POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: POlitykowanie
Przecież deportacje nie byłyby do Białorusi. Poza tym trochę muzułmanów w Polsce mieszka. Widuję ich jak kręcą kebsy albo rozwożą żarcie, czyli generalnie pracują. Co więcej w latach 90 Polska przyjęła kilkadziesiąt tysięcy czy muzułmańskich uchodźców z Czeczenii. Jakoś nie nastąpiła hekatomba. I jeszcze osobista anecdata. Mój brat wyemigrował do Niemiec i mieszka w miejscowości zwanej bawarskim Stambułem. No i nie ma z Turkami problemu. Jeżdżą wspólnie samochodem do pracy żeby było taniej, bo tak jak Polacy, Rosjanie i Czesi robią w tej samej fabryce.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
https://www.polska1918-89.pl/pdf/przyst ... n,6435.pdf
Polacy w obozach dla uchodźców to nie taka stara historia ale u nas pamięć krótka.
Polacy w obozach dla uchodźców to nie taka stara historia ale u nas pamięć krótka.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie wiem jak ty, ale ja pamiętam, że Jeżus chyba chciał aby potrzebującym pomagać, a nie wypychać ich do lasu na śmierć z wychłodzenia? To raz. Dwa, w jakim temacie i jaki zamordyzm? Maseczkowy? Przecież sobie załatwiłeś lewe zwolnienie, czyż nie?

all the monsters will break your heart
-
Sugerujesz, że mamy jeszcze płacić za loty do Iraku, Syrii czy Libanu?!
Turcy i Czeczeni to odrębny temat i inna kultura. RFN ma problem z innymi nacjami, które siedzą w ośrodkach, nie chce im się nawet zbierać szparagów i pomagać podczas klęsk żywiołowych.Hatefire pisze: ↑17-10-2021, 19:31Poza tym trochę muzułmanów w Polsce mieszka. Widuję ich jak kręcą kebsy albo rozwożą żarcie, czyli generalnie pracują. Co więcej w latach 90 Polska przyjęła kilkadziesiąt tysięcy czy muzułmańskich uchodźców z Czeczenii. Jakoś nie nastąpiła hekatomba. I jeszcze osobista anecdata. Mój brat wyemigrował do Niemiec i mieszka w miejscowości zwanej bawarskim Stambułem. No i nie ma z Turkami problemu. Jeżdżą wspólnie samochodem do pracy żeby było taniej, bo tak jak Polacy, Rosjanie i Czesi robią w tej samej fabryce.
Sam lubię kebaba od Araba, który mówi, że najbardziej w Polsce obawia się ściągnięcia tutaj swoich pieprzniętych ziomków.
Po pierwsze to Jezus nigdzie nie powiedział, że trzeba ściągać zagrożenie na siebie i swoją rodzinę, a tym jest nieodpowiedzialne osiedlanie tutaj muzułmanów z najbardziej radykalnych rejonów świata. Po drugie jeśli ktoś ich wypycha do lasu do Łukaszenka, bo las, do którego wchodzą nie zaczyna się po polskiej stronie. Po trzecie z tym załatwianiem sobie kwita na maseczki po raz kolejny kłamiesz. Nic takiego nie załatwiałem i nie pisałem o tym. Było wręcz przeciwnie. Pisałem, że można tego legalnie unikać.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Ciekawa wariacja na temat kolegi geja ktory nie cierpi LGBT xD
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- uglak
-
Bardzo śmieszne, ale koleś autentycznie wierzy, że ktoś z rodziny sprzeda mu kosę za porzucenie islamu.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑17-10-2021, 20:08Ciekawa wariacja na temat kolegi geja ktory nie cierpi LGBT xD
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- nicram
Ja o potrzebujących, ty jak zwykle o zagrożeniach. Dodajmy, że od rodzin z dziećmi. Tak więc Robcio jak to jest? Ja widzę, że są ludzie, którzy potrzebują pomocy, bo zamarzają, a ty widzisz, że z ich strony jakieś zagrożenie płynie dla potężnej Polski i należy pozwolić im zdechnąć na jej granicy. Co notabene już miało miejsce. Przedziwnym jesteś człowiekiem, choć człowieka w tobie nie ma za grosz.Pacjent pisze: ↑17-10-2021, 20:06
Po pierwsze to Jezus nigdzie nie powiedział, że trzeba ściągać zagrożenie na siebie i swoją rodzinę, a tym jest nieodpowiedzialne osiedlanie tutaj muzułmanów z najbardziej radykalnych rejonów świata. Po drugie jeśli ktoś ich wypycha do lasu do Łukaszenka, bo las, do którego wchodzą nie zaczyna się po polskiej stronie. Po trzecie z tym załatwianiem sobie kwita na maseczki po raz kolejny kłamiesz. Nic takiego nie załatwiałem i nie pisałem o tym. Było wręcz przeciwnie. Pisałem, że można tego legalnie unikać.
