najszybsi perkusiści świata

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
BadBlood
weteran forumowych bitew

08-02-2006, 12:16

hehehe, powrót miszcza ciętej riposty ;)
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

08-02-2006, 12:41

Wysłane przez P.
Kim jest Maniek z bagien? Przeczytał przez całe życie kilka książek, garnitur miał trzy razy w życiu - sam o tym napisał. Ogólnie jest to taki brudny, ograniczony człowieczek. Jego żenujące popisy picia piwa i chamskiego bekania, jakie zamieszczał na łamach tego forum, można pozostawić bez komentarza.
Nic dziwnego, że ktoś taki lubuje się jedynie w prostych dźwiękach.
Nie dam się wciągnąć w pyskówkę.
Przyjrzyj się jeszcze raz zacytowanym przeze mnie fragmentom twoich wypowiedzi i zastanów co żeś tam nasmarował. Ja ci nie bronię lubić nawet najbardziej pokręconego łomotu, ale twoje ujadanie na starsze kapele/nagrania przypomina podejście dzisiejszych nastolatków do modeli telefonów komórkowych. Ty masz 32 lata? Nie wierzę...

Z tak czerstwym typem jeszcze nie miałem do czynienia, słowo daję...
Only SŁUCHANIE płyt is real!
Awatar użytkownika
P.
postuje jak opętany!

08-02-2006, 13:13

Ty masz niewiele mniej lat chyba, ale się zatrzymałeś w rozwoju kilkanaście lat temu. Można powiedzieć wolisz syrenkę czy fiata 125p od najnowszych modeli Porsche czy Renault.

Zawsze unikałem z Tobą jakichkolwiek wymian zdań, bo to nie miało żadnego sensu

Oczywiście nie komentuje wypowiedzi kilku osób, które poprały Ciebie, bo wiadomo dla czego tak uczyniły.
never again
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

08-02-2006, 13:17

Wysłane przez P.
Ty masz niewiele mniej lat chyba, ale się zatrzymałeś kilkanaście lat temu. Można powiedzieć wolisz syrenkę czy fiata 125p od najnowszych modeli Porsche czy Renault.
Widzę, że moje porównanie z telefonami komórkowymi było trafne. To jest muzyka, a nie sprzęt RTV / AGD / samochód osobowy. To nie produkty spożywcze, które się przeterminowują.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
Awatar użytkownika
BadBlood
weteran forumowych bitew

08-02-2006, 13:17

[quote][i]Wysłane przez P.[/i]
Oczywiście nie komentuje wypowiedzi kilku osób, które poprały Ciebie, bo wiadomo dla czego tak uczyniły. [/quote]
dlaczego?
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
Awatar użytkownika
kosteq
zaczyna szaleć

08-02-2006, 14:24

Wysłane przez P.
Bonny, na death metalu to raczej się znasz mało, a jeśli już to na tym starym, czyli mniej wartościowym.
z tym mniej wartościowym to troszkę przesadziłeś, bo gdyby nie ten "stary, mniej wartościowy" death metal, nie byłoby dzisiaj wielu tak high-tech nowoczesnych kapel, które tak preferujesz... oczywiste jest, że masz prawo do wyrażania swoich opinii, ale ty wyrażasz je tak, jabyś stwierdzał obiektywny fakt, empirycznie sprawdzony, co jest oczywiście błędne, bo odbiór muzyki jest aktem czysto subiektywnym...
Wysłane przez Maniek z bagien
To nie produkty spożywcze, które się przeterminowują.
Paździoch właśnie tak pojmuje muzykę, że z czasem traci na wartości...
Without the risk, there's no reward
We must experiment on our wards
To elevate our science
We will operate in defiance
Awatar użytkownika
P.
postuje jak opętany!

08-02-2006, 14:35

Wysłane przez kosteq
z tym mniej wartościowym to troszkę przesadziłeś, bo gdyby nie ten "stary, mniej wartościowy" death metal, nie byłoby dzisiaj wielu tak high-tech nowoczesnych kapel, które tak preferujesz... oczywiste jest, że masz prawo do wyrażania swoich opinii, ale ty wyrażasz je tak, jabyś stwierdzał obiektywny fakt, empirycznie sprawdzony, co jest oczywiście błędne, bo odbiór muzyki jest aktem czysto subiektywnym...
To oczywiste, że gdyby nie starsze zespoły death m. to nie byłoby tych obecnych. Tego przecież nie neguję.

Jak widać inni mogą mieszać z błotem nowsze zespoły death metalowe, a kiedy tylko coś powie się negatywnego o starociach to od razu wielka krytyka.
never again
Awatar użytkownika
kosteq
zaczyna szaleć

