najszybsi perkusiści świata
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez P.[/i]
w death metalu nie miejsca na uczucia. CHODZI O CO INNEGO, GRA SIĘ INACZEJ. [/quote]
doskonale rozumiem P.,ale żeby zrozumieć coś takiego,trzeba przejść przez stare granie,praktycznie odciąć sie od niego i skupić na nowoczesnym napierdalaniu,żeby zauważyć różnicę,jestem młody dlatego ja to dostrzegam,starzy już niekoniecznie
[quote][i]Wysłane przez Max_Disgruntled[/i]
Takie właśnie lubię - brutalnie, bezdusznie, ultra technicznie, co najważniejsze, nie strawialnie dla starych pierdołów [/quote]
w death metalu nie miejsca na uczucia. CHODZI O CO INNEGO, GRA SIĘ INACZEJ. [/quote]
doskonale rozumiem P.,ale żeby zrozumieć coś takiego,trzeba przejść przez stare granie,praktycznie odciąć sie od niego i skupić na nowoczesnym napierdalaniu,żeby zauważyć różnicę,jestem młody dlatego ja to dostrzegam,starzy już niekoniecznie
Takie właśnie lubię - brutalnie, bezdusznie, ultra technicznie, co najważniejsze, nie strawialnie dla starych pierdołów [/quote]
Trzeba wezwać pomoc, nadamy sygnał H-U-J alfabetem Downa !
-
- w mackach Zła
- roman
- zaczyna szaleć
Swoją drogą, to nie wiem z czego wynika uprzedzenie starszego pokolenia do takiego stylu gry... Ja tam równie dobrze bawię się przy Abscess, choć to diametralnie różne klimaty
[/quote]
Tak jak napisales to napierdalanie jest bezduszne. Dla mnie duzo wazniejsza jest dusza muzyki, a takowej nie zauwazam w nowoczesnym graniu. Nie oddzialywuje na moje emocje. Wydaje mi sie, ze to nie sa uprzedzenia. Nie rusza mnie to po prostu.
Swoją drogą, to nie wiem z czego wynika uprzedzenie starszego pokolenia do takiego stylu gry... Ja tam równie dobrze bawię się przy Abscess, choć to diametralnie różne klimaty

Tak jak napisales to napierdalanie jest bezduszne. Dla mnie duzo wazniejsza jest dusza muzyki, a takowej nie zauwazam w nowoczesnym graniu. Nie oddzialywuje na moje emocje. Wydaje mi sie, ze to nie sa uprzedzenia. Nie rusza mnie to po prostu.
-
- w mackach Zła
- roman
- zaczyna szaleć
-
- w mackach Zła
-
- postuje jak opętany!
-
- w mackach Zła
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Bonny, na death metalu to raczej się znasz mało, a jeśli już to na tym [u]starym, czyli mniej wartościowym[/u].[/quote]
Co za brednie.
Kilkanaście lepszych zespołow death metalowych od NILE hahaha. Jakieś stare złomy, grające ślamazarnie, tak? [/quote]
Ten typ ma wyraźne kompleksy.
Paździoch to dla mnie fenomen. Chyba nie przestanie mnie zadziwiać.
Bonny, na death metalu to raczej się znasz mało, a jeśli już to na tym [u]starym, czyli mniej wartościowym[/u].[/quote]
Co za brednie.
Kilkanaście lepszych zespołow death metalowych od NILE hahaha. Jakieś stare złomy, grające ślamazarnie, tak? [/quote]
Ten typ ma wyraźne kompleksy.
Paździoch to dla mnie fenomen. Chyba nie przestanie mnie zadziwiać.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Kingu
- weteran forumowych bitew
Jako przykład przejścia między graniem death metalu w stylu nazwijmy to pierwszej poł. lat 90-tych, a tym nowocześniejszym, bardziej technicznym, bezdusznym, maszynowym, czy jak to tam jeszcze mozna nazwać, podałbym Domination i Formulas.... 2 płyty tego samego zespołu, wydane w odstępie 3 lat i dwa różne style komponowania. A kontynuuje ten nowy sposób grania, w jeszcze bardzie wyrazisty sposób, Eric Rutan.
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
- P.
- postuje jak opętany!
Kim jest Maniek z bagien? Przeczytał przez całe życie kilka książek, garnitur miał trzy razy w życiu - sam o tym napisał. Ogólnie jest to taki brudny, ograniczony człowieczek. Jego żenujące popisy picia piwa i chamskiego bekania, jakie zamieszczał na łamach tego forum, można pozostawić bez komentarza.
Nic dziwnego, że ktoś taki lubuje się jedynie w prostych dźwiękach.
Nic dziwnego, że ktoś taki lubuje się jedynie w prostych dźwiękach.
never again
- roman
- zaczyna szaleć
Kim jest Maniek z bagien? Przeczytał przez całe życie kilka książek, garnitur miał trzy razy w życiu - sam o tym napisał. Ogólnie jest to taki brudny, ograniczony człowieczek. Jego żenujące popisy picia piwa i chamskiego bekania, jakie zamieszczał na łamach tego forum, można pozostawić bez komentarza.
Nic dziwnego, że ktoś taki lubuje się jedynie w prostych dźwiękach. [/quote]
Wystawiles zajebista ocene sobie. Smiesznys w chuj.
Nic dziwnego, że ktoś taki lubuje się jedynie w prostych dźwiękach. [/quote]
Wystawiles zajebista ocene sobie. Smiesznys w chuj.