LUNAR AURORA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- P.
- postuje jak opętany!
LUNAR AURORA
Nie wiem czy był już o nich temat. W każdym razie nagrali sporo płyt, ale w tym kraju są chyba mało znani.
Ja odrabiam zaległości: przedostatni "Zyklus" jest dość ciekawy, zamierzam rozejrzeć się za ostatnim "Mond", którego jeszcze nie słyszalem.
Opinie o tym niemieckim zespole mile widziane.
Ja odrabiam zaległości: przedostatni "Zyklus" jest dość ciekawy, zamierzam rozejrzeć się za ostatnim "Mond", którego jeszcze nie słyszalem.
Opinie o tym niemieckim zespole mile widziane.
never again
- Tymothy
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez P.[/i]
Nie wiem czy był już o nich temat. W każdym razie nagrali sporo płyt, ale w tym kraju są chyba mało znani.
Opinie o tym niemieckim zespole mile widziane. [/quote]
Jak dla mnie to najleprzy blacmetalowy zespol z helmutolandu, jeden z najlepszych w gole w moim prywatnym rankingu, warto rozejrzec sie za wszystkimi plytami bo kazda z nich to swietna muza
Opinie o tym niemieckim zespole mile widziane. [/quote]
Jak dla mnie to najleprzy blacmetalowy zespol z helmutolandu, jeden z najlepszych w gole w moim prywatnym rankingu, warto rozejrzec sie za wszystkimi plytami bo kazda z nich to swietna muza
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
Mam jedynie "Zyklus", więc nie wiem czy obiektywnie mogę się wypowiadać nie znając całkiem imponującej większości reszty. Jak na Hitlerówek to faktycznie niebywale się chłopaki wybili, w tle takiego Nargaroth, który dla mnie zawsze wiał chujem na kilometr.
THE ARMY - THE WEAPON - THE MACHINERY OF WAR - EXTERMINATION OF ALL MAN!
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
- bloodwritten
- rozkręca się
- Kontakt:
- P.
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez P.[/i]
[/quote]
"Mond" znakomity, "Elixir Of Sorrow" i "Ars Moriendi" również. Ciekawy jestem trzech pierwszych płyt.
Znakomity zespół z siedmioma albumami na koncie, a ja poznaje go dopiero od dwóch tygodni... Inna sprawa, że w rydzykolandzie jest niedoceniany i słabo znany.
[/quote]
"Mond" znakomity, "Elixir Of Sorrow" i "Ars Moriendi" również. Ciekawy jestem trzech pierwszych płyt.
Znakomity zespół z siedmioma albumami na koncie, a ja poznaje go dopiero od dwóch tygodni... Inna sprawa, że w rydzykolandzie jest niedoceniany i słabo znany.
never again
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
[quote][i]Wysłane przez black_lava[/i]
ja zwróciłem uwagę na niemiaszków po wywiadze w morbid noizz przeprowadzonym przez herr hilla.recenzja płytki "Of Stargates And Bloodstained Celestial Spheres" mnie bardzo zainteresowała i tak to się zaczęło hehe... [/quote]
To samo plus entuzjastyczna recenzja bodajże Frelika w Thrashu. Morbid Noizz dał jeden utwór na składance, ale dziełko to mnie raczej odrzuciło. Strasznie dużo tam klawiszy nawalili, a ja wolę klawisze bardziej stonowane, subtelniej użyte, takie które są, a jakby ich nie było.
ja zwróciłem uwagę na niemiaszków po wywiadze w morbid noizz przeprowadzonym przez herr hilla.recenzja płytki "Of Stargates And Bloodstained Celestial Spheres" mnie bardzo zainteresowała i tak to się zaczęło hehe... [/quote]
To samo plus entuzjastyczna recenzja bodajże Frelika w Thrashu. Morbid Noizz dał jeden utwór na składance, ale dziełko to mnie raczej odrzuciło. Strasznie dużo tam klawiszy nawalili, a ja wolę klawisze bardziej stonowane, subtelniej użyte, takie które są, a jakby ich nie było.

Only SŁUCHANIE płyt is real!
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
- Wieczor
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez Tymothy[/i]
Jak dla mnie to najleprzy blacmetalowy zespol z helmutolandu, jeden z najlepszych w gole w moim prywatnym rankingu, warto rozejrzec sie za wszystkimi plytami bo kazda z nich to swietna muza [/quote]
Ja mam podobne zdanie, ale mnie bardziej rajcują starsze płyty, choc przyznaje ze ostatniego materialu nie mialem jeszcze okazji uslyszec.
Jak dla mnie to najleprzy blacmetalowy zespol z helmutolandu, jeden z najlepszych w gole w moim prywatnym rankingu, warto rozejrzec sie za wszystkimi plytami bo kazda z nich to swietna muza [/quote]
Ja mam podobne zdanie, ale mnie bardziej rajcują starsze płyty, choc przyznaje ze ostatniego materialu nie mialem jeszcze okazji uslyszec.
"Jak długo będziesz po stronie tej stał? Jak długo będziesz w obronę brał krzyż? Jak długo będziesz nawracał do zła? Jak długo możesz oszustwem tym żyć?"
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
- Ulfr
- zaczyna szaleć
Lunar Aurora to dosc ciekawy zespol, z niemieckich blackowych chyba poza Zarathustra najbardziej mi podchodzi (zwlaszcza "Mond"), chociaz debiut mieli faktycznie slaby. Secrets of the Moon juz mi pare osob polecalo, jeszcze nie slyszalem. Dark Fortress natomiast uwazam za band nader slaby, ogolnie jakos mam wrazenie ze niemiecka scena black nie jest najsilniejsza (Nargaroth i Nocte Obducta to na przyklad straszny syf, a sa to chyba najbardziej znane tameczne zespoly blackowe).
VIVA MEGALOMANIA