U mnie zmiana na Ardbeg Uigeadail. Trzeba zabić ten flakon.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Wolę być jutro w gronie tych, którzy będą wieszaliSybir pisze:Ale za to w niedzielę będzie zmartwychwstanie jak ta lala!![]()
U mnie zmiana na Ardbeg Uigeadail. Trzeba zabić ten flakon.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
No to będziem sprawdzali grotę, trudno nadążyć nad tymi tradycjami, tu jeszcze przed północą jakby coSybir pisze:Ejże, przecież krucyfik(s)acja była wczoraj
Edit:
Santos katastrofa la mnie. Etiopia Yirgacheffe co to Triceps wracał bdb.
Czemu tak późno piszecie? Już zamówiłem Santosa.Harlequin pisze: ↑09-04-2021, 11:42Santos katastrofa la mnie. Etiopia Yirgacheffe co to Triceps wracał bdb.
Polecam Meksyk Maragogype, Kostaryka Tarazzu, brazylijski Yellow Burbon, naturale z Salvadoru i Panamy
Z afrykańskich mocno mi robi Kongo Kivu 4 Lake (mocno korzenna)
O jamajskim Blue Mountain nie bede sie rozpisywał, bo dla mnie najlepszość, lepsze niż Kopi Luwak
Z azjatyckich fajna była jakaś indonezyjska, o dosc porzeczkowym aromacie, ale nazwy se nie przypomne.