no to też średnio

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
no to też średnio
Skąd brane? z Nuclear Winter ?AroHien pisze: ↑09-12-2021, 17:27Fajnie rozpakować jaką paczuchę po wakacjach
Mortiferum- Preserved in Torment
Apparition- Feel
Qrixkuor- Poison Palinopsia
Larvae- Vile Maggot Feast
Putrefiance- Resurrected Malevolence
Antediluvian- The Divine Punishment
Wharflurch- Psychodelic Realms ov Hell
Serpentrance- Akra Tepeinosis
Inhuman Condition- Rat'God
Ruin- Spread Plague Death
Exanimatvm- Sollvm Ipsa Mor
Conjureth- Majestic Dissolve
Exanimatvm wspaniały materiał. Wyszło coś równie klimatycznego w Death Metalu z takimi ponurymi, zawodzącymi gitarami ?Ascetic pisze: ↑09-12-2021, 17:28Skąd brane? z Nuclear Winter ?AroHien pisze: ↑09-12-2021, 17:27Fajnie rozpakować jaką paczuchę po wakacjach
Apparition- Feel
Tak bezpośrednio to nie. Jest oczywiście Cadaveric Fumes, Sijjin, czy Sulphurous, ale wszytskie jedna odbiegają stylistycznie od najnowszego materiału Chilijczyków.tomaszm pisze: ↑09-12-2021, 18:16Exanimatvm wspaniały materiał. Wyszło coś równie klimatycznego w Death Metalu z takimi ponurymi, zawodzącymi gitarami ?Ascetic pisze: ↑09-12-2021, 17:28Skąd brane? z Nuclear Winter ?AroHien pisze: ↑09-12-2021, 17:27Fajnie rozpakować jaką paczuchę po wakacjach
Apparition- Feel
Takich materiałów, w tym roku mniej, oczywiście no 1 to Coffin Lurker, omawiany na masterfulu i znany przez Ciebie. Oba materiały z Godz ov War też znasz, ten polski i ten rosyjski. Mało tego> Generalnie kawerniany gruz w odwrocie. Na całe szczęście jest w pytę mocnego def metalu, w innych odcieniach: Takim Morbific można się zasłuchiwać, czy Mephitic Grave itd. itp. Sporo dobrego dał nam 2021 r.
Jak żeś tyle tego nabrał to pewnie pchnoł towar cało paleto. Tu leży niuans dobrego pakowania.
Tym samym stałeś się jednym z tych patologicznych zbieraczyŻułek pisze: ↑13-12-2021, 12:57miałem zrobic zdjęcie bo się ostatnio uzbierało ale zapomniałem i juz poukładałem (powciskałem) na półki![]()
ale były Cancery, Deathrowy, RW, Depesze, Runemagick, Wommbath, Razor, Possessed, PL, Incantation i jeszcze kilka kaset i pewnie coś tam zapomniłem z 5 kapel![]()
ale chyba ktos mi płyty podrzucił (się podejrzanie ciasno na półkach zrobiło) bo przeciez niedawno miałem nieco ponad 400 a teraz jak wbiłem te ostatnie w spis wyszło że przekroczyłem 600![]()