Jak zwykle masz rację mistrzu elegancji, robiąc przy tym kurwę z logiki...
Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?
all the monsters will break your heart
-
- rasowy masterfulowicz
-
- postuje jak opętany!
Hehe no tak, teraz pacynka na pasku Rotczyldów!
- Fanatyk
- weteran forumowych bitew
Adaś przestraszył sie koronki? Jego ciało, jego wybór i może sobie z nim robić co mu sie podoba. Jak chce, to może nawet odciąć sobie głowe drewnianą piłą. Mnie to ryba. Ale muze nadal robi dobrą.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Holocausto dopiero teraz się szczepi? Przecież chwalił się już na początku stycznia - czyżby tamta dawka miała być z celebryckiego wpychania się na krzywy ryj? 

Guilty of being right
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
@535
Z dwojga złego lepszy Nergal tutaj niż dyskusje o szczepionkach i plandemii w temacie o Behemoth.
Z dwojga złego lepszy Nergal tutaj niż dyskusje o szczepionkach i plandemii w temacie o Behemoth.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Triceratops
Dlaczego nie zalozyl gustownej maseczki „jebac pis”? Pewnie z panstwowej pisoskiej puli sie szczepil? Tylko jaka grupa?
woodpecker from space
-
- rasowy masterfulowicz
czapkie dobró ma
-
Czyżby wywabiał swój tatuaż na prawym ramieniu?
-
- w mackach Zła
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
- iGrinder
- postuje jak opętany!
Mój prezydent zdecydował (też mnie stać jak myślę)
Those who don't wear the Devil's Mark shall burn in Crematories of Eternal Hell
- nicram
Ratlerek pisu dał głos.Triceratops pisze: ↑19-03-2021, 22:52Dlaczego nie zalozyl gustownej maseczki „jebac pis”? Pewnie z panstwowej pisoskiej puli sie szczepil? Tylko jaka grupa?

all the monsters will break your heart
- Triceratops
Dr wszech nauk i wszech dziedzin po pisowskich pieniadzachozob pisze: ↑19-03-2021, 12:31Mgr z labsu w kraju magistrów. Naukowiec wielki. (:

woodpecker from space
-
- w mackach Zła
- Medard
Nerg pewnie jest we gruppie ryzyka.
Mnie zadziwia, że nie można sobie wykupić szczepy komercyjnie, byliby chętni zapłacić i nie czekać w kolejce.
Mam znajomych, którzy nie chcą astry zenka, ale inną by kupili, a nie mogą.
Unia zakontraktowała, rzont jakoś rozdziela, ale idą po taniości, czyli astrą. A z komercyjnymi byłoby to wszystko szybciej. Ja bym koszt płyty, czy winyla dorzucił, żeby zaszczepić się tym samym co w Izraelu.
I po co mamy płacić za szczepienia bogaczy jak Walter i Janda, nie lepiej darmowe szczepienia tylko dla takich jak Mario bez ciągnika?
Mnie zadziwia, że nie można sobie wykupić szczepy komercyjnie, byliby chętni zapłacić i nie czekać w kolejce.
Mam znajomych, którzy nie chcą astry zenka, ale inną by kupili, a nie mogą.
Unia zakontraktowała, rzont jakoś rozdziela, ale idą po taniości, czyli astrą. A z komercyjnymi byłoby to wszystko szybciej. Ja bym koszt płyty, czy winyla dorzucił, żeby zaszczepić się tym samym co w Izraelu.
I po co mamy płacić za szczepienia bogaczy jak Walter i Janda, nie lepiej darmowe szczepienia tylko dla takich jak Mario bez ciągnika?

Die Welt ist meine Vorstellung.
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
mimo ze mialem nie wchodzic, przejrzalem pare stron tego najpopularniejszego tematu. widze ostro sie forumiwicze za lby wzieli o te szczepionki. troche dziwne , przeciez nikt nikogo nie zmusza.
ja jestem po drugiej dawce przyjetej w lutym bo
- pracuje z ludzmi
- mam wazny wyjazd zagraniczny w kwietniu i nie stac mnie po powrocie na kwarantanny i siedzenie w domu
- przydalo by sie matke raz na rok odwiedzic i przy okazji nie zawiezc jej tego syfu
- chce tez jechac na wakacje i spokojnie sie napic wodki ze znajomymi,a obudzic sie wole z kacem niz goraczką.
jak po tym wyznaniu jestem dla ziutkow z internetu jakims oszolomem czy innym szurem zaczipowanym przez billa gatesa to trudno:)
a wy robcie co chcecie, mozecie sie szczepic,jak boicie sie szczepionek mozecie sie np. owinac folia spozywcza.
albo miec wyjebane na wirusa i glosic kazania ze nic sie nie dzieje. mi jest wszystko jedno ,mozecie nawet zakaszlec sie do obesrania:)
ja jestem po drugiej dawce przyjetej w lutym bo
- pracuje z ludzmi
- mam wazny wyjazd zagraniczny w kwietniu i nie stac mnie po powrocie na kwarantanny i siedzenie w domu
- przydalo by sie matke raz na rok odwiedzic i przy okazji nie zawiezc jej tego syfu
- chce tez jechac na wakacje i spokojnie sie napic wodki ze znajomymi,a obudzic sie wole z kacem niz goraczką.
jak po tym wyznaniu jestem dla ziutkow z internetu jakims oszolomem czy innym szurem zaczipowanym przez billa gatesa to trudno:)
a wy robcie co chcecie, mozecie sie szczepic,jak boicie sie szczepionek mozecie sie np. owinac folia spozywcza.
albo miec wyjebane na wirusa i glosic kazania ze nic sie nie dzieje. mi jest wszystko jedno ,mozecie nawet zakaszlec sie do obesrania:)
niech to miejsce niebawem zniknie
- Sybir
pr0metheus, już jesteś niewolnikiem.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz