Ozdrowieńcy
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Ozdrowieńcy
A koniak? W sumie dla sercowców jest nawet zalecany - jak po zawale to zamiast wódki lepiej napić się koniaku - sprawdzałeś może? Pytam z ciekawości.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Koniak lubię-w przeciwieństwie do większości kolorowych alkoholi. Szczególnie Napoleona.Niestety na moment obecny zostają słabsze trunki alkoholowe: ) Czekam aż jakiś doktór da odpowiednią diagnozę dlaczego mną tak alkohol poniewiera ,że że szczę w gacie i leże nieprzytomny po 3 setach. To może długo potrwać- nasi karze są zajęci statystykami a covidówców z października mają w tęgiej dupie:) Ale absolutna racja - z wszystkich kolorowych alkoholi tylko koniak toleruję i zajebiście lubię. Napoleon.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Również lubię. Właśnie sączę
Zdrowiej.

-
Dzięki:). Zdrówka!
-
Pora się z mitami pożegnać. Co ja uważam za najlepsze: siedź kurwa na świeżym powietrzu: ja tak miałem od listopada do dzisiaj: 30 godzin na świeżym powietrzu( kurwa zdaje sobie sprawę ,że to płonne nadzieje w Krakowie albo Wrocławiu to chociaż wypierdolcie gdzieś do lasu poza- natlenianie jest najważniejsze). pierzga pszczela- napierdalaj ile wlezie, Witamina D- napierdalaj ile wlezie- w jednym i drugim przypadku nie przedawkujesz.Sok z czarnego bzu- napieradalja nawet z gwinta. Sterydy? Jak musisz wziemne-wyziemne to na ostateczną ewentualność. Spirulina żryj ile możesz nie zaszkodzi tym bardziej jak coś ci te syfiaste antymiotyki przepisali na kurację(po których srasz na zawołanie wiatru). Odstaw cukier- zero herbaty, dosładzania i innych dobroci- cukier pierdoli każdą przemianę- lepiej sie bimbru napij- najebał cytrynę cała do dzbanka herbaty - będzie równie dobra i masę imbiru- to bardzo ważne. Sol to samo- ja robię rosół na kurze swojskiej - w chuj jałowca i lubczyku- wegetę i sól wyjebał z diety.
Wczoraj jebnąłem 30 ton ciężarów na siłce na naszej spelunkowej osiedlowej podziemnej siłowni- wyszedłem o drugiej rano- czuje sie zajebiście- wyjebałem bimber od Tricepsa, jeszcze z poł litra Captain Morgana i teraz piję wino. Jak wypuścili mnie z szpitala to byłem wrakiem cielesnym i emocjonalnym bo fatalizm sytuacji . Może delikatnie mgła covidova ale chuj- to przechodzi z czasem.
Siłowo mam się jak nigdy- zobaczymy jak kondycyjnie jak uruchomią baseny. Zresztą za 8 dni spierdalam w góry na dwa dni gdzie lekko nie będę- wtedy zdam relację. mam nadzieję że będzie dobrze:)
Wczoraj jebnąłem 30 ton ciężarów na siłce na naszej spelunkowej osiedlowej podziemnej siłowni- wyszedłem o drugiej rano- czuje sie zajebiście- wyjebałem bimber od Tricepsa, jeszcze z poł litra Captain Morgana i teraz piję wino. Jak wypuścili mnie z szpitala to byłem wrakiem cielesnym i emocjonalnym bo fatalizm sytuacji . Może delikatnie mgła covidova ale chuj- to przechodzi z czasem.
Siłowo mam się jak nigdy- zobaczymy jak kondycyjnie jak uruchomią baseny. Zresztą za 8 dni spierdalam w góry na dwa dni gdzie lekko nie będę- wtedy zdam relację. mam nadzieję że będzie dobrze:)
- Bloodcult
Miesiąc temu miałem. Kondycja i koncentracja faktycznie siadły ale tragedii nie ma. Póki co jest coraz lepiej.
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
-
Od stycznia sporo rzeczy popróbowałem i to co pisałem już ostatnio parę razy: mi najbardziej pomaga sok z buraka z cytryną , sok z brzozy i inhalacje z aloesu. Eksperymentalnie próbowałem w chuj dziwnych rzeczy(bez sensu o tym pisać) ale to mi pomaga zdecydowanie- może komuś też pomoże. No i wiadomo-ruch na świeżym powietrzu. Trzymajcie się.
-
Macie coś na masowe wypadanie włosów? Matka odkąd ledwo przeszła covid linieje jak pies.W sumie nie powinienem jej ratować,bo to środowisko Radio Maryja i to takie mocno zaangażowane- jednak to matka- ojciec chuj dyrektor nie pomógł. Mocno się o nią martwię ,bo covid zrobił straszne spustoszenie. Tak samo ją nienawidzę jak i kocham. Taka tam patologiczna miłość. W każdym bądź razie wygląda fatalnie a jeszcze jest przed 55 rokiem życia. Zresztą kurwa po covidzie to chyba w familii już nikt nie będzie taki samy...Meh
- empir
- zahartowany metalizator
Wkurwia mnie po covidzie ucisk w okolicy serca.
Trudniej też mi się oddycha.
EKG i RTG płuc wyszło ok.
Będę dalej męczył lekarzy bo tak być wg mnie nie może.
Trudniej też mi się oddycha.
EKG i RTG płuc wyszło ok.
Będę dalej męczył lekarzy bo tak być wg mnie nie może.
- ozob
Tzw. urojenie.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Sybir
Zawsze możesz poszukać, gdzie wykonać spirometrię, kol. empir, tj. jakiejś przyjaznej poradni pulmonologicznej.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- empir
Dzięki za radę. Zgłębię tematSybir pisze:Zawsze możesz poszukać, gdzie wykonać spirometrię, kol. empir, tj. jakiejś przyjaznej poradni pulmonologicznej.

Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka
- empir
Jeb się na cyce z szurowskimi urojeniamiozob pisze:Tzw. urojenie.

- maciek z klanu
Jak coś to ja robiłem kilka lat temu w medicoverze. Tylko nie wystrasz się jak będziesz czekal, a przed tobą pacjent tez to będzie robił:)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Sybir
Najlepiej poszukaj filmu instruktażowego, kol. empir, bo za pierwszym razem sporo osób nie radzi sobie z technicznym aspektem badania. Niby metoda jest prosta, ale dochodzi u niektórych stres i badanie trzeba powtarzać.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- empir
Dzięki. Poszukam filmików i informacji.
- bullet
- zaczyna szaleć
Robiłem spirometrię w zeszłym roku. Nie wiem czym tak straszycie, dmucha się i tyle.
EH PANOWIE CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO ZABAWY HEHE
- Sybir
Kto straszy? Wspomniałem tylko, że część testowanych osób ma problem z prawidłowym wykonaniem testu

- maciek z klanu
Nie straszyłem, tylko nie wiedząc jak to wygląda, siedzisz na korytarzu a tam lekarka czy pielwgniarka się drze przez dluzsza chwile
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo