Wypalam porcelanke. Ujscie odbytu pali, zwieracz piecze i cierpi. Macie sposoby na ulzenie temu mięsieńkowi?
Jogurtem posmarowac?
- Ascetic
Też się zdziwiłem.
Maklera zwana makrelą (ryba maklera giełdowego), z gazety odwijana, też jest tłusta. Możesz w razie czego się nią spróbować ponacierać. Może być na śmietnisku.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Nieźle, nie spodziewałem się instrukcji nacierania odbytu makrelą, no ale wszystko jest dla ludzi.
Find your flow
- Ascetic
Właściwie ja też tego się nie spodziewałem.
Zostaje mi zapytać panią w rybnym, jak ona się na to zapatruje. Może się okazać, że nie jest aż tak bardzo "innowacyjne", i będzie zonk.
Zostaje mi zapytać panią w rybnym, jak ona się na to zapatruje. Może się okazać, że nie jest aż tak bardzo "innowacyjne", i będzie zonk.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Przeczytałem na forum, że istnieje scena muzyczna commodore 64. Nie wytrzymałem.
Chyba zacznę działać na scenie muzycznej melodyjek z zegarków elektronicznych wręczanych na komunię w latach osiemdziesiatych.
Chyba zacznę działać na scenie muzycznej melodyjek z zegarków elektronicznych wręczanych na komunię w latach osiemdziesiatych.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Można ją spytać czy jest opcja pożyczenia makreli na chwilę...
Find your flow
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Można naprawdę fajne rzeczy w ten sposób stworzyć, to np. jest robione jakąś własną recepturą, ale chyba głównie dźwiękami z ZX Spectrum:
Trochę szkoda wrzucać to akurat w temacie o sraniu no ale cóż xD
Find your flow
- Ascetic
Widzę, że wyobraźnia pracuje ....ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑29-01-2022, 20:56Można ją spytać czy jest opcja pożyczenia makreli na chwilę...
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- Najprzewielebniejszy
3 dni jem sambal do wszystkiego, a nie 3 dni sram bez opamiętania, dopiero dziś zwieracz zapiekł, we dupie mam należyty porządek.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑29-01-2022, 20:13O cholera, aż 3 dni? Rozumiem po zjedzeniu czegoś ostrego że bywa nieprzyjemnie, ale 3 dni to już niepokojące. A najgorsze jak ciągle trzeba myć dupę, bo to luźne, aż właśnie boli od mycia. Nie zazdroszczę.Najprzewielebniejszy pisze: ↑29-01-2022, 20:11Naszlo mnie na Sambal Oelek w duzych iloscisch. Tak juz trzeci dzien do wszystkiego leci. No i jest. Wypalam porcelanke. Ujscie odbytu pali, zwieracz piecze i cierpi. Macie sposoby na ulzenie temu mięsieńkowi?
Jogurtem posmarowac?
Natomiast pomysł z makrelą prima sort, ostatnio dużo ryb jadam, nie wpadłem na to, że można ryby jak studenci wódkę odbytami
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Najprzewielebniejszy pisze: ↑29-01-2022, 22:483 dni jem sambal do wszystkiego, a nie 3 dni sram bez opamiętania, dopiero dziś zwieracz zapiekł, we dupie mam należyty porządek.
Natomiast pomysł z makrelą prima sort, ostatnio dużo ryb jadam, nie wpadłem na to, że można ryby jak studenci wódkę odbytami![]()

Find your flow
- Ascetic
Ale maklela nie jest wendzona. To się nie uda, przykro mi.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑29-01-2022, 22:54Najprzewielebniejszy pisze: ↑29-01-2022, 22:483 dni jem sambal do wszystkiego, a nie 3 dni sram bez opamiętania, dopiero dziś zwieracz zapiekł, we dupie mam należyty porządek.
Natomiast pomysł z makrelą prima sort, ostatnio dużo ryb jadam, nie wpadłem na to, że można ryby jak studenci wódkę odbytami![]()
![]()
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- Najprzewielebniejszy
Mam wędzonego karmazynka w lodówce, z cypitrynką będzie w sam raz!
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Są magicy, co się bawą SID-em (C64), są tacy, co się bawią POKEY-em (Atari 8 bit). Artystyczne rezultaty doceniają pewnie głównie koneserzy bardzo specyficznych brzmień. Natomiast często chodzi o zaprezentowanie koderskich trików, dzięki którym goście uzyskują efekty stereo, pogłosy, rozszerzone akordy na czipach teoretycznie obsługujących np. tylko jeden kanał albo dwa. Ja szanuję.
Kerosene keeps me warm.
- Triceratops
Co to w ogole jest? Biore rozne sambary z pdzyprawyswiata.pl i sa to mieszanki ziolowe, to cos w ten desen?
woodpecker from space