ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
^ Gdyby ta kobita trochę poćwiczyła, odwiedziła kosmetyczkę, mniej gadała a więcej kręciła dupą to by sobie znalazła leciwego i spolegliwego sponsora a tak bawi się w ''aktywizm'' 

-
Sławka mozna nie lubieć ale jak czasem dojebie to kapcie same spadają
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No wlasnie to jest prawdziwa zaraza.tomaszm pisze: ↑19-11-2021, 13:33Aż ciężko mi uwierzyć że są ludzie na tyle pojabeni ,by takim wynalazkom wysłać choćby 10 groszy. Wiem ,że kobiet się nie bije ale jej bym z liscia zaczepił żeby zmądrzała. Jakaś taką kretynkę ostatnio słuchałem co chce zakazać jedzenia mięsa. Skąd się ta zaraza głupoty bierze i kto tych ludzi promuje?
Ale po wklejeniu liny na forko juz ma 160 zybli, forumowe lewary nie zostawia ziomalki w potrzebie xd
woodpecker from space
-
Nacharałbym jej do tego głupiego ryja. Każda właściwie jej wypowiedź pogwałca intelekt.
- Triceratops
-
Jak w takim razie nazwać ludzi, którzy ją wybrali?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Spurek jest zjebana ale to co przedstawiacie w tym temacie z gadka o biciu kobiet wlacznie wcale madrzejsze nie jest.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
^ a to też prawda, chociaż do tego bohatera poprzedniej strony to im jeszcze mocno daleko 

Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Lukass
- zahartowany metalizator
Dla ścisłości: nie laptop, a stacjonarny all-in-one iMac i7. Używany, to na plus. Tak sobie myślę, że jeśli są na świecie ludzie dość głupi, by dać jej pieniądze, to należy ich golić do cna. Chcą dawać na cudze życie, niech dają. Chętnie też bym poświęcił czas na życie w zgodzie ze sobą i "prioretyzowanie" (ja pierdolę) leżenia brzuchem do góry. Chętnie poprioretyzuję. Ale pewnie musiałbym zostać albo osobą niebinarną, albo prawicowym ułomem w wojskowym mundurze. Tak, tym co to go zgarnęli ostatnio. Znaczy się, idiotą. Bo tych z obu stron nie brakuje, choć z niechęcią przyznaję, że współczesna lewica zdaje się zwyciężać w tym konkursie.Triceratops pisze: ↑19-11-2021, 13:27Lewicowa aktywistka, pokroju Kapeli czy Stasko, niedawno zbierala na laptop Apple, nie jakis zwykly ale wlasnie japko. Nie chce isc pracowac, podobno ja odstrzelili z rekrutacji na kase w biedrze i lidlu. Wiec e-zebry uruchomila. Aytorka twierdzenia, ze matematyka jest opresyjna
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
- rasowy masterfulowicz
Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu. Zapomnieli o tym.
Celem życia nie jest przeżycie.
- Triceratops
Nie wiem czy onkologia czy lewactwo, wsumie jeden huj xd, swieze, spurek daje znowu do pieca, z widlami. Zakazac hipoterapii i jazdy konnej
https://tygodnik.interia.pl/news-sylwia ... Id,5655133
woodpecker from space
- Lukass
Ta pani, jak każda fanatyczka, po prostu nie wie, gdzie i kiedy się zatrzymać. Ma przecież trochę racji tu i tam - hodowla przemysłowa zwierząt to syf, a nie ma szans, by wyprodukować tyle, ile obecnie, tylko w sposób tradycyjny, więc z czasem spadek spożycia oraz wzrost cen mięsa są nieuchronne. Ale zaraz obok walnie coś tak durnego, że ręce opadają. Mnie z racji zawodu zainteresował fragment o zwierzętach laboratoryjnych i tu widać, że ona po prostu nie ma pojęcia, o czym mówi.Triceratops pisze: ↑20-11-2021, 18:19Nie wiem czy onkologia czy lewactwo, wsumie jeden huj xd, swieze, spurek daje znowu do pieca, z widlami. Zakazac hipoterapii i jazdy konnej
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Tak, ja byłem zaskoczony tym, że jej wypowiedź o tym że ,,krowy są gwałcone", powszechnie wyśmiewana, w zasadzie okazała się prawdą.Lukass pisze: ↑20-11-2021, 21:05Ta pani, jak każda fanatyczka, po prostu nie wie, gdzie i kiedy się zatrzymać. Ma przecież trochę racji tu i tam - hodowla przemysłowa zwierząt to syf, a nie ma szans, by wyprodukować tyle, ile obecnie, tylko w sposób tradycyjny, więc z czasem spadek spożycia oraz wzrost cen mięsa są nieuchronne. Ale zaraz obok walnie coś tak durnego, że ręce opadają. Mnie z racji zawodu zainteresował fragment o zwierzętach laboratoryjnych i tu widać, że ona po prostu nie ma pojęcia, o czym mówi.
- Medard
Podążając dalej tym tokiem, prawie każden jeden gwałci własną matkę ssąc jej cyca, niemowlę dopomina się kontaktu, a matkę mogą boleć piersi i jeśli mu odmówi, to będzie płacz, więc następuje wymuszenie i kobieta się poddaje władzy dziecka, niejako gwałt zadany.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑20-11-2021, 21:48Tak, ja byłem zaskoczony tym, że jej wypowiedź o tym że ,,krowy są gwałcone", powszechnie wyśmiewana, w zasadzie okazała się prawdą.Lukass pisze: ↑20-11-2021, 21:05Ta pani, jak każda fanatyczka, po prostu nie wie, gdzie i kiedy się zatrzymać. Ma przecież trochę racji tu i tam - hodowla przemysłowa zwierząt to syf, a nie ma szans, by wyprodukować tyle, ile obecnie, tylko w sposób tradycyjny, więc z czasem spadek spożycia oraz wzrost cen mięsa są nieuchronne. Ale zaraz obok walnie coś tak durnego, że ręce opadają. Mnie z racji zawodu zainteresował fragment o zwierzętach laboratoryjnych i tu widać, że ona po prostu nie ma pojęcia, o czym mówi.
Może powstanie jakieś mee too karmioncych madek.

