najszybsi perkusiści świata

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
P.
postuje jak opętany!

08-02-2006, 20:14

Bez żartów. Nie udawajcie, że nie pamiętacie. Maniek zb w każdym temacie miał coś do dodania. Z uwagi na jego znikomą znajomość obecnej sceny, wszyskie jego wypowidzi były tym, co napisałem w poprzednim poście. Chciałem zauwazyć, że ww. super moderator ostatnio jest mniej aktywny, stąd też podawanie konkretnych przykladów może być trudne (nie ma już starszych tematów).
never again
Max_Disgruntled
w mackach Zła

08-02-2006, 20:17

[b]Przestańcie pierdolić, zacznijcie słuchać !!![/b]

[img]http://img206.imageshack.us/img206/4771/fotoweb0le.jpg[/img]

http://www.hxcmp3.com/hybridmetal

Dobry zespół zgapiony z BDG ;) W składzie ludzie z, między innymi, Human Mincer i Wormed !
stary

08-02-2006, 20:21

[quote][i]Wysłane przez Bonny[/i]
Nie potrzebuje nawet próbować go zrozumieć. Wychowałem się na starym metalu i to właśnie stary metal mnie rozpierdala. Benediction słuchałem jak ty nawet jeszcze nie śniłeś o Nile. Bolt Thrower to w zasadzie ta sama liga i sytuacja, co poprzedni przykład. A co z pozostałymi przykładami, które podałem? Pewnie lubisz same blasty i ultra duże szybkości i klasykiem w rodzaju np. Autopsy gardzisz... [/quote]

ja tez słucham starego stuffy niestety benediction, autopsy bolt thrower to zgodze sie ,ze sa dla mnie totatlnym zerem...gorsze jest tylko cannibal corpse
Awatar użytkownika
Aron
postuje jak opętany!

08-02-2006, 20:57

To miał być temat o najszybszych perkusistach, a zrobił się taki offtop. Nawiasem mówiąc pamiętam topic pt. "Nowy kawałek Nile". Tam rozwineła się podobna dyskusja między Mańkiem a Maxem i była to świetna wymiana argumentów. Tutaj niestety doszło tylko do wymiany inwektyw, a szkoda.
Awatar użytkownika
Mol
zahartowany metalizator

08-02-2006, 21:15

[quote][i]Wysłane przez P.[/i]
Bez żartów. Nie udawajcie, że nie pamiętacie. Maniek zb w każdym temacie miał coś do dodania. Z uwagi na jego znikomą znajomość obecnej sceny, wszyskie jego wypowidzi były tym, co napisałem w poprzednim poście. Chciałem zauwazyć, że ww. super moderator ostatnio jest mniej aktywny, stąd też podawanie konkretnych przykladów może być trudne (nie ma już starszych tematów). [/quote]

Jakos sobie nie przypominam...
Obrazek

Obrazek
stary

08-02-2006, 21:17

ja mam takie postanowienie noworoczne ,ze nie robie juz wycieczek osobistyc..jednak niewatpliwie zauwazam i nie tylko pewnie ja, pewne grupy wspierajace sie na tym forum bez wzgledu na wszystko, akurat nie mówie tego w jakims złym kontekscie bo sam pewnie tak sie czesto zachowuje, zauwazam tez np jak roman vel rumcajs tez w zasadzie kontestuje moje wszystkie wypowiedzi...dzieje sie tak od niedawna, gdzies mu tam podpadłem w jakims topicu i juz dział prawo serii, ja natomiast troszke inaczej to pojmuje, bo np moge w jednym topicu ostro scierac sie np z maria jesli chodzi o motorhead heheh ale w innym mozeny sie całkiem zgadzac ( choc to bywa rzadkie) ,..ot to taka mała dygresja...ale czytajac posty na tym forum od dosyc dawna musze powiedziec ,ze posty paździocha naleza akurat do tych bardziej merytorycznych..nie sposób porównac ich np z postami mańka dla kazdego wszystko jest bee prócz autopsy i balsphemy..
stary

08-02-2006, 21:18

[quote][i]Wysłane przez Mol[/i]
Bez żartów. Nie udawajcie, że nie pamiętacie. Maniek zb w każdym temacie miał coś do dodania. Z uwagi na jego znikomą znajomość obecnej sceny, wszyskie jego wypowidzi były tym, co napisałem w poprzednim poście. Chciałem zauwazyć, że ww. super moderator ostatnio jest mniej aktywny, stąd też podawanie konkretnych przykladów może być trudne (nie ma już starszych tematów). [/quote]

Jakos sobie nie przypominam... [/quote]

mas zbardzo krótka pamięc albo mało tu zagladasz.wiekszości topiców juz tu nie ma.tego typu sytuacja powtarzała się najczęsciej w topicach o konkretnych zespołach
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

08-02-2006, 22:22

[quote][i]Wysłane przez stary[/i]
posty paździocha naleza akurat do tych bardziej merytorycznych..[/quote]
W tym temacie dał niezły pokaz.

