ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

535

Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

02-06-2021, 19:15

Triceratops pisze:
02-06-2021, 19:07
535 pisze:
02-06-2021, 18:16
Bredzicie. Podział jest jasny. Albo jesteś zaszczepiony, albo jesteś spierdoliną. Należy się określić. Niech każdy będzie lekarzem swojego losu. Chuj, że przed podaniem preparatu nie ma ŻADNYCH badań, a kwalifikacja polega na oświadczeniu ze strony szczepionego. Taki drobny szczegół, a przecież miało być inaczej. Czy coś jednak pomyliłem?
A ktory to taki tytan intelektu, po tresci wnosze, ze pewnie Mariusz Spierdoliniarz Pisoski Wazeliniarz??
Jest tam w temacie o zarazie taki jeden płaczek. Sra po nogach, a od innych wymaga jasnej deklaracji, bo jak twierdzi ,w życiu trzeba decydować. Jebanemu brudasowi w głowie się poprzewracało od siedzenia w piwnicy.
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

02-06-2021, 20:05

Nie zagladam za czesto do tego scieku i wiekszosc tych Pandemicznych Popierdolencow dodalem do ignora. Ilez mozna czytac tego jeczenia placzliwych ciot bojacych sie wysrac bez maseczki
woodpecker from space
535

02-06-2021, 20:08

Bać się jest sprawą naturalną, ale śledziu, czy ślydziu naprawdę przesadza. Marzą mu się prawdopodobnie obozy koncentracyjne dla niezaszczepionych. Pierdolec faszysta.
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

02-06-2021, 20:17

Moze jaki wnuk Wuja Adolfa
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

03-06-2021, 09:53

Wódka i Piwo pisze:
02-06-2021, 13:29
535 pisze:
02-06-2021, 10:20
Panopticon pisze:
01-06-2021, 22:08
Wzorowo. Czyżby nicram z rodziną na wczasach? :)

Może się po prostu boją? Może chcą być modni? Może też być tak , że robią sobie jaja. Często wpierdalasz się z butami w cudze życie tępy parobku z wypraną łepetyną?
Że też wam się chce reagować na posty tego szura z wypranym i podziurawionym narkotykami mózgiem.
Wygląda na to, że to faktycznie dzieci walczące z nowotworami. Ale przynajmniej wrzucił do odpowiedniego tematu. Taki to mistrz czarnego humoru :D.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Panopticon
w mackach Zła

03-06-2021, 10:33

Nerwowy pisze:
03-06-2021, 09:53
Wygląda na to, że to faktycznie dzieci walczące z nowotworami. Ale przynajmniej wrzucił do odpowiedniego tematu. Taki to mistrz czarnego humoru :D.
Szerloku, jak to odkryłeś? Gościu (nicram) ma aparat fotograficzny w ręcę, widać wybrali się na wycieczkę.
Ale chcą być bezpieczni. I ja to rozumiem.
Awatar użytkownika
Olo
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

03-06-2021, 12:22

Obrazek
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
535

Re: ONKOLOgGIA - Zbiór rakotwórczy II

03-06-2021, 12:32

W adrianku obudził się choćby zalążek jaj. Oczywiście nie podejrzewam o to naszych dzielnych forumowych wojów, którzy akurat chorobę i zwyczajny ludzki strach wybrali sobie jako coś z czego warto szydzić.
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

03-06-2021, 12:35

Ten to przynajmniej przeprosił i przyznał się do błędu. Czy forumowe szury zrobią tak samo?

Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka

Panopticon
w mackach Zła

03-06-2021, 14:00

Skąd wiecie, że to dzieci z hospicjum? Bo jakiś gościu wam o tym napisał?
Źródło poproszę.

Tak jak wy chcieliście, żebym udowadniał, że jest związek między śmiercią człowieka, a szczepionką.
Awatar użytkownika
zawlekacz
w mackach Zła

03-06-2021, 14:13

Panopticon pisze:
Źródło poproszę.

Tak jak wy chcieliście, żebym udowadniał, że jest związek między śmiercią człowieka, a szczepionką.
Skąd wiesz, że to ofiary przedawkowania covidowej propagandy? Bo jakiś gościu z twittera o tym napisał?
Źródło poproszę.
nie ma to tamto
Panopticon
w mackach Zła

03-06-2021, 14:26

zawlekacz pisze:
Panopticon pisze:
Źródło poproszę.