Die Welt ist meine Vorstellung.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
No stary jak zapłodniłeś własną matkę wbrew jej woli ssając cyca to niezły byłeś ananas.Medard pisze: ↑20-11-2021, 22:09Podążając dalej tym tokiem, prawie każden jeden gwałci własną matkę ssąc jej cyca, niemowlę dopomina się kontaktu, a matkę mogą boleć piersi i jeśli mu odmówi, to będzie płacz, więc następuje wymuszenie i kobieta się poddaje władzy dziecka, niejako gwałt zadany.
Może powstanie jakieś mee too karmioncych madek.![]()
- Lukass
Kolega Medard jest dzisiaj w formieŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑20-11-2021, 22:20No stary jak zapłodniłeś własną matkę wbrew jej woli ssając cyca to niezły byłeś ananas.Medard pisze: ↑20-11-2021, 22:09Podążając dalej tym tokiem, prawie każden jeden gwałci własną matkę ssąc jej cyca, niemowlę dopomina się kontaktu, a matkę mogą boleć piersi i jeśli mu odmówi, to będzie płacz, więc następuje wymuszenie i kobieta się poddaje władzy dziecka, niejako gwałt zadany.

Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Sybir
Sobota, co robić? 

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Medard
To jednak pomyliliście ciągnięcie krowy za cyca z inseminacją, bo cały czas tylko o tym cycu było bajane.Lukass pisze: ↑20-11-2021, 22:23Kolega Medard jest dzisiaj w formieŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑20-11-2021, 22:20No stary jak zapłodniłeś własną matkę wbrew jej woli ssając cyca to niezły byłeś ananas.Medard pisze: ↑20-11-2021, 22:09Podążając dalej tym tokiem, prawie każden jeden gwałci własną matkę ssąc jej cyca, niemowlę dopomina się kontaktu, a matkę mogą boleć piersi i jeśli mu odmówi, to będzie płacz, więc następuje wymuszenie i kobieta się poddaje władzy dziecka, niejako gwałt zadany.
![]()
Dobra jest i wypowiedź spurek:
'Krowy są gwałcone, żeby mogły być zapłodnione, żeby mogły dawać mleko'
i to by się zgadzało, ale, czy ciele powinno być abortowane na wniosek krowy, czy spurek?
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Triceratops
Bardzo ciekawy jest fragment o hipoterapii i wiezi jezdzcow ze swoimi wierzchowcami. Na argumenty, ze to dziala na dzieci i, ze jezdzcy czuja wiez ze swoimi zwierzakami, pani doktor odwolujaca sie co chwile do uczuc nagle stawia argumenty w postaci cudzych, nie wiadomo czyich, niby naukowych opinii. Psychopatka jak nicLukass pisze: ↑20-11-2021, 21:05Ta pani, jak każda fanatyczka, po prostu nie wie, gdzie i kiedy się zatrzymać. Ma przecież trochę racji tu i tam - hodowla przemysłowa zwierząt to syf, a nie ma szans, by wyprodukować tyle, ile obecnie, tylko w sposób tradycyjny, więc z czasem spadek spożycia oraz wzrost cen mięsa są nieuchronne. Ale zaraz obok walnie coś tak durnego, że ręce opadają. Mnie z racji zawodu zainteresował fragment o zwierzętach laboratoryjnych i tu widać, że ona po prostu nie ma pojęcia, o czym mówi.Triceratops pisze: ↑20-11-2021, 18:19Nie wiem czy onkologia czy lewactwo, wsumie jeden huj xd, swieze, spurek daje znowu do pieca, z widlami. Zakazac hipoterapii i jazdy konnej
woodpecker from space
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Obawiam się, że o ssaniu cyca to Ty pisałeś i raczej nikt inny:-)Medard pisze: ↑20-11-2021, 22:26
To jednak pomyliliście ciągnięcie krowy za cyca z inseminacją, bo cały czas tylko o tym cycu było bajane.
Dobra jest i wypowiedź spurek:
'Krowy są gwałcone, żeby mogły być zapłodnione, żeby mogły dawać mleko'
i to by się zgadzało, ale, czy ciele powinno być abortowane na wniosek krowy, czy spurek?