Zatem wiesz komu ufać.
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: POlitykowanie
.... lot helikopterem. i się rozpierdolił. O to chodziło?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Ascetic
O tak! Pamiętam jak Pan inżynier budownictwa tutaj kiedyś zabrał się z proporcje. Śmiechu nie było końca.
Dobrze, że nie buduje kościołów. E, może jednak źle ...
lys på slutten av lys
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Proporcji to chyba ty nie zrozumiałeś wstawiając debilne artykuły z ciekawostkami dla debili.
- Ascetic
Coś w tym jest, bo od razu rzuciłeś sie do udowadniania, liczenia, z tego artykułu dla debili, do wyliczeń, jak na tego właśnie przystało. I poległeś. Na wyliczeniach. Swoją drogą to tłumaczy fakt, że nie pracujesz w zawodzie. Tak przecież tutaj pisałeś.
lys på slutten av lys
- Bloodcult
W czym poległem ? Konkrety poproszę.
- Ascetic
- trup
Założyciel San Escobar chyba na bani udzielał wywiadu:
W. Waszczykowski w Polskim Radio 24 o nowym ambasadorze USA w Polsce (Marku Brzezińskim) i o starym charge d'affaires ambasady USA w Polsce:
W. Waszczykowski w Polskim Radio 24 o nowym ambasadorze USA w Polsce (Marku Brzezińskim) i o starym charge d'affaires ambasady USA w Polsce:
ja osobiście cieszę się z tego wyboru, bo jest to zawodowy dyplomata, umiarkowany i cieszę się, że zastąpi obecnego oszołoma, który kieruje tą ambasadą
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
Tak ,na zasadzie autonomii akademickiej.
Takie ekstremalne kierunki będą zresztą tylko w sztuce niszowej, popkultura nie bawi się w takie rzeczy.
- uglak
Czekam jeszcze na podobny filmik z TVP i temat mediów można zamknąć

Guilty of being right
-
- postuje jak opętany!
Jak na razie to lewacki facebook cenzuruje wszelkie posty zawierające np zakazane słowo na b a w katolickim kaczystanie choćby na tym szatanistycznym forum mogę pisać jebać pis i nikt mnie nie cenzuruje.Scorn pisze: ↑06-08-2021, 14:13Panowie konserwatyści z tego forum metalowego natomiast mają problem z połączeniem sobie, że jak dalej będą głosować na PiS, konfederację czy innych "wolnościowców" to będą mieć taką wolność, że jedyny koncert jaki zobaczą to festiwal muzyki sakralnej. Płyty z metalem? Bluźnierstwo, zakazać. Dżezik też, bo promocja BLM czy czego tam jeszcze.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
W sumie racjazodiac pisze: ↑07-08-2021, 00:05Jak na razie to lewacki facebook cenzuruje wszelkie posty zawierające np zakazane słowo na b a w katolickim kaczystanie choćby na tym szatanistycznym forum mogę pisać jebać pis i nikt mnie nie cenzuruje.Scorn pisze: ↑06-08-2021, 14:13Panowie konserwatyści z tego forum metalowego natomiast mają problem z połączeniem sobie, że jak dalej będą głosować na PiS, konfederację czy innych "wolnościowców" to będą mieć taką wolność, że jedyny koncert jaki zobaczą to festiwal muzyki sakralnej. Płyty z metalem? Bluźnierstwo, zakazać. Dżezik też, bo promocja BLM czy czego tam jeszcze.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- immortal69
- postuje jak opętany!
Kurwa poważnie? Donek walczy z Jezusem?
Kurwa, poważnie? Ja żyję na warmińskiej wsi... w centrum mazurskiej kuciapy. Często bywam w różnych mazurskich wsiach... Nigdzie nie widziałem tęczowej flagi na budynkach publicznych. Podrzuć jakiś przykład? Chętnie podjadę zrobić foto.Scorn pisze: ↑06-08-2021, 13:33
W gruncie rzeczy jestem prosty człowiek z mazurskiej wsi. Nie lubię być niepokojony. Żyję sobie spokojnie i tak jak się da po swojemu. Sam też nikomu nie zawadzam. Cenię sobie spokój przede wszystkim. Z prawakami to niemożliwe, zawsze coś wymyślą żeby było tak jak oni chcą. Nie pozwolą ci żyć. Z lewakami nie mam tego problemu. A wiem co mówię, bo żyje w zlewaczonym kraju, gdzie na każdym budynku publicznym wisi tęczowa flaga. Ale jest kurwa spokój, nikt mi w życie nie włazi z buciorami.
Prosty rachunek. Left hand path.
Ps. Też nie lubię być niepokojony. Anie przez prawaków ani lewaków. Może to kwestia co tam wyprawiasz pod dachem?
Prawda ojcze
-
- postuje jak opętany!
