Kat & Roman Kostrzewski
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Kat & Roman Kostrzewski
z "Arsusa" pamiętam koncert VESANIA i SWASTYKA. Scena na której grały zespoły się kołysała.... słabo to wyglądało. Ale nic się finalnie nie zawaliło. Swastyka grała tyłem 
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
Wojna
- postuje jak opętany!
Ja byłem na koncercie Kata we Wrocławiu 07.05 1993 rok jeden z pierwszych moich koncertów coś tam jeszcze pamiętam . Z biletu teraz widzę że przed Katem grali ; Vincent Beck Group [ Germany] - Dragon-Pandemonium . A bilet kupiłem w Melissa , sklep muzyczny hurtownia . Ja piernicze 28 lat temu . Szok .
- trup
mój pierwszy koncert KAT:

Wrażenia przezajebiste.

Wrażenia przezajebiste.
- mad
- weteran forumowych bitew
A to mój pierwszy koncert Kata.
- gelO
- zahartowany metalizator
On tour again. Somewhere in Poland. Na tej trasie chyba nie było w ogóle supportów, w Lublinie na 100% nie było. Pamietam, że chyba z dwie godziny kazali czekać już po wpuszczeniu na sale.
-
Stary Metal
Nawet mam w szafie koszulkę z tej trasy. Już wtedy była na mnie za mała, bo mieli tylko 2xl. Ale szmata leży obok tourne Burzum po kościołach w Norwegii i innych.
A supportów rzeczywiście chyba nie było, bo to były lata, kiedy support nie zawsze był tak oczywisty, jak teraz.
A sam Arsus, to była zwykła sala kinowa, z rzędami siedzeń i tak się stało między tymi rzędami. Jak nogi zaczynały wchodzić w dupę, to przynajmniej było gdzie usiąść.
Pamiętam gościa, co to na początku koncertu się najebał, położył się pod prawym głośnikiem (nie było czegoś takiego, jak fosa) i spał do końca, a obudził się, jak skończyli grać.
Ogólnie było fajnie.
A supportów rzeczywiście chyba nie było, bo to były lata, kiedy support nie zawsze był tak oczywisty, jak teraz.
A sam Arsus, to była zwykła sala kinowa, z rzędami siedzeń i tak się stało między tymi rzędami. Jak nogi zaczynały wchodzić w dupę, to przynajmniej było gdzie usiąść.
Pamiętam gościa, co to na początku koncertu się najebał, położył się pod prawym głośnikiem (nie było czegoś takiego, jak fosa) i spał do końca, a obudził się, jak skończyli grać.
Ogólnie było fajnie.
- Ascetic
Aż się łezka w oku zakręciła. Te bootlegowe tiszirty, zinacze z paragwaju, i kasety demo. Hetsheads'a to bym chciał znaleźć, bo na bank tam kupiłem. Mekka w owym czasie.Wojna pisze: ↑31-08-2021, 00:28Ja byłem na koncercie Kata we Wrocławiu 07.05 1993 rok jeden z pierwszych moich koncertów coś tam jeszcze pamiętam . Z biletu teraz widzę że przed Katem grali ; Vincent Beck Group [ Germany] - Dragon-Pandemonium . A bilet kupiłem w Melissa , sklep muzyczny hurtownia . Ja piernicze 28 lat temu . Szok .
lys på slutten av lys
- trup
to rozumiem, że uczestniczyłeś w czarnej mszy na cmentarzu jarocinskim?
-
Wojna
- postuje jak opętany!
Dokładnie pierwszą CD tam kupiłem Overkill - Horrorscope z ojcem specjalnie jechałem . A po bilety to się jechało z miesiąc wcześniej np. metalmania do Wrocławskiej filharmonii , tam był taki sklepik Ticket .
- devastator77
- zahartowany metalizator
Rock Arena 85,Poznań,tam pierwszy raz widziałem na żywo Kata,to zresztą był mój pierwszy taki duży koncert,kuzyn i kuzynka mnie wzięli,super było,jak potem opowiadałem kolegom z osiedla to wszyscy siedzieli z otwartymi gębami.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
-
Wojna
- postuje jak opętany!
Po jednak prawda że tu prawie same stare dziady siedzą .
-
bartwa
Super, to musiało być coś.devastator77 pisze: ↑31-08-2021, 12:02Rock Arena 85,Poznań,tam pierwszy raz widziałem na żywo Kata,to zresztą był mój pierwszy taki duży koncert,kuzyn i kuzynka mnie wzięli,super było,jak potem opowiadałem kolegom z osiedla to wszyscy siedzieli z otwartymi gębami.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
- trup
devastator77 pisze: ↑31-08-2021, 12:02Rock Arena 85,Poznań,tam pierwszy raz widziałem na żywo Kata,to zresztą był mój pierwszy taki duży koncert,kuzyn i kuzynka mnie wzięli,super było,jak potem opowiadałem kolegom z osiedla to wszyscy siedzieli z otwartymi gębami.
- Bloodcult
Oryginalnego Kata nie widziałem nigdy. Kat & Roman Kostrzewski widziałem w 2007 
- maciek z klanu
Wyspowiadałes się?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Żułek
ja jestem lepszy bo nie widziałem żadnego
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
Stary Metal
- Bloodcult
Kto wyrósł ten nigdy tak naprawdę nie "wrósł" w tę muzykę 
- Medard
Młodzi duchem,Stary Metal pisze: ↑31-08-2021, 15:16Stare dziady fo już wyrośli z tej muzyki. Wielu starych pierdzieli, co mieli około 30 lat mi tak mówiło. "To ty ciągle tego słuchasz? Ja już z tego wyrooosłeeem".
To są stare dziady.
I chuj z nimi.
znam trzydziestokilkulatków, którzy już nie mają żadnych zainteresowań,
tylko praca, zakupy i wakacje raz w roku,
umarli duchem
to by było na tyle.
Die Welt ist meine Vorstellung.