Łaskawy pan. Przecież mógł a nawet powinien strzelać.
Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Re: Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Myślałem, że należysz do tych fanatycznych antymaseczkowców. Jeśli żle cię oceniłem to przepraszam, spoko. Kiełbasy ostatnio za dużo nie jadamy. Nie ma za często. Dziś na śniadanie kanapki z masłem i z miodem. Wieczorem chyba też.Rumburak pisze: ↑18-03-2021, 16:25Co ty piepszysz Mariuszku? Jadem kiełbasianym żeś się zatruł czy zatwardzenie znów masz? Nie przypominam sobie, żebym gdzieś protestował przeciwko noszeniu maseczek bądź deklarował, że ich nie noszę. Co do wytycznych, to mogę zadeklarować, że jak pozamykają kościoły to mogę na ten czas przestać chodzić na siłownię, inaczej ni chuja.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑18-03-2021, 16:08Zgrywasz Rumburaku bezemocjonalnego, twardego jak skała nadczłowieka od wielu postów. Pewnie jak byś załapał porządnego covida i zaczęło cię podduszać to byś go przegonił siłą woli w 2 minuty. Szybciej jak fanatyk. Szacun kurwa, jesteś twardy i wszyscy to widzą. Najgorszym co ten pisowski rząd nieudaczników nie zrobił w czasie tej pandemii to, że nie wprowadził stanu wyjątkowego. Jakby kurwa jeden debil z drugim rycerzykiem musieli zapłacić po te 1000 zł za brak maseczki w sklepie i tam gdzie są ludzie to by na drugi raz miał i to nie zwykłą szmacianą, tylko ffp2 bez upominania by nakładał. Nie chcecie się podporządkować do wytycznych i umyślnie zarażać? To będziecie mieć lockdowny bez końca. I chuj.Rumburak pisze: ↑18-03-2021, 15:21
Ten głupi chuj ciszył się tu nie dawno, że w Holandii milicjanci biją ludzi i szczują ich psami. Ubolewał też nad tym, że nie strzelali. Teraz zaciera ręce, że za chwilę wszyscy będziemy mieć paszporty szczepień-jak bydło. Jednak covidioci są bardziej niebezpieczni niż tzw. szury.
Raz się zje, raz się nie zje.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
2 dni temu znajomy lekarz pracujacy w szpitalu chwalil sie, ze sie zaszczepil „na niby”, nie drazylem tematu, bo mnie to chuj obchodzi ale podejrzewam, ze sam tego nie zrobil. To samo inna znajoma pielegniara.mistrzsardu pisze: ↑18-03-2021, 16:07Ale o co chodzi? O świstek papieru? System udaje, że kogoś leczy/pomaga, a ktoś udaje, że się szczepi.
woodpecker from space
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
535 pisze: ↑18-03-2021, 12:14Viola Kołakowska twierdzi, że Andrzej Piaseczny udaje zakażenie https://plejada.pl/newsy/viola-kolakows ... go/yr577q9 Kim do diabła jest Kołakowska?
Bratanica tego Romka, dawniej Kołka:

Die Welt ist meine Vorstellung.
- Żułek
do przewidzenia:
Europejska Agencja Leków zdecydowała. "Szczepionka AstraZeneca jest bezpieczna"
https://businessinsider.com.pl/wiadomos ... ow/ysm3lcl
Europejska Agencja Leków zdecydowała. "Szczepionka AstraZeneca jest bezpieczna"
https://businessinsider.com.pl/wiadomos ... ow/ysm3lcl
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Niskie zarobki pielęgniarek nie muszą z automatu oznaczać, że są one sprzedajnymi kurwami bez honoru, ale tak to jest jak się mierzy wszystkich swoją miarą. Idę o zakład, że chuja tam załatwi jak przyjdzie co do czego, co najwyżej lewe zwolnienie z wuefu co by mieć do kompletu słabowitej, zahukanej pizdy535 pisze: ↑18-03-2021, 16:06To już jest jasne. Tacy jak ty sprzedaliby własne córki do burdelu byle nie ponieść potencjalnych konsekwencji. Nie bój się tak o swoje marne życie i tak zdechniesz jak każdy.Panopticon pisze: ↑18-03-2021, 16:01Jak trzeba będzie dać w łapę to dam, pielęgniarki dużo nie zarabiają.
Jak tylko nie będzie chętnych już więcej do szczepień i się będą nudzić, to coś się wymyśli. Chętnie zaszczepię się bezobjawowo tak jak Natanjahu.