Skąd wiesz, że to ofiary przedawkowania covidowej propagandy? Bo jakiś gościu z twittera o tym napisał?
Źródło poproszę.
Patrzę i widzę grupkę covidian, gościu z aparatem, więc wygląda na jakąś wycieczkę. Tyle widać.
Okazuje się, że mogą to być dzieci z hospicjum. Całkiem możliwe. Gdybym widział np. głowę pozbawioną włosów po chemioterapii, to by było jasne. Ale tego nie wiem. Jakiś gościu pisze, że oni są z hospicjum. Możliwe, ale skąd macie pewność? Bo wam to pasuje? A już np. to, że można umrzeć po szczepionce nie?
Awatar użytkownika
zawlekacz
w mackach Zła

03-06-2021, 14:31

Panopticon pisze:
zawlekacz pisze:
Panopticon pisze:
Źródło poproszę.

Źródło poproszę.
Patrzę i widzę grupkę covidian, gościu z aparatem, więc wygląda na jakąś wycieczkę. Tyle widać.
Okazuje się, że mogą to być dzieci z hospicjum. Całkiem możliwe. Gdybym widział np. głowę pozbawioną włosów po chemioterapii, to by było jasne. Ale tego nie wiem. Jakiś gościu pisze, że oni są z hospicjum. Możliwe, ale skąd macie pewność? Bo wam to pasuje? A już np. to, że można umrzeć po szczepionce nie?
535 pisze:
02-06-2021, 10:20
Może się po prostu boją? Może chcą być modni? Może też być tak , że robią sobie jaja. Często wpierdalasz się z butami w cudze życie tępy parobku z wypraną łepetyną?
nie ma to tamto
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

03-06-2021, 15:10

Panopticon pisze:
Gdybym widział np. głowę pozbawioną włosów po chemioterapii, to by było jasne.
Raczej byś nie zobaczył, bo takie dzieci przeważnie noszą czapki, chusty albo kapelusiki. Chyba zapomniałeś dziś włączyć myślenia, Szerloku :D
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

03-06-2021, 15:39

Panopticon pisze:
zawlekacz pisze:
Panopticon pisze:
Źródło poproszę.

Źródło poproszę.
Kurwa, człowieku. Ty wkleiłeś tu to zdjęcie, a teraz chcesz, żeby ktoś inny Ci udowadniał, że widać na nim coś innego, niż Ci się wydaje? Serio? To Ty postulujesz straszliwą śmiertelność szczepionek. Skoro tak twierdzisz, to pokaż coś, co poprze Twoje pomysły. Zabawne, bo nikt tu chyba nie twierdzi, że po szczepionce NIE MOŻNA umrzeć. Można, jak po każdej innej procedurze medycznej. Nie jestem zatem pewien, z kim się spierasz.

Ty wklejasz tu zdjęcia ludzi, którzy umarli jakiś czas po zaszczepieniu. Nie masz pojęcia na co, ale sugerujesz. Zgodnie z Twoim tokiem myślenia ktoś powinien teraz dogłębnie zbadać każdy taki przypadek, a później Ci udowodnić, że jakiś obcy gość umarł np. na zawał, a nie w wyniku działania szczepionki. Zaszczepiono prawie połowę populacji kraju, toć kurwa nie uzyskali dzięki temu nieśmiertelności. Umierali wcześniej, umierają teraz. Zaskoczę Cię - tak, w przyszłości też będą umierać.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
535

03-06-2021, 15:42

Panopticon pisze:
zawlekacz pisze:
Panopticon pisze:
Źródło poproszę.

Źródło poproszę.
Jesteś faktycznie kurwą zjebem. Zamiast po prostu stulić ryj, brniesz w najlepsze. Nie martw się. Nie tylko "dobro powraca".
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

03-06-2021, 17:39

Panopticon pisze:

Panopticon pisze:
02-06-2021, 10:46
trup pisze:
02-06-2021, 08:48
ale dopuszczasz taką ewentualność, że w tej rodzinie może występować jakaś choroba np. wśród dzieciaków, która w zetknięciu z Covidem może skutkować np. zejściem?
Ze strażaków przy pożarze też się można śmiać...
Dopuszczam w takim samym stopniu jak wypranie umysłu przez tv.
No skoro forumowy ekspert chodzi wszędzie w kagańcu i rękawiczkach, no to co się dziwić zwykłym ludziom, którzy przedawkowali tą covidową propagandę.
Olo pisze:
Obrazek
Panopticon pisze:
Źródło poproszę.
Mądry człowiek w tym miejscu schyliłby głowę, przeprosił i spytał, czy może pomóc takim ludziom..
Ale nie ty, bo twoje musi być na wierzchu, chociażby po trupach.
I będziesz dalej wklejał te durne obrazki, bez pomyślenia nawet czy mają sens.
Tak wlasnie wyglada bezmyslny owczy pęd.
Ośmieszyłeś sie Panopticon, tym razem juz po calosci.
Zasrywasz kolejny temat tą swoja covidową fobią.
Załóż sobie profil, fanpage czy inne influencerskie "ja" na facebooku, albo twitterze i tam walcz z systemem.
Znajdziesz popleczników, przeciwników, będzie się działo. Zrealizujesz się.
A stąd to już sobie idź. Nie chcę, by na tym forum udzielali się ludzie, którzy szydzą z nieuleczalnie chorych, nawet jesli nie ma pewności czy faktycznie takimi są. bo normalnemu człowiekowi zaświeciłoby sie czerwone światło zanim opublikowałby coś takiego. Zastanowiłby się dwa razy. A ty? Tylko tutaj dziś dwa razy twój owczy pęd wygrał z rozumem. IDŻ STĄD!
Awatar użytkownika
83koper83
rasowy masterfulowicz

03-06-2021, 18:13

Najprzewielebniejszy pisze:
03-06-2021, 17:39
Panopticon pisze:

Panopticon pisze:
02-06-2021, 10:46
trup pisze:
02-06-2021, 08:48
ale dopuszczasz taką ewentualność, że w tej rodzinie może występować jakaś choroba np. wśród dzieciaków, która w zetknięciu z Covidem może skutkować np. zejściem?
Ze strażaków przy pożarze też się można śmiać...
Dopuszczam w takim samym stopniu jak wypranie umysłu przez tv.
No skoro forumowy ekspert chodzi wszędzie w kagańcu i rękawiczkach, no to co się dziwić zwykłym ludziom, którzy przedawkowali tą covidową propagandę.
Olo pisze:
Obrazek
Panopticon pisze:
Źródło poproszę.
Mądry człowiek w tym miejscu schyliłby głowę, przeprosił i spytał, czy może pomóc takim ludziom..
Ale nie ty, bo twoje musi być na wierzchu, chociażby po trupach.
I będziesz dalej wklejał te durne obrazki, bez pomyślenia nawet czy mają sens.
Tak wlasnie wyglada bezmyslny owczy pęd.
Ośmieszyłeś sie Panopticon, tym razem juz po calosci.
Zasrywasz kolejny temat tą swoja covidową fobią.
Załóż sobie profil, fanpage czy inne influencerskie "ja" na facebooku, albo twitterze i tam walcz z systemem.
Znajdziesz popleczników, przeciwników, będzie się działo. Zrealizujesz się.
A stąd to już sobie idź. Nie chcę, by na tym forum udzielali się ludzie, którzy szydzą z nieuleczalnie chorych, nawet jesli nie ma pewności czy faktycznie takimi są. bo normalnemu człowiekowi zaświeciłoby sie czerwone światło zanim opublikowałby coś takiego. Zastanowiłby się dwa razy. A ty? Tylko tutaj dziś dwa razy twój owczy pęd wygrał z rozumem. IDŻ STĄD!
Szefie, a za pedofilię, faszyzm i rasizm też bierzemy się ostro? Bo jeżeli odpowiedź na pierwsze pytanie brzmi "tak", to pochwalam, bo sam jestem faszystą, więc jeśli odpowiedź na drugie pytanie również brzmi "tak" to nie pochwalam i nie wiem, co mam robić. Jeżeli chodzi o trzecie pytanie, to jestem rozdarty, bo z własnego, życiowego doświadczenia wiem, że ludzkie rasy ze sobą konkurują, tak jak konkurują ze sobą kolonie mrówek, ale z drugiej strony ras podobno nie ma.

Aha, faszystów i rasistów jest tu więcej, i mówimy o użytkownikach, którzy podobno niosą kaganek oświaty. W razie czego przypomnę, kto jechał Scaarphowi, że "przepycha kible murzynom (sic!)", kto pisał do adwersarza, że "robi u pakiego (sic!)", a którzy użytkownicy rozpływali się w zachwytach nad pomysłem wprowadzenia przywileju, a nie prawa wyborczego.
Kerosene keeps me warm.
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

03-06-2021, 18:36

A czy w drwieniu i szydzeniu z nieuleczalnie chorych widzisz twierdzące odpowiedzi na swoje pytania?
535

03-06-2021, 18:42

83koper83 pisze:
03-06-2021, 18:13
W razie czego przypomnę, kto jechał Scaarphowi, że "przepycha kible murzynom (sic!)"....
Ja pamiętam bardzo dobrze kto po nim jechał w tej kwestii . Pamiętam dlatego, że właśnie wtedy postanowiłem zostać operatorem betoniarki idąc niejako w sukurs, a nawet nieco pod prąd. I zadziałało znakomicie. Każdy pamięta kto i w jakim stopniu zrobił sobie z tego oręż przeciwko mnie, okazując jednocześnie swoją miernotę oraz bezradność. Bdb wpis panie koper.
ODPOWIEDZ