08-02-2006, 14:54

Wysłane przez P.
To oczywiste, że gdyby nie starsze zespoły death m. to nie byłoby tych obecnych. Tego przecież nie neguję.
po lekturze twoich postów stwierdzam co innego
Jak widać inni mogą mieszać z błotem nowsze zespoły death metalowe, a kiedy tylko coś powie się negatywnego o starociach to od razu wielka krytyka.
to nie tak Paździoch... ty stwierdzasz, że o to cały nurt jest mniej wartościowy... co innego stwierdzić, że jakiś pojedynczy przedstawiciel jest taki czy owaki (pamiętasz, jak razem pisaliśmy, że Incantation jest nudny i takie tam? ja sobie nie przypominam żeby taki Maniek na mnie naskoczył)... poza tym krytyką nie nazwałbym stwierdzenia że old schoolowy DM jest mniej wartościowy... mniej skomplikowany, wtórny (??) owszem, ale nie od razu mniej wartościowy.. mnie np zajebiście nudzą te wszystkie kapele grające "nowoczesny" DM, ale daleki jestem od stwierdzenia że jest to niewartościowe granie, czy też mniej wartościowe...
Without the risk, there's no reward
We must experiment on our wards
To elevate our science
We will operate in defiance
Max_Disgruntled
w mackach Zła

08-02-2006, 14:56

Wysłane przez P.
Racja, ale się hamuj czasami mój, o ile tak mogę Cię nazwać, drogi kolego i wtedy będzie spokój ;)
Awatar użytkownika
P.
postuje jak opętany!

08-02-2006, 18:59

Wysłane przez roman
Wystawiles zajebista ocene sobie. Smiesznys w chuj.
Ale przynajmniej nie wyglądam jak Rumcajs...
never again
Awatar użytkownika
Mol
zahartowany metalizator

08-02-2006, 19:26

[Ale przynajmniej nie wyglądam jak Rumcajs... [/quote]

Pazdzioch ale zenade odpierdalasz, ile Ty kurwa masz lat????
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
P.
postuje jak opętany!

08-02-2006, 19:31

haha Mol brawo, brawo. Jesteś po właściwej stronie.
never again
Awatar użytkownika
Mol
zahartowany metalizator

08-02-2006, 19:33

haha Mol brawo, brawo. Jesteś po właściwej stronie. [/quote]

Nie jestem po zadnej stronie, tylko, ze jak czytam Twoje posty w tym topicu to mnie krew zalewa. Pojebalo?
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
P.
postuje jak opętany!

08-02-2006, 19:37

Krew Cię zalewa? I każdy mój post w tym topicu tak na Ciebie źle działa? A oczywiście każde zdanie Mańka z b. i każde jego określenie w stosunku do mnie jest jak najbardziej w porządku, no nie?
OK.. Dobrze jest.
never again
Awatar użytkownika
Blackult
rasowy masterfulowicz

08-02-2006, 19:38

Ale przynajmniej nie wyglądam jak Rumcajs... [/quote]
Dno. O ile wartościowanie zespołów wg szybkości ich muzyki ([i]"Kilkanaście lepszych zespołow death metalowych od NILE hahaha. Jakieś stare złomy, grające ślamazarnie, tak?" [size=-2]wysłano w 5-2-2006 o godz. 18:34[/size][/i]) jest twoją sprawą osobistą, nawet jak wyrażasz taką opinię na forum, to rzucanie takimi tekstami jak zacytowany to dzieciniada. Masz te 30 czy 32 lata (?), a zachowałeś się jak dzieciak.
Awatar użytkownika
P.
postuje jak opętany!

08-02-2006, 19:41

kto następnym obrońcą "prawidłowego" zachowania?
never again
Awatar użytkownika
Mol
zahartowany metalizator

08-02-2006, 19:50

Krew Cię zalewa? I każdy mój post w tym topicu tak na Ciebie źle działa? A oczywiście każde zdanie Mańka z b. i każde jego określenie w stosunku do mnie jest jak najbardziej w porządku, no nie?
OK.. Dobrze jest. [/quote]

Nie kazdy, te z ostatnich 2 stron powiedzmy. A jak juz nie mozesz sie powstrzymac zeby komus dojebac to przynajmniej zrob to na poziomie. Co to, kurwa, za argument z Rumcajsem, wytlumacz mi bo tego nie czaje? Nie podoba Ci sie stary DM to nie sluchaj. Wiesz doskonale, ze jesli chodzi o DM to gusta mamy zblizone, ale czy ja wszem i wobec glosze, ze stary stuff jest zjebany, malo wartosciowy, graja slamazarnie itd? To tak jakbys probowal udowodnic swoja wyzszosc, ktora polega na tym, ze sluchasz muzyki skomplikowanej technicznie. Reszta czyli proste granie jest dla bucow o wygladzie Rumcajsa? Kurwa.
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
P.
postuje jak opętany!

08-02-2006, 20:02

Ładnie to opisałeś, ale pragnę tylko przypomnieć, że w każdym wątku z, nawijmy to, nową muzyką jeden osobnik (mzb) musiał zawsze wyśmiać piszącego, który miał pozytywne zdanie na dany temat. To było częste zjawisko.
never again
Awatar użytkownika
Impious
zaczyna szaleć

08-02-2006, 20:05

Chyba Ci sie fora pomyliły, bo ja jakoś nie pamiętam, żeby Maniek z kogoś sie naśmiewał! Ale jak masz dowód to dawaj!
Awatar użytkownika
Mol
zahartowany metalizator

08-02-2006, 20:05

Ładnie to opisałeś, ale pragnę tylko przypomnieć, że w każdym wątku z, nawijmy to, nową muzyką jeden osobnik (mzb) musiał zawsze wyśmiać piszącego, który miał pozytywne zdanie na dany temat. To było częste zjawisko. [/quote]

Skoro twierdzisz, ze w kazdym to podaj chociaz z te 5 przykladow.
Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