Ciekawe, że sporo ludzi pamięta o twoim lewym załatwianiu kwitów, tylko nie ty. Odstaw alko i dragi. Poprawi ci się pamięć.
Ostatnio zmieniony 17-10-2021, 20:15 przez nicram, łącznie zmieniany 1 raz.
- nicram
Słodki uglaczku. A zali zrozumiałeś zabieg ten, który został wykonany wobec katola, czy udajesz, że nie rozumiesz?

- Hatefire
Tak. Jakby policzyć tych mitycznych kolegów, to by się okazało że jakieś 40% populacji jest nieheteronormatywneŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑17-10-2021, 20:08Ciekawa wariacja na temat kolegi geja ktory nie cierpi LGBT xD
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
To są ludzie, którzy próbują nielegalnie przekroczyć granicę czyli są przestępcami. Nieliczne dzieci, które wciągają w ten proceder (być może traktowane przez nich przedmiotowo, np. porwane w tym celu) nie mogą być powodem do nielegalnego wpuszczenia ich na terytorium UE, bo spowoduje to falę nieszczęść kolejnych dzieci, które przybędą tu po ogłoszeniu całemu światu, że RP otwiera dla nich granice.nicram pisze: ↑17-10-2021, 20:13Ja o potrzebujących, ty jak zwykle o zagrożeniach. Dodajmy, że od rodzin z dziećmi. Tak więc Robcio jak to jest? Ja widzę, że są ludzie, którzy potrzebują pomocy, bo zamarzają, a ty widzisz, że z ich strony jakieś zagrożenie płynie dla potężnej Polski i należy pozwolić im zdechnąć na jej granicy. Co notabene już miało miejsce. Przedziwnym jesteś człowiekiem, choć człowieka w tobie nie ma za grosz.Pacjent pisze: ↑17-10-2021, 20:06
To dotyczyło innego użytkownika, którego nawet zbeształ za to kol. 535. Pewnie to doskonale wiesz, ale wiadomo jakim jesteś człowiekiem.
-
Ty zaś nikogo nie znasz i już wiadomo skąd Twoje oderwane od rzeczywistości poglądy.Hatefire pisze: ↑17-10-2021, 20:16Tak. Jakby policzyć tych mitycznych kolegów, to by się okazało że jakieś 40% populacji jest nieheteronormatywneŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑17-10-2021, 20:08Ciekawa wariacja na temat kolegi geja ktory nie cierpi LGBT xD![]()
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
W sumie to dziwię się, że akurat Ty się złapałeś na tego raczej bezsensownego mema. Można oczywiście mieć różne zdanie na temat tych obcokrajowców na granicy (sam żadnego nie mam), ale ten mem... Po pierwsze, dziwi mnie doprowadzenie pomazania ściany do jakiegoś symbolu niemalże równego dziełom dr Mengele ("zbydlęcenie, zezwierzęcenie, nie poszanowanie drugiego człowieka" itd) - zapominając całkowicie, jak w ogóle do tego doszło. Po drugie, liberałowie nie stają się przy powyższej sytuacji religijni, tylko wytykają katolikom hipokryzję, ponieważ ci mają niejako prowadzić swoje życie wg dekalogu, który mówi o pomocy drugiemu człowiekowi, według historii o dobrym Samarytaninie itd, podczas gdy jak nadeszła okazja do okazania tych zasad, to jest khm khm, no ale wiecie, musimy rozważyć długotrwałe horyzonty tego działania, potencjalne wpływy ekonomiczne, destabilizację ekonomiczną itd - nie brzmi to za bardzo jak coś, co mówił Jezus.
Poza tym, wyśmiewać się z tego, że Polska miałaby być państwem świeckim? A jakim innym? Rządzonym przez religijny fundamentalizm? Uglak, TY to przeklejasz? Nie wierzę.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Przypowieść o miłosiernym Samarytaninie (Łk 10, 30-37)Pacjent pisze: ↑17-10-2021, 20:06Po pierwsze to Jezus nigdzie nie powiedział, że trzeba ściągać zagrożenie na siebie i swoją rodzinę, a tym jest nieodpowiedzialne osiedlanie tutaj muzułmanów z najbardziej radykalnych rejonów świata. Po drugie jeśli ktoś ich wypycha do lasu do Łukaszenka, bo las, do którego wchodzą nie zaczyna się po polskiej stronie. Po trzecie z tym załatwianiem sobie kwita na maseczki po raz kolejny kłamiesz. Nic takiego nie załatwiałem i nie pisałem o tym. Było wręcz przeciwnie. Pisałem, że można tego legalnie unikać.
Pewien człowiek szedł z Jeruzalem do Jerycha i został napadnięty przez zbójców, którzy nie tylko go okradli, ale też zadali rany i prawie umierającego zostawili na drodze. Przechodził tamtędy kapłan, zobaczył leżącego i poszedł dalej. Tak samo postąpił lewita (niższy kapłan żydowski). Trzeci był Samarytanin. Dodać należy, iż Samarytanie byli mieszkańcami Samarii, krainy leżącej na południe od Galilei i uważani byli przez Żydów za zdrajców i odstępców. Samarytanin wzruszył się losem nieszczęśnika, opatrzył jego rany, wsadził na bydlę, zawiózł do gospody i pielęgnował aż do następnego dnia. Później dał gospodarzowi dwa denary, by ten zajął się cierpiącym. Na końcu przypowieści Jezus rzekł:
Idź, i ty czyń podobnie.
- Hatefire
Ty zaś nie rozumiesz z czego brecha. Na prawicy ludzie lubią się chwalić że znają geja, który podziela ich poglądy. Jakby policzyć tych kumpli gejów, to chyba by wyszła większość populacji. Z drugiej strony nie wierzę że komukolwiek o twoich poglądach jakikolwiek gej By się comingoutował. Mi by ktoś mógłby bo bym wzruszył ramionami i tyle. Ale tobie?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Lukass
- zahartowany metalizator
Odważna teza. Bezpodstawna, ale odważna. Ulżyło mi wprawdzie, że porywają jedynie po to, by przekroczyć granicę, a nie np. na macę.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
Czyż sam nie pisałeś w innym temacie, że każdy człowiek , nawet najgorszy bandzior zasługuje na uczciwy proces w przeciwieństwie do niżej stojących zwierząt? Trochę masz wstrząśnięte i namieszane Robert. Poza tym z tego co mi wiadomo to nie wiemy co się tam tak naprawdę dzieje. Wierzysz zawodowym kłamcom? Przestępcy kamińskiemu i podnóżkowi płaszczakowi? Robert co z tobą? Wierzysz w pisowską propagandę?Pacjent pisze: ↑17-10-2021, 20:23To są ludzie, którzy próbują nielegalnie przekroczyć granicę czyli są przestępcami. Nieliczne dzieci, które wciągają w ten proceder (być może traktowane przez nich przedmiotowo, np. porwane w tym celu) nie mogą być powodem do nielegalnego wpuszczenia ich na terytorium UE, bo spowoduje to falę nieszczęść kolejnych dzieci, które przybędą tu po ogłoszeniu całemu światu, że RP otwiera dla