I wszystko jasne.
Kat & Roman Kostrzewski
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Kat & Roman Kostrzewski
Nic nie jest jasne i nic z tego nie wynika, to nie wyścig, kto więcej słucha.
Codziennie u mnie leci 1-3 płyty z różnych nośników i w odmiennych okolicznościach przyrody powiedzmy.
Ze dwie nowości tygodniowo lecą.
Patrzę na półkę i tak z 15 płyt zakupionych czeka na odsłuch i niewiele z tego wynika, bo już były słuchane z innych nośników.
Znam perkusistów, czy gitarzystów, którzy połowy tego nie słuchają, co ja, więc chyba powinienem grać lepiej od nich xd.
Jakoś się złożyło, że tak nie jest, hmmm
no dziwne.
A Żułek powinien lepiej grać w piłkę od Kane'a, bo więcej spotkań ligi angielskiej ogląda od niego. Taki przykład tylko, bez urazy Żułek.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Żułek
ale tak własnie jest tylko ja jestem skromny i się po prostu tym nie chwaleMedard pisze: ↑11-09-2021, 00:29Nic nie jest jasne i nic z tego nie wynika, to nie wyścig, kto więcej słucha.
Codziennie u mnie leci 1-3 płyty z różnych nośników i w odmiennych okolicznościach przyrody powiedzmy.
Patrzę na półkę i tak z 15 płyt zakupionych czeka na odsłuch i niewiele z tego wynika, bo już były słuchane z innych nośników.
Znam perkusistów, czy gitarzystów, którzy połowy tego nie słuchają, co ja, więc chyba powinienem grać lepiej od nich xd.
no dziwne.
A Żułek powinien lepiej grać w piłkę od Kane'a, bo więcej spotkań ligi angielskiej ogląda od niego. Taki przykład tylko, bez urazy Żułek.

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Nie wiem, czy istnieje bardziej żenujący pożeracz bezcennego czasu, niż telewizor. Panie Żurek. Czas się opamiętać i ruszyć gdzieś gdzie nie jeżdżą tramwaje.

- Medard
Miło wiedzieć.Żułek pisze: ↑11-09-2021, 01:45ale tak własnie jest tylko ja jestem skromny i się po prostu tym nie chwaleMedard pisze: ↑11-09-2021, 00:29Nic nie jest jasne i nic z tego nie wynika, to nie wyścig, kto więcej słucha.
no dziwne.
A Żułek powinien lepiej grać w piłkę od Kane'a, bo więcej spotkań ligi angielskiej ogląda od niego. Taki przykład tylko, bez urazy Żułek.![]()
Kiedyś powspomialiśmy z braciakiem, że miał znajomych na osiedlu przy ostrobramskiej i raz czy dwa zdarzało mu się grać na podwórku z Żewłakowami, bo jest z ich rocznika, ale oni trenowali od małego profesjonalnie i to była rzadkość, żeby grali na podwórku.
Ich ojciec chyba był wtedy taksiarzem, coś mi się wydaje, przynajmniej tak pamiętam.
Gdzieś tam w okolicy jeszcze mieszkał późniejszy legionista Jarzębowski, kojarzę, że czasami sterczał pod klatką z kumplami. Jego to widziałem z piłką, myślałem, że będzie napastnikiem, tak demolował obronę, ale zrobili z niego obrońcę. Wbił mi kilka bramek, bo mnie cwaniaczki postawili, żeby bronił

A z młodszych, to bracia Szczęśni mieszkali z matką przy Zamienieckiej, to akurat mówił znajomy ze szkoły i nie weryfikowałem.
Praga zawsze daje państwu wybitnych synów, tylko warszafka tego nie docenia hehe
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Jeszcze gdy chodziłem do podstawówki, to był tam taki Paweł, i ja jechałem na rowerze, i go spotkałem, i potem jeszcze pojechałem do biedronki na lody, i po drodze do domu wtedy jeszcze, już do domu pojechałem.Medard pisze: ↑11-09-2021, 10:26Miło wiedzieć.
Kiedyś powspomialiśmy z braciakiem, że miał znajomych na osiedlu przy ostrobramskiej i raz czy dwa zdarzało mu się grać na podwórku z Żewłakowami, bo jest z ich rocznika, ale oni trenowali od małego profesjonalnie i to była rzadkość, żeby grali na podwórku.
Ich ojciec chyba był wtedy taksiarzem, coś mi się wydaje, przynajmniej tak pamiętam.
Gdzieś tam w okolicy jeszcze mieszkał późniejszy legionista Jarzębowski, kojarzę, że czasami sterczał pod klatką z kumplami. Jego to widziałem z piłką, myślałem, że będzie napastnikiem, tak demolował obronę, ale zrobili z niego obrońcę. Wbił mi kilka bramek, bo mnie cwaniaczki postawili, żeby bronił![]()
A z młodszych, to bracia Szczęśni mieszkali z matką przy Zamienieckiej, to akurat mówił znajomy ze szkoły i nie weryfikowałem.
Praga zawsze daje państwu wybitnych synów, tylko warszafka tego nie docenia hehe
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
-
- rasowy masterfulowicz
Ty lepiej idź odrobić lekcje z Bathory ! 
- maciek z klanu

