Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Może i jestem pozerem, ale o jakiego Tony Martina chodzi?
A może to tylko jakiś żart?
O tego, który śpiewał np na Eternal Idol czy Headless Cross,
Oby nie okazało się że to jednak inny Tony Martin, a tytuł płyty jest coming outem Snorre i wyznaniem miłości temuż Tonymu. I dostaniemy zbiór pieśni analnych w stylko electro industrial.
Czyli jest gorzej niż myślałem? Wracamy do punktu wyjścia. Płyty prędko nie będzie, ale saga wciąż trwa. Już niebawem, już tuż, tuż....Jeszcze Snorre tylko poprawi przecinki i w ciągu dekady wybierze okładkę. A potem to juz z górki. Kilkanaście lat na mastering, przeprowadzka, ćwierć wieku na wybór wytwórni, i z 15 lat na proces wydawniczy. Jak już umrze ostani bywalec tego forum, płyta ukarze się z wyłącznie w wersji digi co by dupa bolała fanów nawet w zaświatach
W czasie gdy mial miejsce ten koncert przewinely mi sie przed oczami zdjecia i krotkie klipy z tego wystepu. Ale nie pamietam czy byly one publikowane przez Attile czy Snorre. Zapis tego wydarzenia zostal uwieczniony na pewno, ale faktycznie Internet malo na ten temat informuje.
Przydługie te wstępy ma ale jak już pozwoli rozmówcy się rozkręcić to fajnie to leci..Nowy album Thorns skończony od dawna ale czemu tego nie wydaje chuj wie.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior