Co ciekawe do dzisiaj znam na pamiec pare ich textow, zupelnie jak u Necrophila. Dobra poezja zawsze trafiala do mojego serca
też wszystkie cass mam, a to masz? tutaj jeszcze metal grali na początku, jako Napierdalator, potem Cruciatus (jako fascynacja
początkami Pungent Stench...) historia fhuy....
Z prawdziwym rapem nie masz nic wspólnego
Chyba że black metal jest podobny do reggae
NAS wieczny kult. Też miałem gdzieś kasetę Brata Juzefa. Mój kolega z kolei stracił swoją. Jego babka i matka komisyjnie spaliły ją w piecu kuchennym. Myślałem, że dojdzie tam do rozlewu krwi.
Maciek, scena rapowa , nię interesuję mnię. Jestem poniękond spawaczem mentalnie, czyli tam gdzie jest zniszczenie wszelkie,
alkocholizacja, bónt, prywmitywizm, jestę hujliganem ĘMOcjonalnym i tylko temu misiu, moja fascynacja ma zadośćuczynienie.
Postarzy mnie gdy odpuszczę, a dopóki mogę, chwila 30 lat już trwa.....Napierdalać, ma wiele imion. : )
Maciek, scena rapowa , nię interesuję mnię. Jestem poniękond spawaczem mentalnie, czyli tam gdzie jest zniszczenie wszelkie,
alkocholizacja, bónt, prywmitywizm, jestę hujliganem ĘMOcjonalnym i tylko temu misiu, moja fascynacja ma zadośćuczynienie.
Postarzy mnie gdy odpuszczę, a dopóki mogę, chwila 30 lat już trwa.....Napierdalać, ma wiele imion. : )
Bartek wiem jak jest. Nowy hh dla mnie praktycznie nie istnieje. Ale te pierwsze polskie spusty typu NAS to było coś.
Bartek wiem jak jest. Nowy hh dla mnie praktycznie nie istnieje. Ale te pierwsze polskie spusty typu NAS to było coś.
Tego bonus to tak wrzuciłem tylko
Z PZN jest chyba Słoń. Wg mnie genialny gość.
możliw, że słoń. Nie wiem. Natomiast skoro Fazi występił w dysku Bonusa, to szanuję, skoro takie gównianne połącznie
się odbyło. Coś w tym buncie, jest na żeczy. (pospoliTEJ).
Specem co do sceny hh nie jestem,ale dzis popijam z kolesiem ,którego bardzo szanuje bo mamy wspólne korzenie, no i jak jestem u niego to w kolekcji 2000 lp znajduję "a blaze in the northern sky " bo dla niego to pyta monument
Dyskusja przy bimbrze, misz masz muzyczny - otwarte umysły ...
Specem co do sceny hh nie jestem,ale dzis popijam z kolesiem ,którego bardzo szanuje bo mamy wspólne korzenie, no i jak jestem u niego to w kolekcji 2000 lp znajduję "a blaze in the northern sky " bo dla niego to pyta monument
Dyskusja przy bimbrze, misz masz muzyczny - otwarte umysły ...
o, jak otwarte ómysły , to i może Nekrokrist SS coś ma na półce? czy aż, nie tak otwarte? : )