Wyżej dałem mapkie z europy, każden może sprawdzić czy nie jest uchodźcom
DER STÜRMER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Re: DER STÜRMER
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
535
Bardzo ciekawe tabelki. Ta grafika z chłopkami to w ogóle jest skandal. Facet w turbanie mniejszy o dwadzieścia centymetrów sięga Holendrowi ledwie do jajek.
- TheDude
Jeśli ktoś upośledzony próbuje tworzyć muzykę to wtedy jest sztuka czy bardziej rehabilitacja/terapia?
-
bartwa
To zależy czy jest dobra, podejrzewam, że wielu wybitnych twórców jest/było niespełna rozumu. Normalny artysta to chuj nie artysta.
- Medard
Dokładnie tak jest, gdy artyści zaczynają żyć normalnie wg przyjętych norm często cierpi na tym ich sztuka, chyba za to ich lubimy, że są często niespełna rozumu, bo kto zupełnie normalny wydawawałby płyty dla kilkuset osób.
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
535
Ty to jesteś. Wszystko masz skatalogowane, poukładane i według wzrostu. Chciałbym widzieć jak to wygląda w rzeczywistości.
-
bartwa
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- nagrobek
- zahartowany metalizator
nein
- Oferma
- weteran forumowych bitew
Der Mama Frätelli
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
- Headcrab
- Kontakt:
Skoro to tacy straszni naziści, czemu żaden z nich nie zrobił sobie blackface?
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- uglak
- Rumburak
-
pr0metheus
Oferma pisze: ↑24-03-2021, 12:29Clou stanowi „muzyka”, która nawet wśród znajomych nsów bywa określana mianem „pierdzenie dla debili”, a całość pięknie domyka fakt, że omawiane wydawnictwo to tak naprawdę split Der Sturmer z Der Sturmer. Nie rozumiem ludzi, którzy bronią tych nieudasów. To już Absurd z biegiem lat naumiał się w granie po prostu przyzwoitej muzyki.
oferma , Ty masz ewidentnie jakis problem:) za kazdym tutaj newsem wpadasz i piszesz prawie to samo. ze grac nie umia i ze absurd lepsze. a ja napisze der sturmer>absurd (ktore poza debiutem i sonnenritter niewiele mnie interesuje) . i tzo teras?:)
natomiast o zespolach z kregow NS wiesz czesto wiecej ode mnie.
przypominasz goscia, ktory zawsze i wszedzie krzyczy "bić pedałów", a zna wszystkie gejowskie kluby w okolicy i ich gosci, a wieczorem przytulony z kolega oglada brubeck mountain:)) jak to z Toba jest?
uwielbiam to wzburzenie, ze ktos wkleil info o nowej plycie w temacie o zespole. jest to dzialanie niesamowicie szkodliwe.
zawsze wpada ta sama ekipa oburzonych wytresowanych cymbalow, ktorym najwidoczniej ktos wlozyl do lba, ze taka muzyka jest niebezpieczna dla spolecznego ladu i demokratycznej cywilizacji:)
czyzby grecy posiadali podludzkie geny? jestes rasista/nazista?Fixxed pisze: ↑24-03-2021, 14:24Sodom czy Kreator nie śpiewają o aryjskiej rasie posiadając jednocześnie tak podludzkie genyTriceratops pisze: ↑24-03-2021, 12:24Zwykle foto zwyklego metalowego bandu, nie rozumiem skad nagle tyle projeckcji wynikajacych z tego, ze sie nie lubi zespolu. Widzialem duzo glupszych zdjec. A tu nagle wysyp szydzacych chuj wie skond. Rownie dobrze moze to byc Sodom czy Kreator.
- Oferma
pr0metheus pisze: ↑25-03-2021, 19:21oferma , Ty masz ewidentnie jakis problem:) za kazdym tutaj newsem wpadasz i piszesz prawie to samo. ze grac nie umia i ze absurd lepsze. a ja napisze der sturmer>absurd (ktore poza debiutem i sonnenritter niewiele mnie interesuje) . i tzo teras?:)
natomiast o zespolach z kregow NS wiesz czesto wiecej ode mnie.
przypominasz goscia, ktory zawsze i wszedzie krzyczy "bić pedałów", a zna wszystkie gejowskie kluby w okolicy i ich gosci, a wieczorem przytulony z kolega oglada brubeck mountain:)) jak to z Toba jest?
uwielbiam to wzburzenie, ze ktos wkleil info o nowej plycie w temacie o zespole. jest to dzialanie niesamowicie szkodliwe.
zawsze wpada ta sama ekipa oburzonych wytresowanych cymbalow, ktorym najwidoczniej ktos wlozyl do lba, ze taka muzyka jest niebezpieczna dla spolecznego ladu i demokratycznej cywilizacji:)
No i widzisz, zupełnie źle to pojąłeś
How entranced we are by the fire
-
535
Byłem przekonany, że ruchawka dotyczy zdjęcia nadczłowieka o powierzchowności wkurwionego krasnala ogrodowego tymczasem jednak spór jest o sztukę.
-
pr0metheus
Nie ma żadnego sporu. Jest ogólne wzburzenie obserwatorów .
Jeden kolega jest oburzony wyjątkowo niskim poziomem sztuki o czym daje znac za każdym razem jak coś się dzieje w temacie, reszta jest chyba oburzona ze wogole taki temat istnieje w tym przyzwoitym miejscu. Jest to bowiem bardzo szkodliwa społecznie muzyka.
Tok myślenia analogiczny do tego w temacie behemotha
Kupujesz otwieracz od nergala- walka z kościołem przybiera na sile, proboszczowie pospiesznie zamykają swoje dobytki w Polsce i uciekają do Rzymu.
Wklejasz jotpega okładki Der sturmer na forumie-Hitler wstaje z grobu, a brunatne bojówki zaczynaja bić Żydów na ulicach w świetle płonących synagog:)
- SODOMOUSE
są przymiarki fińskiej Antify, by Mgłę jasno zaklasyfikować do nurtu NSBM : ) także wiecie naziści, nie ?
na allegro blokujemy
"The largest black metal festival in Finland, Steelfest, will once more be held may 17th-18th 2019 at the Hyvinkään Villatehdas premises, owned by the city of Hyvinkää (a city that is part of the Helsinki metropolitan area). The festival has been arranged since 2012 and attract about 1500 daily visitors. Throughout the years, the festival has booked several NSBM bands and groups with far-right connections, such as Goatmoon, Kroda, Temnozor, Nokturnal Mortum and Peste Noire. This year they have booked Seigneur Voland, Evil, Kroda, Marduk, Mgla, Horna, Antimateria, Morgal and Kalmankantaja."
https://varisverkosto.com/2019/05/steel ... facilites/
na allegro blokujemy
"The largest black metal festival in Finland, Steelfest, will once more be held may 17th-18th 2019 at the Hyvinkään Villatehdas premises, owned by the city of Hyvinkää (a city that is part of the Helsinki metropolitan area). The festival has been arranged since 2012 and attract about 1500 daily visitors. Throughout the years, the festival has booked several NSBM bands and groups with far-right connections, such as Goatmoon, Kroda, Temnozor, Nokturnal Mortum and Peste Noire. This year they have booked Seigneur Voland, Evil, Kroda, Marduk, Mgla, Horna, Antimateria, Morgal and Kalmankantaja."
https://varisverkosto.com/2019/05/steel ... facilites/
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- nagrobek
- zahartowany metalizator
dlaczego ci grecy tak bardzo chcą być niemcami?:) ale miglanc fajny