Parę miesięcy temu wypisywał podobne bzdury o nowym Darkthrone, na koniec roku umieszcza Eternal Hails w swojej topce najlepszych albumów. Opcje są dwie. Wspomniane prowokacje wiejskiego głupka lub brak umiejętności racjonalnej oceny rzeczywistości. Tak czy inaczej o nowe Immolation jestem spokojny.
IMMOLATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Re: IMMOLATION
- tommek
- Kontakt:
Ostatnio bardzo modny grafiki wśród kapel, trzeba przyznać że warsztat ma niesamowityAsia Tuchaj-Bejowicz pisze: ↑10-12-2021, 18:31Ha ! nie tylko Oni
https://www.elirankantor.com/shop/prints.html
- ozob
- zahartowany metalizator
Gdzie starcze napisałem, że "nic szczególnego"? Masz problem z czytaniem?
Jaka będzie płyta? Nie będę jej oceniać po jednym utworze jak niektórzy użytkownicy forumka. Poczekam na całość i może będzie jak w przypadku Obituary czy Cannibal Corpse. Jak nie będzie to nie będzie. Wbijam w to. Na ten moment mamy jedną piosenkę, która szału nie robi, bo nagrywali dużo dużo lepsze. No, ale może się gdzieś ona zgubi, gdy będzie całość. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
535
To może jeszcze raz cytacik o poważnym ocenianiu płyt. Ciekawe o kim jest tutaj mowa?
dzik pisze: ↑28-04-2021, 21:37Ozob oczywiście już wie na podstawie tego fragmenciku jaka ta płyta będzie chujowa. On już to wiedział zanim powstał pierwszy riff na tę płytę. Ozob wie wszystko i na wszystkim zna się najlepiej. Niezależny i trzeźwo myślący człowiek renesansu. Prawdziwy ekspert. Bądźmy jak Ozob.
- ozob
To przy okazji Darkthrone. Napomne, że przed premierą napisałem, że to będzie hołd dla Black Sabbath i granie pod doom metal. Pomyliłem się? (:
Jak napisałem tak zrobiłem. Dlaczego? Bo jestem szczery wobec siebie i muzyki. (:ozob pisze: ↑29-04-2021, 08:29Kazdy ma swoje uczy i każdy wie najlepiej. To takie proste przecież. Ja tam sprawdzę nowa płytę na pewno, jak każda od nich zresztą. Nie będę jednak wbrew sobie pisał, gdy okaże kolejny raz, Darkthrone nagrał jałowa płytę. Jak nagrać dobra to pochwałę, kupię i postawie obok "Hate Them". (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
535
Oceniłeś płytę po kilku sekundach, potem strzelałeś z brudnego wora przez kilka stron, wyśmiewając po drodze sformułowanie "hołd". Zresztą każdy pamięta twoje pajacowanie w tej sprawie. Także sam rozumiesz. Serwis toalet u ciemnoskórego pracodawcy pewnie lepiej ci wychodzi. I jeszcze prośba. Odpuść mojemu staremu i matce, Nic ci nie zrobili.
- ozob
Napisałem w jakie retro tym razem DT pójdzie i se facto poszedł. (:
-
[V]
- mistrz forumowej ceremonii
Czy ozob to byrgh?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
535
Ok. Jak tam chcesz. Ja już pomijam, że patrzenie na tę płytę jedynie przez pryzmat BS jest mocno podejrzane, ale nie drążę. Sam się elegancko podkładasz i niestety staje się to twą rutyną. Nie moja sprawa.
Ostatnio zmieniony 11-12-2021, 11:14 przez 535, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
lys på slutten av lys
-
Slyd
-
[V]
W takim razie odpalam piec.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- ozob
Nie jedynie BS, ale wówczas gdy padly te słowa znany był tylko jeden cały utwór, z którego BS aż się wylewa. (:
- hcpig
Przecież tutaj wylewano pomyje ma płyty z roczników 2007 i 2013 więc teza kolegi ozoba jest nieprawdziwa. Bezkrytyczny był tylko użytkownik Sineater.
Yare Yare Daze
- Rumburak
Na ostatnią też było kręcenie nosem. Ozdob tradycyjnie szuka przyslowiowego chuja do dupy.
-
[V]
Ale za mało jazzu w playlistach, hehe.
- ozob
Skoro już o jazz mowa, to te mode już tu chyba przerabiano prawda? (: