Druga fala BM - ostateczne rozdanie!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- weteran forumowych bitew
Re: Druga fala BM - ostateczne rozdanie!
Zachodzi pytanie, kto był prekursorem Lgbt. Żwirek i Muchomorek czy Bolek i Lolek. I kto był biarcą a kto dawcą w tych związkach? I która to liga dobranocek?
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
Bolek i Lolek odpada - oni posuwali na dwa baty Tolę
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
Kto pierwszy szedł przed siebie? Kto pierwszy cel wyznaczył? Kto pierwszy w nas rozpoznał — Kto wrogów? Kto przyjaciół? Kto pierwszy sławę wszelką i włości swe miał za nic? A kto nie umiał zasnąć nim nie wymyślił granic?
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
- Believer
Kolejny idiotyczny temat. Dla mnie ta trójca jest na równi.
-
- rasowy masterfulowicz
Maro GrechutaOłówkiiiii pisze: ↑18-09-2021, 22:53Kto pierwszy szedł przed siebie? Kto pierwszy cel wyznaczył? Kto pierwszy w nas rozpoznał — Kto wrogów? Kto przyjaciół? Kto pierwszy sławę wszelką i włości swe miał za nic? A kto nie umiał zasnąć nim nie wymyślił granic?
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Tola była przykrywką, nic a nic nie znasz się na gejostwie.
Właściwie, szkoda, że nie ma z nami speca w tym zakresie. Jak wróci z bana to nam opowie ilu Lolek i Bolek mieli partnerów, o tym jak Lolek napierdalał Bolka, albo na odwrót i o zmywarze Toli. Czekam z utęsknieniem.
Poro
- Ascetic
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Znakomita idea! W imieniu ciała moderatorskiego forume błogosławię i zachęcam do realizacji.vicotnick pisze:Proponuję założyć jeszcze pierdylion tematów o ostatecznych rozdaniach w każdym gatunku metalu oraz we wszystkich podgatunkach i podgatunkach podgatunków, a co...
Panie Kolego, którą konkretnie wersję ma Pan na myśli?Wasyl pisze:Bajkowa ankieta bez, w cholerę mrocznych, Muminków się nie liczy.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Mieli średnio pięciuset, tak wynika z badań, których TV Republika niestety nie umiało poprawnie przeczytać. A więc Bolek jebał i jebał i jebał, aż Lolkowi robiły się wielkie łocy. A gdy zmęczony jebaniem Bolek zasnął, role się odwróciły - Lolek wziął na go na śpiocha.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- Ascetic
Pacjent jak wróci nie będzie miał nic do dodania. Temat i ankietę można zamykać.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑18-09-2021, 23:56Mieli średnio pięciuset, tak wynika z badań, których TV Republika niestety nie umiało poprawnie przeczytać. A więc Bolek jebał i jebał i jebał, aż Lolkowi robiły się wielkie łocy. A gdy zmęczony jebaniem Bolek zasnął, role się odwróciły - Lolek wziął na go na śpiocha.
Poro
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
To nieprawda - mógłby ułożyć również wiersz.
If you do everything right, there will be no struggle.
- Sybir
No, to nie ma wyboru, Koledzy - trzeba poczekać na kol. Pacjenta. Osobiście, życzyłbym sobie jeszcze nawrotu kol. Plastka, ale to marzenie ściętej głowy.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Anzhelmoo
Właściwie to ostatecznego rozdania dokonał Snorre Ruch na taśmach Grymyrk oraz Trøndertun, który został pominięty w ankiecie. Zawarł on całą esencję gatunku w kilkunastu minutach i tak naprawdę na jego patentach opiera się większość ówczesnego black metalu. Z oczywistych względów najbardziej ujawnia się to w Mayhem, ale nie sposób dostrzec także w Burzum, czy Satyriconie (Darkthrone również szanował, ale stylistycznie to zupełnie inna para kaloszy, poszli inną drogą). Był więc niepodważalnie protoplastą.
W ankiecie pewnie zagłosuję na Mayhem ze względu na całokształt działalności. Jednakże jeśli chodzi o debiutanckie albumy i początki, to jednak Blaze było naprawdę konkretnym strzałem i nie wiem, czy nie budzi mojej większej sympatii niż DMDS. Z drugiej strony pomimo upływu lat Mysteriis nie trąci myszką, a większość płyt z tamtego okresu tak, co też o czymś świadczy...
W ankiecie pewnie zagłosuję na Mayhem ze względu na całokształt działalności. Jednakże jeśli chodzi o debiutanckie albumy i początki, to jednak Blaze było naprawdę konkretnym strzałem i nie wiem, czy nie budzi mojej większej sympatii niż DMDS. Z drugiej strony pomimo upływu lat Mysteriis nie trąci myszką, a większość płyt z tamtego okresu tak, co też o czymś świadczy...
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- Ascetic
Protoplastą trzeciej fali? To ważne, pod kątem kolejnej ankiety.Anzhelmoo pisze: ↑19-09-2021, 00:41Właściwie to ostatecznego rozdania dokonał Snorre Ruch na taśmach Grymyrk oraz Trøndertun, który został pominięty w ankiecie. Zawarł on całą esencję gatunku w kilkunastu minutach i tak naprawdę na jego patentach opiera się większość ówczesnego black metalu. Z oczywistych względów najbardziej ujawnia się to w Mayhem, ale nie sposób dostrzec także w Burzum, czy Satyriconie (Darkthrone również szanował, ale stylistycznie to zupełnie inna para kaloszy, poszli inną drogą). Był więc niepodważalnie protoplastą.
Poro
- Darekthrone
- w mackach Zła
Ciekawe jak by w tej wątpliwej ankiecie poradził sobie Samael czy Beherit. Głos na Burzum, bo coś trzeba było wybrać, a te trzy kapele są mi tak samo ważne. DMDS jako najlepsza płyta ogólnie, ale Burzum i CiemnyTron wydali więcej dobra.
Jesteś pedałem? Twoje istnienie ogranicza się do ułomnej interpretacji moich wpisów?Przez tyle lat dojrzewałeś, żeby mi wypomnieć jakiś kurwa żart? I po to zakładasz te wszystkie tematy? Lecz się pizdo, bo masz dla kogo. Chyba, że w tej sprawie też kłamaleś, by mnie "dojechać". Smutne, bo przecież wystarczylo po prostu podejsć na koncercie i poprosić o dwa złote.
- Bloodcult
Ja marzę o powrocie panicza manieczki. Zwaliłbym mu konia

Dlaczego nikt nie jest zdziwiony?
- Believer
Stopami za czteropaka pepsi? Odpowiedz to ważne
Przy okazji, czy ktoś zauważył co ta tępa kurwa zrobiła? Wrzuciła do ankiety nazwy, które od lat cyklicznie i programowo tępi. Twierdząc, że historycznie wybór jest tylko między tymi trzema.ozob kurwo, dobrze się czujesz w tych pakistańskich szpagatach?