Nie wiem za bardzo do czego to odnosić. Na to potrzeba twardych danych. Nie można ograniczać czyjejś wolności na podstawie domniemań czy jednostkowych badań, które mogą nie być obiektywne.Pacjent pisze: ↑20-06-2021, 10:25Jak byś to odniósł do faktu, że za zdecydowaną większość aktów pedofilskich w Kościele Katolickim odpowiadają homoseksualiści? Dlaczego zdecydowanie częściej krzywdzą chłopców podczas gdy heteroseksualna większość bardziej trzyma łapy przy sobie? Jak skomentujesz historie z Auschwitz gdzie najbardziej okrutnymi SS-manami i capo byli właśnie homoseksualiści? Do tego stopnia, że z zeznań niektórych żydowskich więźniów wynika, iż zagrożenie śmiercią było dla nich mniej uciążliwe niż poddawanie się czynnościom seksualnym zaserwowane im przez capo-gejów. Czy wiesz, że najwięcej przemocy jest w związkach lesbijskich? Co Ty na to, że w parach homoseksualnych częściej dochodzi do molestowania i gwałtów niż w związkach hetero? Co w związku z tym, że zjawisko seksu za pieniądze jest o wiele bardziej rozpowszechnione w środowiskach homoseksualnych? Jak - przyjmując wyniki badań prof. Izdebskiego - ocenisz zagrożenie zdrowotne jakie niesie za sobą funkcjonowanie w tym środowisku? Średnia 200 partnerów to niezły przerób chorobowy, biorąc pod uwagę kontakt z kałem itp. syfem.
Najwięcej przemocy w związkach lesbijskich? Że niby homo gwałcą i molestują częściej niż hetero? Nie wiem skąd to wyciągnąłeś, ale brzmi jak żart.
Seks za pieniądze, rozwiązłość i duża liczba partnerów seksualnych to w równym stopniu domena osób hetero. Chyba, że udowodnisz inaczej. W dodatku w społeczeństwie, zwłaszcza tym konserwatywnym, zawsze przeważa pogląd, że im facet więcej lasek zaliczy, to jest dobry ruchacz i "taki to pożyje". Jeśli kobieta ma wielu partnerów - kurwa. Homoseksualista - nosiciel HIVa i innego choróbska. Kolejny stereotyp.
Mowa o mazurskim miasteczku, ok. 25 tysięcy ludzi. Pewnie coś się zmieniło w tej kwestii, to jednak część budowlanki, więc i płace nienajgorsze. Dałem ten przykład, bo zapamiętałem tych wiejskich głupków z takich robót, ale już od lat tam nie mieszkam.