@Hatefire
Oświeć mnie bo robiłem w życiu fajniejsze rzeczy niż studiowanie prawa

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Googla nie masz?
Dlaczego uważasz, że tylko kierownictwo sprawcze podlega sankcji na podstawie tego przepisu? Za zabójstwo odpowiada ten kto zlecił i ten kto wykonał.
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Oczywiście. Głód w Afryce to przecież wina Kościoła.
Mówiłem ci synek, że jesteś za słaby, a misja przerasta twe kompetecje. Głód w Afryce nie jest winą kościółka, lecz faktem sprytnie wykorzystywanym. Zresztą nie tylko przez kościółek. To świetny biznes na wielu płaszczyznach dla wielu rządów i korporacji.
No ale gdyby Watykan rozdał Afryce cały swój majątek to jakby było ? Lepiej, gorzej czy nadal źle ?535 pisze: ↑07-07-2021, 16:20Mówiłem ci synek, że jesteś za słaby, a misja przerasta twe kompetecje. Głód w Afryce nie jest winą kościółka, lecz faktem sprytnie wykorzystywanym. Zresztą nie tylko przez kościółek. To świetny biznes na wielu płaszczyznach dla wielu rządów i korporacji.
Co za granda czepiają się kościoła za prowadzenie kursów językowych. Człowieku miej trochę szacunku dla inteligencji własnej i interlokutorów.
Słabe synek. Bardzo słabe. Tu nikomu nie chodzi o ratowanie życia.Bloodcult pisze: ↑07-07-2021, 16:23No ale gdyby Watykan rozdał Afryce cały swój majątek to jakby było ? Lepiej, gorzej czy nadal źle ?