nich granice.nicram pisze: ↑17-10-2021, 20:13Ja o potrzebujących, ty jak zwykle o zagrożeniach. Dodajmy, że od rodzin z dziećmi. Tak więc Robcio jak to jest? Ja widzę, że są ludzie, którzy potrzebują pomocy, bo zamarzają, a ty widzisz, że z ich strony jakieś zagrożenie płynie dla potężnej Polski i należy pozwolić im zdechnąć na jej granicy. Co notabene już miało miejsce. Przedziwnym jesteś człowiekiem, choć człowieka w tobie nie ma za grosz.Pacjent pisze: ↑17-10-2021, 20:06
- Bloodcult
Niby czemu ?Hatefire pisze: ↑17-10-2021, 20:33Ty zaś nie rozumiesz z czego brecha. Na prawicy ludzie lubią się chwalić że znają geja, który podziela ich poglądy. Jakby policzyć tych kumpli gejów, to chyba by wyszła większość populacji. Z drugiej strony nie wierzę że komukolwiek o twoich poglądach jakikolwiek gej By się comingoutował. Mi by ktoś mógłby bo bym wzruszył ramionami i tyle. Ale tobie?
- Hatefire
W sensie ktoś by dokonał coming outu przed kolesiem który popierał napierdalanie osób nieheteronormatywnych przez Wzburzonych Obserwatorów?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Widzisz różnicę między Bogu ducha winnym człowiekiem, którego ktoś napadł a takim, który opłacił swoje przestępcze działanie, bo od początku jego zamiarem było nielegalne przekroczenie granicy UE poza przejściem granicznym, i teraz ma związane z tym oczywiste problemy?! Mogę mu pomóc: zapraszam na przejście graniczne lub pomóc w kraju jego ojczyźnie ku czemu Kościół Katolicki daje wiele okazji.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑17-10-2021, 20:30Przypowieść o miłosiernym Samarytaninie (Łk 10, 30-37)Pacjent pisze: ↑17-10-2021, 20:06Po pierwsze to Jezus nigdzie nie powiedział, że trzeba ściągać zagrożenie na siebie i swoją rodzinę, a tym jest nieodpowiedzialne osiedlanie tutaj muzułmanów z najbardziej radykalnych rejonów świata. Po drugie jeśli ktoś ich wypycha do lasu do Łukaszenka, bo las, do którego wchodzą nie zaczyna się po polskiej stronie. Po trzecie z tym załatwianiem sobie kwita na maseczki po raz kolejny kłamiesz. Nic takiego nie załatwiałem i nie pisałem o tym. Było wręcz przeciwnie. Pisałem, że można tego legalnie unikać.
Pewien człowiek szedł z Jeruzalem do Jerycha i został napadnięty przez zbójców, którzy nie tylko go okradli, ale też zadali rany i prawie umierającego zostawili na drodze. Przechodził tamtędy kapłan, zobaczył leżącego i poszedł dalej. Tak samo postąpił lewita (niższy kapłan żydowski). Trzeci był Samarytanin. Dodać należy, iż Samarytanie byli mieszkańcami Samarii, krainy leżącej na południe od Galilei i uważani byli przez Żydów za zdrajców i odstępców. Samarytanin wzruszył się losem nieszczęśnika, opatrzył jego rany, wsadził na bydlę, zawiózł do gospody i pielęgnował aż do następnego dnia. Później dał gospodarzowi dwa denary, by ten zajął się cierpiącym. Na końcu przypowieści Jezus rzekł:
Idź, i ty czyń podobnie.
Z drugiej strony mamy tu do czynienia z w miarę zamożnymi ludźmi. 10 tys. euro od osoby za taką podróż to jakieś 45 700 zł.