Nigdy bym tyle nie dał - ile obiadów by za to było...
WARDRUNA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
-
- weteran forumowych bitew
Re: WARDRUNA
Czasami odnoszę wrażenie że dostajesz migotania przedsionków jeśli ktoś nie zgodzi się z Twoją opinią.
Dla jednego arcydziełem będą "dziecięco pedofilskie" chóry Wardruny , dla drugiego pedalsko-festyniarskie zaśpiewy wyłysiałych wikingów z Enslaved. Ale to strasznie trudne do wydedukowania, nie? Dla tego trzeba walczyć o swoje zdanie do usrania. Jak dziecko, albo facet z nadwagą i pukającym do drzwi kryzysem wieku średniego.
Przeczytaj to co napisałeś i spójrz w lustro. Tyle jadu i tylko dlatego, że zasugerowałem, że nowa płyta nie jest lepsza od jedynki. Co to jest misiaku? Próba oświadczyn? Kryzys wieku średniego? Choroba psychiczna?Wódka i Piwo pisze: ↑25-01-2021, 17:14Czasami odnoszę wrażenie że dostajesz migotania przedsionków jeśli ktoś nie zgodzi się z Twoją opinią.
Dla jednego arcydziełem będą "dziecięco pedofilskie" chóry Wardruny , dla drugiego pedalsko-festyniarskie zaśpiewy wyłysiałych wikingów z Enslaved. Ale to strasznie trudne do wydedukowania, nie? Dla tego trzeba walczyć o swoje zdanie do usrania. Jak dziecko, albo facet z nadwagą i pukającym do drzwi kryzysem wieku średniego.![]()
- Lukass
- zahartowany metalizator
Tam? Jeden fast-food. Może pół normalnego obiadu w knajpie. Za sztukę piwa oczywiście. Ale, ale, naturalnie najpierw zapoznałem się z alkoholową (bardzo ubogą) ofertą lokalnego supermarketu. Dało się zejść do chyba ok. 25 zł

Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Muszę pochwalić firmę Empik. Szybko i sprawnie. EMP będzie się guzdrać pewnie z tydzień. 

Tymczasem dotarły płyty z EMP. Informacja jest następująca. Gdyby ktoś miał ból głowy, który kolor wybrać. Bierzcie splatter. Wygląda zajebiście. 

- nicram
-
- starszy świeżak
Cześć, mam pytanie czy ktoś z Was doczytał/dowiedział się coś więcej o tym planowanym koncercie online 26 marca? To będzie coś w rodzaju linka do platformy streamingowej z przypisanym hasłem?
- Lukass
Cześć, poniżej masz link do garści odpowiedzi na podstawowe pytania. W wielkim skrócie, podczas zakupu biletu (albo później, korzystając z podanego przy zakupie adresu e-mail) zakładasz konto na ich platformie. Logujesz się w dniu premiery i oglądasz. Koncert będzie dostępny przez dwa dni. Nie wątpię, że zrobią to zajebiście, ale cena dość konkretna, jak na show on-line.
https://wardrunashop.com/pages/livestream-faq
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
- starszy świeżak
DziękiLukass pisze: ↑10-02-2021, 17:33
Cześć, poniżej masz link do garści odpowiedzi na podstawowe pytania. W wielkim skrócie, podczas zakupu biletu (albo później, korzystając z podanego przy zakupie adresu e-mail) zakładasz konto na ich platformie. Logujesz się w dniu premiery i oglądasz. Koncert będzie dostępny przez dwa dni. Nie wątpię, że zrobią to zajebiście, ale cena dość konkretna, jak na show on-line.
https://wardrunashop.com/pages/livestream-faq

- Lukass
Drobiazg. A cena? Przywykłem już, że ten zespół się ceni. Nie bez podstaw zresztą, każdy ich koncert mnie nieźle potargał.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Bloodcult
Odświeżam temat abyście sobie mogli TUTAJ pogdybać czy ten trzecioligowy twój to aby jest samiski folk czy może muzyka nordycka 

- Sgt. Barnes

Lindy Fay-Hella, jeden z dwóch głosów norweskiej Wardruny, zapowiedziała wydanie nowej solowej płyty pt. „Hildring”. Album ma ukazać się w listopadzie br. nakładem ByNorse.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- trup
Czy Państwo wiedzą, czy nie zanosi się na jakieś odwołania koncertu w Warszawie? Bo bym się wkurwił bardzo....
- Bloodcult
Odwet za Ziemkiewicza.
- trup
No i chuj no i część. Warszawa 07.12.2022...
- Lukass
-
- weteran forumowych bitew
- Bloodcult
Zasrali tamtymi rozkminami temat o Burzum. Pewnych rzeczy się po prostu nie robi