Szczerze to nie przypominam sobie, żebym robił burdel w tematach, ale może pan P. prowadzi jakąś dokumentację, nie wiem...
Only SŁUCHANIE płyt is real!
stary

08-02-2006, 22:32

[quote][i]Wysłane przez Maniek z bagien[/i]

Szczerze to nie przypominam sobie, żebym robił burdel w tematach, ale może pan P. prowadzi jakąś dokumentację, nie wiem... [/quote]

prosze nie przekrecac.nikt nie mówi o burdelu.paździoc\h słusznie zauwazył ,że tobie manius nigdy nic sie nie podoba, i ja to powtierdzam ze swoich obserwacji i obrażac sie nie ma o co..zauwazyłem ,ze tobie podobaja się tylko rzeczy wymienione przez ciebie w podpisie..i naprawde załuje ,że nie ma juz starej wersji masterfula
stary

08-02-2006, 22:33

[quote][i]Wysłane przez Maniek z bagien[/i]

Szczerze to nie przypominam sobie, żebym robił burdel w tematach, ale może pan P. prowadzi jakąś dokumentację, nie wiem... [/quote]

taki pokaz kazdy z nas ma na sumieniu na tym forum...
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

08-02-2006, 22:46

prosze nie przekrecac.nikt nie mówi o burdelu.paździoc\h słusznie zauwazył ,że tobie manius nigdy nic sie nie podoba, i ja to powtierdzam ze swoich obserwacji i obrażac sie nie ma o co..zauwazyłem ,ze tobie podobaja się tylko rzeczy wymienione przez ciebie w podpisie[/quote]
Widzę, że znasz mnie lepiej niż ja sam.
stary

08-02-2006, 22:48

no tak.i tylko potwierdzasz maniuś ,że rozmowa z toba nie ma za bardzo sensu.
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

08-02-2006, 22:50

no tak.i tylko potwierdzasz maniuś ,że rozmowa z toba nie ma za bardzo sensu. [/quote]
Czy ja jestem w ukrytej kamerze?
stary

08-02-2006, 22:51

pitol mi opada..jestes gorszy ode mnie
Gość

08-02-2006, 23:26

Maniek odkąd został adminem to sie coraz rzadziej udziela
esq
postuje jak opętany!

08-02-2006, 23:29

[quote][i]Wysłane przez Bełek[/i]
Maniek odkąd został adminem to sie coraz rzadziej udziela [/quote]
Maniek nie jest już zwykłym zjadaczem płyt...on otrzymał ważniejszą misję do spełnienia,przez co nie może spoufalać sie z metalowym plebsem :>
Trzeba wezwać pomoc, nadamy sygnał H-U-J alfabetem Downa !
stary

08-02-2006, 23:34

maria opuszczasz w tej chwili ciekawsze topiki w których aktualnie dzieja sie niestworzone historie....
stary

08-02-2006, 23:36

sam juz niewiem , w kilku cos sie dzieje...nawet wilk analny sie zbudził....
Awatar użytkownika
roman
zaczyna szaleć

09-02-2006, 09:20

Ale przynajmniej nie wyglądam jak Rumcajs... [/quote]
Marna raczej to pociecha. BTW dzieki za komplement.

zauwazam tez np jak roman vel rumcajs tez w zasadzie kontestuje moje wszystkie wypowiedzi[/quote]
Jak to? Ostatnio nawet polecial pozytyw pod Twoim adresem. A w zasadzie jakbys nie pierdolil dla samego pierdolenia to moze bym tak nie kontestowal tych twoich poscikow.
Awatar użytkownika
BadBlood
weteran forumowych bitew

09-02-2006, 09:29

[quote][i]Wysłane przez Maria Konopnicka[/i]
P. zdecydownie przegiął stosując podział nowe = wartościowe, stare=gówno [/quote]
Dokładnie, bo prawda jest taka, że jest zupełnie odwrotnie. Prawidłowo powinno to więc wyglądać tak, że stare = wartościowe, nowe = średnio wartościowe, najnowsze vel mathcore = gówno do potęgi.

hihihihihihihihi! ;)
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
ODPOWIEDZ