Nie pisałem o tym co teraz, ale co będzie, jak towarzystwo przy władzy się rozkręci (dzieje się to pomału, ale systematycznie) albo kiedy konfiarze się dorwą do władzy (ci to nic innego jak faszystowscy szmaciarze w różnych przebraniach).zodiac pisze: ↑07-08-2021, 00:05Jak na razie to lewacki facebook cenzuruje wszelkie posty zawierające np zakazane słowo na b a w katolickim kaczystanie choćby na tym szatanistycznym forum mogę pisać jebać pis i nikt mnie nie cenzuruje.Scorn pisze: ↑06-08-2021, 14:13Panowie konserwatyści z tego forum metalowego natomiast mają problem z połączeniem sobie, że jak dalej będą głosować na PiS, konfederację czy innych "wolnościowców" to będą mieć taką wolność, że jedyny koncert jaki zobaczą to festiwal muzyki sakralnej. Płyty z metalem? Bluźnierstwo, zakazać. Dżezik też, bo promocja BLM czy czego tam jeszcze.
Wszelką cenzurę oczywiście potępiam, wspominałem już, że gardzę lewacką poprawnością polityczną.
Poza tym jest różnica między cenzurą prywatnego podmiotu (który ma swój regulamin, który akceptujesz i korzystasz, albo nie akceptujesz i wychodzisz), a cenzurą aparatu państwa.
heykvísl og ofn
-
- postuje jak opętany!
Nie no co ty, jestem z Mazur, ale od kilku lat mieszkam w zgniłej i zdegenerowanej Islandii.immortal69 pisze: ↑07-08-2021, 00:54Kurwa, poważnie? Ja żyję na warmińskiej wsi... w centrum mazurskiej kuciapy. Często bywam w różnych mazurskich wsiach... Nigdzie nie widziałem tęczowej flagi na budynkach publicznych. Podrzuć jakiś przykład? Chętnie podjadę zrobić foto.Scorn pisze: ↑06-08-2021, 13:33
W gruncie rzeczy jestem prosty człowiek z mazurskiej wsi. Nie lubię być niepokojony. Żyję sobie spokojnie i tak jak się da po swojemu. Sam też nikomu nie zawadzam. Cenię sobie spokój przede wszystkim. Z prawakami to niemożliwe, zawsze coś wymyślą żeby było tak jak oni chcą. Nie pozwolą ci żyć. Z lewakami nie mam tego problemu. A wiem co mówię, bo żyje w zlewaczonym kraju, gdzie na każdym budynku publicznym wisi tęczowa flaga. Ale jest kurwa spokój, nikt mi w życie nie włazi z buciorami.
Prosty rachunek. Left hand path.
Ps. Też nie lubię być niepokojony. Anie przez prawaków ani lewaków. Może to kwestia co tam wyprawiasz pod dachem?
heykvísl og ofn
- immortal69
- postuje jak opętany!
Spoko. Oficjalnie potwierdzam, że nie ma na Warmii i Mazurach zwyczaju palenia na stosie nie heteroromatywnych.
- uglak
To akurat ładny fikołek. Różnica w tych dwóch przypadkach jest tylko w miejscu cenzurowania. Będąc uczciwym - choćby wobec siebie samego - trzeba uznać cenzurę Burzum na Facebooku i odmowę wypiekania tortów LGBTXYZ za w pełni uprawnioną albo wręcz przeciwnie - za karalną. Jak jest u Ciebie?Scorn pisze: ↑07-08-2021, 00:58Wszelką cenzurę oczywiście potępiam, wspominałem już, że gardzę lewacką poprawnością polityczną.
Poza tym jest różnica między cenzurą prywatnego podmiotu (który ma swój regulamin, który akceptujesz i korzystasz, albo nie akceptujesz i wychodzisz), a cenzurą aparatu państwa.
Guilty of being right
-
- postuje jak opętany!
Chyba napisałem wyraźnie, że niczego bym nie cenzurował, ani Burzum ani LPG.uglak pisze: ↑07-08-2021, 01:15To akurat ładny fikołek. Różnica w tych dwóch przypadkach jest tylko w miejscu cenzurowania. Będąc uczciwym - choćby wobec siebie samego - trzeba uznać cenzurę Burzum na Facebooku i odmowę wypiekania tortów LGBTXYZ za w pełni uprawnioną albo wręcz przeciwnie - za karalną. Jak jest u Ciebie?Scorn pisze: ↑07-08-2021, 00:58Wszelką cenzurę oczywiście potępiam, wspominałem już, że gardzę lewacką poprawnością polityczną.
Natomiast różnica jest taka, że nie musisz korzystać z facebooka, a będąc obywatelem danego kraju musisz się podporządkować jego prawu. Gdzie tu fikołki widzisz?
heykvísl og ofn
- uglak
Usprawiedliwianie cenzury, jeśli jest prywatna. To tak jakbyś poszedł do knajpy i właściciel zabronił Ci mówić o psach, bo woli koty.
Guilty of being right