Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Dopiero co skończyłem sobie tłumaczyć, że wcale nie potrzebuję kupować tych winyli...
Każdy sobie tłumaczy...... patrzę na półkę, mam cd, ale.... nie, no, obiecałem sobie, że te najbardziej istotne dla mnie płyty będę miał na czarnych plackach.... i siedmiocalówki... i niektóre takie tam.... i lista się wydłuża, wydłuża, wydłuża....
to rzeczywiscie slabo . rozumiem jeden rodzaj wydania(np.kolor) sprzedawac na wylacznosc , ale okrajanie winyla z insertu to wiocha po calosciSODOMOUSE pisze: ↑19-04-2021, 21:09- Förgjord " Ilmestykset ", wydanie 2020, Werewolf Records (dość słabo , w tematte, że pełen LP z insertem, można kupić
tylko od zespołu i chyba, przez sam Werewolf. Nabyłem w PL przez Wolfspell, nie ma insertu. RoSZCZANIE kieruję, przede
wszystkim do kapeli/wydawcy, że w tak głupi sposób, promują tylko zakup u siebie, pełnego wydania. Wpizdu z takim
podejściem. Mam nadzieję, że nie tylko ja jestę wkurwiony i pójdą na was worki z gównem z różnych stron globu. ) ...
i się wkurwiłem teraz, zaraz wyjebię Forgjord przez okno.
Aaa tam kurwa. Po co takie rzeczy piszesz? No po co? Musisz ludzi denerwować od rana?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
jest to chłód pierwotny, metalowy. CD mam, wińil dopiero teraz wjechał. Metal w pure raw form !