Bez przesady. Wszystko zależy jakie treści na tym tv ogladasz. Np zabawni są Ci wszyscy nowomodni, którzy pierdola jak to nie mają tv, bo niepotrzebuja itd po czym oglądają netflixa czy inne jak popierdoleni na kompie lub telefonie. Żenujące.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Wychodzi na to, że nie jestem, ani modny , ani popierdolony.maciek z klanu pisze: ↑11-09-2021, 11:39
Bez przesady. Wszystko zależy jakie treści na tym tv ogladasz. Np zabawni są Ci wszyscy nowomodni, którzy pierdola jak to nie mają tv, bo niepotrzebuja itd po czym oglądają netflixa czy inne jak popierdoleni na kompie lub telefonie. Żenujące.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Jakbym chciał posłuchać Bathory, to bym puścił Venom;-)
- Medard
ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑11-09-2021, 10:55Jeszcze gdy chodziłem do podstawówki, to był tam taki Paweł, i ja jechałem na rowerze, i go spotkałem, i potem jeszcze pojechałem do biedronki na lody, i po drodze do domu wtedy jeszcze, już do domu pojechałem.Medard pisze: ↑11-09-2021, 10:26Miło wiedzieć.
Gdzieś tam w okolicy jeszcze mieszkał późniejszy legionista Jarzębowski, kojarzę, że czasami sterczał pod klatką z kumplami. Jego to widziałem z piłką, myślałem, że będzie napastnikiem, tak demolował obronę, ale zrobili z niego obrońcę. Wbił mi kilka bramek, bo mnie cwaniaczki postawili, żeby bronił![]()
Co ty możesz wiedzieć w temacie o którym piszę, a się wypowiadasz nieproszony.
Żewłakowowie mieszkali w bloku naprzeciw nowobudowanego kościoła przy Ostrobramskiej, klatka naprzeciw furtki kościelnej hehe, a Jarzębowski miał w podstawówce kumpli z klasy ze szkoły nr 102 w tym samym bloku, tylko klatki z drugiej strony.
Ostatnio zmieniony 11-09-2021, 13:15 przez Medard, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
Będę pisał na raty, bo oczywiście w Rypinie nie maja internetu, bo po co. Oznaką bycia nowomodnym jest posiadanie odbiornika, nie telewizji, dla obejrzenia koncertu, filmu, meczu? Maciuś dobrze tam wszystko?maciek z klanu pisze: ↑11-09-2021, 11:39
- Żułek
ja mam nieco innych sądziadów

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
No przepraszam najmocniej ale sprawdziłem temat i nie zauważyłem by ktoś pisał ,,Panie Medardzie, zapraszam do dyskusji". Obawiam się, że wszyscy tu się wypowiadamy nieproszeni.
- maciek z klanu
Napisałem że nieposiadanie telewizora jest teraz modne. Jesteś z Warszawy wiesz jak jestWacław pisze: ↑11-09-2021, 13:08Będę pisał na raty, bo oczywiście w Rypinie nie maja internetu, bo po co. Oznaką bycia nowomodnym jest posiadanie odbiornika, nie telewizji, dla obejrzenia koncertu, filmu, meczu? Maciuś dobrze tam wszystko?maciek z klanu pisze: ↑11-09-2021, 11:39
- hcpig
Ale co by nie mówić to sama idea telewizji, gdzie ogladasz coś w porze wyznaczonej przez nadawcę to anachronizm. Tutaj akurat nowe czasy są sto razy lepsze, zwłaszcza kontent oddolny, tworzony przez zwykłych ludzi, których nie ograniczają koncesje itp.maciek z klanu pisze: ↑11-09-2021, 11:39Bez przesady. Wszystko zależy jakie treści na tym tv ogladasz. Np zabawni są Ci wszyscy nowomodni, którzy pierdola jak to nie mają tv, bo niepotrzebuja itd po czym oglądają netflixa czy inne jak popierdoleni na kompie lub telefonie. Żenujące.
Zresztą co jest w tv: propaganda, jakieś seriale, wróżbici i inny syf - daje radę tylko '1 z 10', 'Mówi się' oraz 'Ojczyzna Polszczyzna' a reszta to gówno.
Yare Yare Daze
- Bloodcult
No nie do końca. Wielokrotnie trafiałem przypadkiem na jakiś polski film czy dokument o którym nigdy nie widziałem nawet wzmianki w internecie.
O algorytmach w serwisach streamingowych to nawet nie wspomnę bo wiadomo że promują to co mają promować.
- maciek z klanu
Nie no oczywiście, tak jak pisałem w zalewie gówna są perełki. Nowe czasy są zajebiste pod tym względem. Mnie tylko wkurwia te gadanie japiszonow. Wiesz poznajesz kogoś i w 3cim zdaniu zanim dowiesz się jak ma na imię to już Ci powie ze nie ma telewizora i jest weganinem. Nie wspomni oczywiście że ogląda na innych urządzeniach;)hcpig pisze: ↑11-09-2021, 14:48Ale co by nie mówić to sama idea telewizji, gdzie ogladasz coś w porze wyznaczonej przez nadawcę to anachronizm. Tutaj akurat nowe czasy są sto razy lepsze, zwłaszcza kontent oddolny, tworzony przez zwykłych ludzi, których nie ograniczają koncesje itp.maciek z klanu pisze: ↑11-09-2021, 11:39Bez przesady. Wszystko zależy jakie treści na tym tv ogladasz. Np zabawni są Ci wszyscy nowomodni, którzy pierdola jak to nie mają tv, bo niepotrzebuja itd po czym oglądają netflixa czy inne jak popierdoleni na kompie lub telefonie. Żenujące.
Zresztą co jest w tv: propaganda, jakieś seriale, wróżbici i inny syf - daje radę tylko '1 z 10', 'Mówi się' oraz 'Ojczyzna Polszczyzna' a reszta to gówno.
- Medard
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Ale tak serio, masz z tym jakieś doświadczenie?