- Koldbrann " Moribund ", 2006 2LP, Northern Silence Productions, limit 666 szt.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
oj, bardzo. Czekam w ch.
jak Tobie, to pewnie pamiętasz : ) ...nie , nie mam śladów w pamięci po tym....
jeszcze Motorpenisy, na winylu uzupełniłem..... Pr0methe0, tutaj też dobra naklepka....Atomkrieg
koniecznie muszą wypalać numer klienta na czole, bo Polak kombinuje i naklejki może piratować...pr0metheus pisze: ↑07-11-2021, 14:36Już widze te kolejki do mopsu, żeby z przydziału dostać płytę impaled nazarene dla samej naklejki:)
no a jak, trzeba robić zakupy bo inflacja zapierdala : ) mam nadzieję, że Qupiłeś same polskje , modne, trędy... Mgkły, Popioły,pr0metheus pisze: ↑07-11-2021, 19:11Nakupiłem jak pojebion. Paczki pokitrane po domu. Ale uspokajam się , ze wszystko (a przynajmniej większość) to absolutne minimum.
Przypominam , że w ramach absolutnego minimum, jutro lub pojutrze wjeżdża kolejna minipaka.pr0metheus pisze: ↑07-11-2021, 19:11Nakupiłem jak pojebion. Paczki pokitrane po domu. Ale uspokajam się , ze wszystko (a przynajmniej większość) to absolutne minimum.
To oczywiste, wszystko w jednym boazeria boxie „trzecia polska fala zapierdala”
Żeby to ta jedna to byłby luz:) niech mnie chuj jak jeszcze coś kliknę w tym roku (oprócz Warloghe , Warloghe się nie liczy!)
a jak ja kupiłem 6cd z empika (same niemodne niemce) to czy jestem już patologicznym psycho-zbieraczem ?SODOMOUSE pisze: ↑07-11-2021, 19:26no a jak, trzeba robić zakupy bo inflacja zapierdala : ) mam nadzieję, że Qupiłeś same polskje , modne, trędy... Mgkły, Popioły,pr0metheus pisze: ↑07-11-2021, 19:11Nakupiłem jak pojebion. Paczki pokitrane po domu. Ale uspokajam się , ze wszystko (a przynajmniej większość) to absolutne minimum.
Zgliszcza, Szadź, Gniazdo, Pieczary, Pobojowisko itp chity....