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Niestety. Jest to bardzo przykre. Tym bardziej, że mamy do czynienia z deklaracją aktu niesamowitej odwagi w postaci nienoszenia szmatki na buzi , dzięki lewemu zwolnieniu. Ten nieprawdopodobnie brawurowy wyczyn pozwala panopacjentowi spoglądać na motłoch z góry. Nie wiem na co liczył, ale w starym stylu winien otrzymać solidne karczycho i kopa w zadek. Normalnie kurwa ręce opadają.Nerwowy pisze: ↑18-03-2021, 21:38Niskie zarobki pielęgniarek nie muszą z automatu oznaczać, że są one sprzedajnymi kurwami bez honoru, ale tak to jest jak się mierzy wszystkich swoją miarą. Idę o zakład, że chuja tam załatwi jak przyjdzie co do czego, co najwyżej lewe zwolnienie z wuefu co by mieć do kompletu słabowitej, zahukanej pizdy535 pisze: ↑18-03-2021, 16:06To już jest jasne. Tacy jak ty sprzedaliby własne córki do burdelu byle nie ponieść potencjalnych konsekwencji. Nie bój się tak o swoje marne życie i tak zdechniesz jak każdy.Panopticon pisze: ↑18-03-2021, 16:01Jak trzeba będzie dać w łapę to dam, pielęgniarki dużo nie zarabiają.
Jak tylko nie będzie chętnych już więcej do szczepień i się będą nudzić, to coś się wymyśli. Chętnie zaszczepię się bezobjawowo tak jak Natanjahu..
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
prawda jest taka, że jak faktycznie pojawią się jakieś paszporty szczepionkowe to się panowie poszczepią i będą napierdalać fikoły jak to zostali do tego zmuszeni i olaboga.
rzułf
- ozob
Pisząc to jesteś obywatelem EU, gdzie każda mniejszosc ma zagwarantowane równe prawa. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Prodi
- postuje jak opętany!
Wczoraj moi staruszkowie (ojciec 75 lat, matka 71) dostali w żyłę pierwszą dawkę Pfajcera. Póki co zero skutków ubocznych. Czekam aż przyjmą drugą dawkę i jedziemy z odwiedzinami, pasuje wnuki po roku pokazać bo się nie widzieliśmy w pełnym składzie jak się zaczęło to całe korona-szaleństwo.
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
-
- w mackach Zła
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
- ozob
Bo w UK podejście do wszelakich mniejszości jest inne. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Bardzo tolerancyjne.. i to jest zajesbiste. Jak twierdzisz inaczej to kłamiesz.
Raz się zje, raz się nie zje.
- nicram
W żyłę to nie, ale w miesień już tak.Prodi pisze: ↑18-03-2021, 23:16Wczoraj moi staruszkowie (ojciec 75 lat, matka 71) dostali w żyłę pierwszą dawkę Pfajcera. Póki co zero skutków ubocznych. Czekam aż przyjmą drugą dawkę i jedziemy z odwiedzinami, pasuje wnuki po roku pokazać bo się nie widzieliśmy w pełnym składzie jak się zaczęło to całe korona-szaleństwo.

all the monsters will break your heart
- nicram
Zwłaszcza do bycia idiotą. Jednakże gdy idioci są rozsadnikami wirusa i jego nowych, niebezpiecznych mutacji, to logiczne, że należy idiotom ograniczyć prawa.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Moja matka jako nauczycielka też. Pomimo wieku emerytalnego gnębi kolejne pokolenia młodzieży. Zero skutków ubocznych, nawet ręka nie boli.
U mnie w robocie natomiast kosi. Tylko w tym tygodniu 4 przypadki w tym jeden zakończony hospitalizacją bo dziewczynie niewiele brakowało by wypluła płuca tak ją dusiło.
U mnie w robocie natomiast kosi. Tylko w tym tygodniu 4 przypadki w tym jeden zakończony hospitalizacją bo dziewczynie niewiele brakowało by wypluła płuca tak ją dusiło.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- rasowy masterfulowicz
Z obfitości serca usta mówią.
Celem życia nie jest przeżycie.
- ozob
Wirusa roznosza wszyscy, głąbie. Nawet ci schowani za "ochronnymi maskami". Dopadnie i ciebie. W dodatku 10% zaszczepionych zachoruje na Covid-19. Bardzo fajnie, że będziesz żyć w ciągłym strachu. (:
- nicram
Głąb to cie robił podnóżku Pakiego. Nie chce mi się znowu tłumaczyć zawiłości immunologii, szczepionek, bo i tak nic nie rozumiesz. I ze względu na ograniczenia intelektualne, przy nawet dobrych chęciach, nie pojmiesz. Tak więc wracaj do swojej norki pajacu.