Przypadkowa akcja. Chciałem/musiałem dostać się do NY z Chicago (do Chicago dojechałem stopem, ale z powrotem musiałem być na czas). Pojechałem na lotnisko O'Hare, a tam za bilet w jedną stronę zaśpiewali 800 papiera. To pojechałem na dworzec i pociąg był za sto parę. Pociąg a'la pendolino, jeden wagon cały do jarania. Podróż jakieś 16 godzin. Fajne widoki za oknem, dużo przyrody, wolnej przestrzeni i opuszczonych miast : )
ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Szacun. Mój najdłuższy z grubsza jednorazowy przelot środkami komunikacji publicznej, to Katowice-Brno-Budapeszt-Belgrad-Nowy Sad. Zwłaszcza autokar Budapeszt-Belgrad, to było ciekawe doświadczenie.bartwa pisze: ↑24-08-2021, 08:06Przypadkowa akcja. Chciałem/musiałem dostać się do NY z Chicago (do Chicago dojechałem stopem, ale z powrotem musiałem być na czas). Pojechałem na lotnisko O'Hare, a tam za bilet w jedną stronę zaśpiewali 800 papiera. To pojechałem na dworzec i pociąg był za sto parę. Pociąg a'la pendolino, jeden wagon cały do jarania. Podróż jakieś 16 godzin. Fajne widoki za oknem, dużo przyrody, wolnej przestrzeni i opuszczonych miast : )
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
A propos tego filmiku z Filadelfii, gorąco polecam serial The Wire, wszystkie sezony (chyba 5). W roli głównej Baltimore.
-
- postuje jak opętany!
The Wire kult.
-
- postuje jak opętany!
To jest tak żałosne, że aż dupę ściska.
https://uwaga.tvn.pl/reportaze,2671,n/2 ... 42839.html
We can't hear nothing
but propaganda and commercials, sermons and machine gun fire.
- Believer
- weteran forumowych bitew
4 fala i kolejny lockdown już zaplanowane, ludzie znowu będą masowo zdychać w domach dla statystyk.shitshow pisze: ↑25-08-2021, 20:08To jest tak żałosne, że aż dupę ściska.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
To niemożliwe. Kol. Nicram zwyzywał mnie gdy twierdziłem, że obecnie nie można dostać się do lekarza rodzinnego, a ci kryją się za teleporadami.shitshow pisze: ↑25-08-2021, 20:08To jest tak żałosne, że aż dupę ściska.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- nicram
Po pierwsze, nie jesteśmy kolegami, bo ja nie koleguję się z faszystami bijącymi kobiety (lub do tego namawiającymi). Po drugie, ja nie mam problemu z pójściem do lekarza, ale może antyszczepionkowcy mają? Może w tym tkwi sekret? Brak zaszczepienia?
all the monsters will break your heart
-
Najwidoczniej ta Pani była antyszczepionkowcem.
Ciekawe, że nie ma żadnych przepisów dotyczących dyskryminowania niezaszczepienionych chorych, a tu guru forumowych covidian sprzedaje taką Interpretację. Jeszcze to oburzenie z powodu rzekomego namawiania do bicia kobiet i jednoczesne usprawiedliwianie doprowadzenia do śmierci jednej z nich. Co za nieludzkie bydle!

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Czy to możliwe, że niezaszczepionym odmawianoby wizyty u lekarza rodzinnego?
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
-
Nie ma. On tylko tego chce.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑26-08-2021, 10:17Czy to możliwe, że niezaszczepionym odmawianoby wizyty u lekarza rodzinnego?
- nicram
Nie wiem. Zapytaj się lekarza, czy chętnie przyjąłby osobę niezaszczepioną z dusznościami.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑26-08-2021, 10:17Czy to możliwe, że niezaszczepionym odmawianoby wizyty u lekarza rodzinnego?
all the monsters will break your heart
Nie zaszczepiles się - mogą być konsekwencje, tak to już w życiu jest. Co byś nie zrobił zawsze będą jakieś konsekwencje. Niech każdy podejmie dorosłą decyzję czy chce się zaszczepić czy nie i kropka. Nie ma co w kółko płakać, że jak się nie zaszczepie, to mnie nie wpuszcza tu czy tam.
- Antton213
- w mackach Zła
dzień strażaka, remiza, pigułka gwałtu, ślady krwi, zerwany gwint

https://wiadomosci.radiozet.pl/Polska/K ... c-mu-nozemTragiczne zdarzenie miało mieć miejsce we wsi Kaliska na Pomorzu podczas Dnia Strażaka, zorganizowanego 13 sierpnia. 19-letni mężczyzna przekonuje, że jego 27-letni kolega zmusił go do przyjęcia tabletki odurzającej, a następnie zgwałcił go w toalecie remizy.
- trup
Zlikwidować straż pożarną!
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- trup

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
-
- postuje jak opętany!
Idąc tym tokiem myślenia to lekarze powinni leczyć tylko osoby zdrowe.nicram pisze: ↑26-08-2021, 10:45Nie wiem. Zapytaj się lekarza, czy chętnie przyjąłby osobę niezaszczepioną z dusznościami.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑26-08-2021, 10:17Czy to możliwe, że niezaszczepionym odmawianoby wizyty u lekarza rodzinnego?
We can't hear nothing
-
- postuje jak opętany!
Nie wpuścić to Cię mogą do kina czy knajpy... Nie ma problemu, ale lekarz, który boi się kontaktu z pacjentem powinien chyba zmienić profesję... Na znachora przez telefon np.bartwa pisze: ↑26-08-2021, 11:06Nie zaszczepiles się - mogą być konsekwencje, tak to już w życiu jest. Co byś nie zrobił zawsze będą jakieś konsekwencje. Niech każdy podejmie dorosłą decyzję czy chce się zaszczepić czy nie i kropka. Nie ma co w kółko płakać, że jak się nie zaszczepie, to mnie nie wpuszcza tu czy tam.
"Primum non nocere"!
Ostatnio zmieniony 26-08-2021, 12:03 przez shitshow, łącznie zmieniany 1 raz.
We can't hear nothing
Z tego co można zaobserwować to część użytkowników potrzebuje psychologa, psychoterapeuty względnie psychiatry. Jest szansa, by załatwić te porady bez intensywnego kontaktu z profesjonalistą.
-
Jeśli okaże się, że wśród osób zaszczepionych jest zwiększona transmisja wirusa, spowodowana przez wstrzyknięty specyfik, to przyjmiesz ze zrozumieniem segregację, ograniczenia itp. formy dyskryminacji tej grupy?bartwa pisze: ↑26-08-2021, 11:06Nie zaszczepiles się - mogą być konsekwencje, tak to już w życiu jest. Co byś nie zrobił zawsze będą jakieś konsekwencje. Niech każdy podejmie dorosłą decyzję czy chce się zaszczepić czy nie i kropka. Nie ma co w kółko płakać, że jak się nie zaszczepie, to mnie nie wpuszcza tu czy tam.