najszybsi perkusiści świata
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Nie dam się wciągnąć w pyskówkę.Wysłane przez P.
Kim jest Maniek z bagien? Przeczytał przez całe życie kilka książek, garnitur miał trzy razy w życiu - sam o tym napisał. Ogólnie jest to taki brudny, ograniczony człowieczek. Jego żenujące popisy picia piwa i chamskiego bekania, jakie zamieszczał na łamach tego forum, można pozostawić bez komentarza.
Nic dziwnego, że ktoś taki lubuje się jedynie w prostych dźwiękach.
Przyjrzyj się jeszcze raz zacytowanym przeze mnie fragmentom twoich wypowiedzi i zastanów co żeś tam nasmarował. Ja ci nie bronię lubić nawet najbardziej pokręconego łomotu, ale twoje ujadanie na starsze kapele/nagrania przypomina podejście dzisiejszych nastolatków do modeli telefonów komórkowych. Ty masz 32 lata? Nie wierzę...
Z tak czerstwym typem jeszcze nie miałem do czynienia, słowo daję...
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- P.
- postuje jak opętany!
Ty masz niewiele mniej lat chyba, ale się zatrzymałeś w rozwoju kilkanaście lat temu. Można powiedzieć wolisz syrenkę czy fiata 125p od najnowszych modeli Porsche czy Renault.
Zawsze unikałem z Tobą jakichkolwiek wymian zdań, bo to nie miało żadnego sensu
Oczywiście nie komentuje wypowiedzi kilku osób, które poprały Ciebie, bo wiadomo dla czego tak uczyniły.
Zawsze unikałem z Tobą jakichkolwiek wymian zdań, bo to nie miało żadnego sensu
Oczywiście nie komentuje wypowiedzi kilku osób, które poprały Ciebie, bo wiadomo dla czego tak uczyniły.
never again
- Gore_Obsessed
Widzę, że moje porównanie z telefonami komórkowymi było trafne. To jest muzyka, a nie sprzęt RTV / AGD / samochód osobowy. To nie produkty spożywcze, które się przeterminowują.Wysłane przez P.
Ty masz niewiele mniej lat chyba, ale się zatrzymałeś kilkanaście lat temu. Można powiedzieć wolisz syrenkę czy fiata 125p od najnowszych modeli Porsche czy Renault.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- kosteq
- zaczyna szaleć
z tym mniej wartościowym to troszkę przesadziłeś, bo gdyby nie ten "stary, mniej wartościowy" death metal, nie byłoby dzisiaj wielu tak high-tech nowoczesnych kapel, które tak preferujesz... oczywiste jest, że masz prawo do wyrażania swoich opinii, ale ty wyrażasz je tak, jabyś stwierdzał obiektywny fakt, empirycznie sprawdzony, co jest oczywiście błędne, bo odbiór muzyki jest aktem czysto subiektywnym...Wysłane przez P.
Bonny, na death metalu to raczej się znasz mało, a jeśli już to na tym starym, czyli mniej wartościowym.
Paździoch właśnie tak pojmuje muzykę, że z czasem traci na wartości...Wysłane przez Maniek z bagien
To nie produkty spożywcze, które się przeterminowują.
Without the risk, there's no reward
We must experiment on our wards
To elevate our science
We will operate in defiance
To elevate our science
- P.
- postuje jak opętany!
To oczywiste, że gdyby nie starsze zespoły death m. to nie byłoby tych obecnych. Tego przecież nie neguję.Wysłane przez kosteq
z tym mniej wartościowym to troszkę przesadziłeś, bo gdyby nie ten "stary, mniej wartościowy" death metal, nie byłoby dzisiaj wielu tak high-tech nowoczesnych kapel, które tak preferujesz... oczywiste jest, że masz prawo do wyrażania swoich opinii, ale ty wyrażasz je tak, jabyś stwierdzał obiektywny fakt, empirycznie sprawdzony, co jest oczywiście błędne, bo odbiór muzyki jest aktem czysto subiektywnym...
Jak widać inni mogą mieszać z błotem nowsze zespoły death metalowe, a kiedy tylko coś powie się negatywnego o starociach to od razu wielka krytyka.
never again
- kosteq
- zaczyna szaleć
po lekturze twoich postów stwierdzam co innegoWysłane przez P.
To oczywiste, że gdyby nie starsze zespoły death m. to nie byłoby tych obecnych. Tego przecież nie neguję.
to nie tak Paździoch... ty stwierdzasz, że o to cały nurt jest mniej wartościowy... co innego stwierdzić, że jakiś pojedynczy przedstawiciel jest taki czy owaki (pamiętasz, jak razem pisaliśmy, że Incantation jest nudny i takie tam? ja sobie nie przypominam żeby taki Maniek na mnie naskoczył)... poza tym krytyką nie nazwałbym stwierdzenia że old schoolowy DM jest mniej wartościowy... mniej skomplikowany, wtórny (??) owszem, ale nie od razu mniej wartościowy.. mnie np zajebiście nudzą te wszystkie kapele grające "nowoczesny" DM, ale daleki jestem od stwierdzenia że jest to niewartościowe granie, czy też mniej wartościowe...Jak widać inni mogą mieszać z błotem nowsze zespoły death metalowe, a kiedy tylko coś powie się negatywnego o starociach to od razu wielka krytyka.
