POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Re: POlitykowanie
To tak jak na każdej konwencji PiSu.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Ten Campus podobno dzisiaj morsował 

- mad
- weteran forumowych bitew
-
- postuje jak opętany!
Ten Campus to jeden z wielu kabaretów wakacyjnych . Taki stan up Peowców i Kodowców . Generalnie wszystko do likwidacji .
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nikt tak pięknie nie targa, te pisowskie pomioty, jak Pan Roman.

lys på slutten av lys
Nazywasz tego katolskiego faszystę panem? Nie bardzo rozumiem. Przecież oni w jednym worku winni spłynąć Wisłą za ten gnój , który wtedy zrobili.
- Ascetic
- Hatefire
Za każdym razem kiedy minister edukacji Czarnek pierdoli te swoje katolsko-brunatne kocopały należy pamiętać że wiernie kontynuuje dzieło swego poprzednika sprzed lat na tym stanowisku Dużego Romka.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- nagrobek
- zahartowany metalizator
proste.
- Ascetic
Moje kloaczne i niewyszukane "poczucie humoru" jest w pełni zaspokojone po twitach romana. Bawi mnie jak hebluje pisowskie śmiecie. Sorry, panowie. Liczy się tu i teraz i w jakim zespole gra. Wiem, pamiętam. Zdaję sobie sprawe z motywacji, która wydaje się być tym co go napędza ( i kurwa dobrze, bo to najmocniejszy bodziec psychologiczny. Jebana zemsta). Nawet posiadanie kaplicy na terenie pryw. posesji mnie do niego nie zniechęca. Dziadek faszol też nie. Wychowanie winniczka i krzysia, tej bandy brązowych chłopców, nie i jeszcze raz nie. Nic.
Romeeeeek nakurwiaaaaj!
Romeeeeek nakurwiaaaaj!
lys på slutten av lys
- nagrobek
no ja rozumiem, ze potrafi ładnie aktualnych oponentów jechać..jak każdy kto nie jest przy żłobie. . ale jak był to akcje nauczycieli na Podhalu „gier - tych dość! „ z dupy się nie wzięły. a ze teraz jest coraz „ciekawiej ” ..wiadomo.
- Ascetic
Oczywiście. Może nawet ze łba mu nie wyparowały te onr-owe ciągoty, a tylko toczy swoją małą wojenkę. Wyjdzie z wora, to szydło, albo i nie. Dla mnie po prostu ma dobre loty, jest rzutki, jak stare komuchy typu oleksy*. Lubię takie przecinaki. Na mocno, ale bez tępego tłuczenia, z jajem. Kwestia retoryki, semiotyki i intelektu.
* na tej samej zasadzie, bawi mnie filmik z escobarem, jadącym do PL, w celu zakupu tvn, z komuszego szmatławca "NIE".
lys på slutten av lys
- nagrobek
to jest jak szarpanina kurew o rewir. może jedne z większym „”polotem” to czynią..jedyna różnica.
- Ascetic
Spoko. Tu się nie dogadamy. Ja wychodzę z założenia, że "wróg mojego wroga jest moim przyjacielem", ale na odwrót.
lys på slutten av lys
- nagrobek
różnica między oraniem PiS przez Urbana jest taka, ze ten jest starym , od lat ustawionym dziadem ..ma wyjebane i dobrze się bawi. na dystansie.
a Romek.. pewnie wciąż ma nadzieje, ze może znów kiedyś znajdzie się przy kierownicy.. a wtedy chętnie pokaże co i jak być powinno.
a Romek.. pewnie wciąż ma nadzieje, ze może znów kiedyś znajdzie się przy kierownicy.. a wtedy chętnie pokaże co i jak być powinno.
-
- rasowy masterfulowicz
Dokładnie, on już poczuł władzę i choć jest taki ostry jak brzytwa, po prostu za nią tęskni.
Druga sprawa nie zdziwiłbym się, gdyby się okazało że ćwierka z nut, które ktoś mu pokazuje.
Celem życia nie jest przeżycie.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
Podobno stan wojenny z powodu kilkudziesięciu głodnych obdartusów przy granicy ogłaszają...Czy minister wojny ciepły mariusz skonsultował już działania z dowódcą partyzantki okrutnym antkiem?
- Hatefire
Działanie sprofilowane pod tych wiecznie przestraszonych, a to że ich muslimy zjedzą czy to geje zgwałcą.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy