Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
EDIT: Widzę, że Set Teitan dołączył do składu. Fajnie.
PS. Mam jakiegoś bardzo starego zine'a poświęconego głównie szwedzkiemu podziemiu deathmetalowemu, w którym Unanimated twierdzą, że nie grają death metalu tylko black metal. Taka tam ciekawostka.
Analripper pisze:In The Light Of Darkness to pierdolony majstersztyk
Poniosło Cię trochę, ale nie zmienia to faktu, że nagrali naprawdę mocny album. Z każdym przesłuchaniem podoba mi się bardziej. Swoją drogą do składu doszedł Set Teitan - ciekawe jak wpłynie to na następny album.
odświeżyłem sobie dziś ich albumy w pracy.....świetnie to wszystko się zazębia,klimat Dissection ,smakowite melodie i diabelski klimat...ciekawe czy coś jeszcze nagrają ....
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
swietne to dissection wannabe! wczesniej jakos mi sie obili o uszy, ale ich nie sprawdzalem, a teraz trzeci raz pod rzad slucham In the Light of Darkness i chyba puszcze jeszcze raz
Z lekka niechecia podszedlem do calosci nowego albumi, jakos te numery przedwstepne srednio skladaly sie w calosc. Ale.. Od kilku dni slucham tej plyty i musze przyznac, ze wrocili z tarcza. Calosc trzyma sie kupy i nie ma zenady, albo posadzania o odcinanie kuponow. Wytwornia wczesniej udostepnila mi album w mp3 i ich brzmienie zostawialo duzo do zyczenia, zbyt zbasowane, dostosowane do odtwarzania na sluchawkach czy glosnikach bluetooth. Z prawilnego nosnika brzmi calkiem calkiem. A muzycznie tocwciaz ten sam Unanimated znany z wczesniejszych plyt.
nie spodziewałem się, tak prawidłowego albume....dziadki w formie. Wersja US jewel, na Europę digitektura eko.
Dobrze, że sam dysk nie jest z tekturu : )