Without the risk, there's no reward
To elevate our science
To elevate our science
-
- w mackach Zła
- Mol
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
[quote][i]Wysłane przez P.[/i]
Ale przynajmniej nie wyglądam jak Rumcajs... [/quote]
Dno. O ile wartościowanie zespołów wg szybkości ich muzyki ([i]"Kilkanaście lepszych zespołow death metalowych od NILE hahaha. Jakieś stare złomy, grające ślamazarnie, tak?" [size=-2]wysłano w 5-2-2006 o godz. 18:34[/size][/i]) jest twoją sprawą osobistą, nawet jak wyrażasz taką opinię na forum, to rzucanie takimi tekstami jak zacytowany to dzieciniada. Masz te 30 czy 32 lata (?), a zachowałeś się jak dzieciak.
Ale przynajmniej nie wyglądam jak Rumcajs... [/quote]
Dno. O ile wartościowanie zespołów wg szybkości ich muzyki ([i]"Kilkanaście lepszych zespołow death metalowych od NILE hahaha. Jakieś stare złomy, grające ślamazarnie, tak?" [size=-2]wysłano w 5-2-2006 o godz. 18:34[/size][/i]) jest twoją sprawą osobistą, nawet jak wyrażasz taką opinię na forum, to rzucanie takimi tekstami jak zacytowany to dzieciniada. Masz te 30 czy 32 lata (?), a zachowałeś się jak dzieciak.
- Mol
Krew Cię zalewa? I każdy mój post w tym topicu tak na Ciebie źle działa? A oczywiście każde zdanie Mańka z b. i każde jego określenie w stosunku do mnie jest jak najbardziej w porządku, no nie?
OK.. Dobrze jest. [/quote]
Nie kazdy, te z ostatnich 2 stron powiedzmy. A jak juz nie mozesz sie powstrzymac zeby komus dojebac to przynajmniej zrob to na poziomie. Co to, kurwa, za argument z Rumcajsem, wytlumacz mi bo tego nie czaje? Nie podoba Ci sie stary DM to nie sluchaj. Wiesz doskonale, ze jesli chodzi o DM to gusta mamy zblizone, ale czy ja wszem i wobec glosze, ze stary stuff jest zjebany, malo wartosciowy, graja slamazarnie itd? To tak jakbys probowal udowodnic swoja wyzszosc, ktora polega na tym, ze sluchasz muzyki skomplikowanej technicznie. Reszta czyli proste granie jest dla bucow o wygladzie Rumcajsa? Kurwa.
Krew Cię zalewa? I każdy mój post w tym topicu tak na Ciebie źle działa? A oczywiście każde zdanie Mańka z b. i każde jego określenie w stosunku do mnie jest jak najbardziej w porządku, no nie?
OK.. Dobrze jest. [/quote]
Nie kazdy, te z ostatnich 2 stron powiedzmy. A jak juz nie mozesz sie powstrzymac zeby komus dojebac to przynajmniej zrob to na poziomie. Co to, kurwa, za argument z Rumcajsem, wytlumacz mi bo tego nie czaje? Nie podoba Ci sie stary DM to nie sluchaj. Wiesz doskonale, ze jesli chodzi o DM to gusta mamy zblizone, ale czy ja wszem i wobec glosze, ze stary stuff jest zjebany, malo wartosciowy, graja slamazarnie itd? To tak jakbys probowal udowodnic swoja wyzszosc, ktora polega na tym, ze sluchasz muzyki skomplikowanej technicznie. Reszta czyli proste granie jest dla bucow o wygladzie Rumcajsa? Kurwa.
- P.
- postuje jak opętany!
- Mol
Ładnie to opisałeś, ale pragnę tylko przypomnieć, że w każdym wątku z, nawijmy to, nową muzyką jeden osobnik (mzb) musiał zawsze wyśmiać piszącego, który miał pozytywne zdanie na dany temat. To było częste zjawisko. [/quote]
Skoro twierdzisz, ze w kazdym to podaj chociaz z te 5 przykladow.
Ładnie to opisałeś, ale pragnę tylko przypomnieć, że w każdym wątku z, nawijmy to, nową muzyką jeden osobnik (mzb) musiał zawsze wyśmiać piszącego, który miał pozytywne zdanie na dany temat. To było częste zjawisko. [/quote]
Skoro twierdzisz, ze w kazdym to podaj chociaz z te 5 przykladow.