ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
-
- rasowy masterfulowicz
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
a tu, o matko, jedzie z papą...
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Te dwa suchoklatesy będą się bić? Trudno wytypować wynik. Po namyśle stawiam na Kapelę, bo pewnie będzie grubo nafurany, choć i Ziemka nie można lekceważyć. Kiedyś z srogą ekipą wstępował do WOT, czyli twardziel.

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- maciek z klanu
Hehehe ja myślę że skinheadxdxd najebie kapele. I też dlatego że kapela będzie nafurany 

Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
maciek z klanu pisze: ↑29-12-2021, 15:04Hehehe ja myślę że skinheadxdxd najebie kapele. I też dlatego że kapela będzie nafurany![]()
Maciek, widziełeś kiedyś skinheada?

to je skin, a jakaś pipa w rułkach i białych bucikach

- empir
- zahartowany metalizator
W końcu ktoś godny Najmana.
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Aha, już się wszystkiego dowiedziałem. Ten wyższy walczy w obronie honoru świętego Jana Pawła II, więc przyjebał z partyzanta Kapeli, żeby mu wpoić nowotestamentową zasadę nadstawiania drugiego policzka.
Kerosene keeps me warm.
- empir
Jak będzie kiedyś pojedynek Dziwisza z Rydzykiem to dajcie znać, chętnie obejrzę.
- uglak
Dziwisz z Rydzykiem to chyba w jednej drużynie... Tylko kto przeciwko? Może Urban z Begowskim?
Guilty of being right
- Hatefire
Jak w wrestlingu. Tag teamy
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- empir
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dziwisz rekolekcjonista PO, Rydzyk beneficjent PiS.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Do tej pory postrzegałem ten proceder jako rozrywkę dla niedojebów i mentalnych spierdolin, ale widzę, że w ramach równouprawnienia dołączają zawodnicy z kolejnymi schorzeniami. W ogóle nie śmieszne, ale rozumiem, że są debile, którzy za to zapłacą. Edit Teraz jeszcze przeczytałem o co chodzi z tymi zdjęciami. No tak. Już ich kurwa widzę jak do kogoś lecą. Przejebane z tym internetem. Mogliby to zamknąć wpizdu.
- uglak
Niech wam będzie - nie jestem na bieżąco kto jest w którym gangu podwórkowym. Mam nadzieję, że chociaż nie popełniłem żadnego faux pas kompletując czerwony narożnik 
Guilty of being right
- maciek z klanu
[media][/media]
Tutaj warto dodać że idiota kapela obsypał tego drugiego idiote brokatem 3 sekundy wcześniej
- maciek z klanu
Zależy o czym mówisz, bo cześć freak fightow ma już bardzo wysoki poziom. Warto porównać np fame mma na początku a teraz. Przepaść. A sporo zawodników tych samych. Kilka osób zanotowało gigantyczne postępy i spokojnie mogłoby się bić już na zawodowych galach z słabszymi zawodnikami.535 pisze: ↑29-12-2021, 17:51Do tej pory postrzegałem ten proceder jako rozrywkę dla niedojebów i mentalnych spierdolin, ale widzę, że w ramach równouprawnienia dołączają zawodnicy z kolejnymi schorzeniami. W ogóle nie śmieszne, ale rozumiem, że są debile, którzy za to zapłacą. Edit Teraz jeszcze przeczytałem o co chodzi z tymi zdjęciami. No tak. Już ich kurwa widzę jak do kogoś lecą. Przejebane z tym internetem. Mogliby to zamknąć wpizdu.
Ale fakt, że sporo qalk w tych nowych organizacjach to sraka straszna.
Nie bądź śmieszny. Dobrze wiesz o czym mówię. Trzeba mieć ze sobą duży problem żeby oglądać ludzi rozwalających sobie ryje. Ja już nie wspominam o emocjonowaniu się tym procederem, czy płaceniu za to gówno.maciek z klanu pisze: ↑29-12-2021, 19:06Zależy o czym mówisz, bo cześć freak fightow ma już bardzo wysoki poziom. Warto porównać np fame mma na początku a teraz. Przepaść. A sporo zawodników tych samych. Kilka osób zanotowało gigantyczne postępy i spokojnie mogłoby się bić już na zawodowych galach z słabszymi zawodnikami.535 pisze: ↑29-12-2021, 17:51Do tej pory postrzegałem ten proceder jako rozrywkę dla niedojebów i mentalnych spierdolin, ale widzę, że w ramach równouprawnienia dołączają zawodnicy z kolejnymi schorzeniami. W ogóle nie śmieszne, ale rozumiem, że są debile, którzy za to zapłacą. Edit Teraz jeszcze przeczytałem o co chodzi z tymi zdjęciami. No tak. Już ich kurwa widzę jak do kogoś lecą. Przejebane z tym internetem. Mogliby to zamknąć wpizdu.
- empir
Mnie się na boks nie chce patrzeć a co dopiero na jakieś mma freak edition
- DST
- rasowy masterfulowicz
Może i tak, ale to jest dalej jakiś plankton, który zostałby rozdeptany przez poważniejszych, zawodowych fighterów. Nikt by nie zwrócił na nich uwagi gdyby nie byli atencjuszami z internetu.maciek z klanu pisze: ↑29-12-2021, 19:06Zależy o czym mówisz, bo cześć freak fightow ma już bardzo wysoki poziom. Warto porównać np fame mma na początku a teraz. Przepaść. A sporo zawodników tych samych. Kilka osób zanotowało gigantyczne postępy i spokojnie mogłoby się bić już na zawodowych galach z słabszymi zawodnikami.535 pisze: ↑29-12-2021, 17:51Do tej pory postrzegałem ten proceder jako rozrywkę dla niedojebów i mentalnych spierdolin, ale widzę, że w ramach równouprawnienia dołączają zawodnicy z kolejnymi schorzeniami. W ogóle nie śmieszne, ale rozumiem, że są debile, którzy za to zapłacą. Edit Teraz jeszcze przeczytałem o co chodzi z tymi zdjęciami. No tak. Już ich kurwa widzę jak do kogoś lecą. Przejebane z tym internetem. Mogliby to zamknąć wpizdu.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie idiota, ale wybitny lewicowy intelektualista.maciek z klanu pisze: ↑29-12-2021, 19:03[media][/media]Tutaj warto dodać że idiota kapela obsypał tego drugiego idiote brokatem 3 sekundy wcześniej

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.