Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese

Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?

TAK
159
63%
NIE
95
37%

Liczba głosów: 254
Panopticon
w mackach Zła

Re: Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?

15-03-2021, 21:57

Oczywiście, mi też nikogo nie żal. Niech się poddają eksperymentom medycznym.
Kiedyś trzeba było budować obozy, zapędzać ludzi. A dzisiaj sami wystawiają rękę. Potem jest trochę płaczu, że rączka boli, ale i wiara w to, że nie umrą na zbrodniczego wirusa.
Tylko jak ktoś się chce w to bawić to powinien za to zapłacić, a nie, że wszyscy się zrzucamy w podatkach.
Awatar użytkownika
Fanatyk
weteran forumowych bitew

15-03-2021, 22:06

Kiedyś trzeba było budować obozy, zapędzać ludzi. A dzisiaj sami wystawiają rękę.....
No niestety, jak ktoś dał sobie założyć na ryj maseczkę to da się też zaszczepić, założyć bransoletkę i wsiądzie do wagonu bydlęcego jak mu każą. Im dalej w las tym ciemniej.
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

15-03-2021, 22:45

Fanatyk pisze:
15-03-2021, 21:11
ozob pisze:
15-03-2021, 20:48

(:
Mimo tych wszystkich doniesień o drastycznych powikłaniach, chętnych do szczepienia i tak nie brakuje i nie zabraknie! Głupim ludziom żadne argumenty nie trafiają do rozumu (bo go pewnie nie mają) i z utęsknieniem czekają na swoją kolej. Jednakowoż mnie NIKOGO nie szkoda, wszak chcącemu nie dzieje się krzywda! Bo gdyby to były jedynie opowiadane pokątnie i szeptem pogłoski, to można by w nie nie wierzyć ale skoro już w mediach się o tym mówi głośno i wyraźnie to powinno dać ludziom wyraźny sygnał, że coś w tym jest bardzo nie tak ! A niech się szczepią i niech tam ich powykręca, tylko potem niech nie płaczą i nie lamentują z prośbą o pomoc!
Ja tam już wyraziłem swoje zdanie. Niech się szczepią, jak najwięcej i jak najczęściej. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Awatar użytkownika
Headcrab
weteran forumowych bitew
Kontakt:

16-03-2021, 00:12

ozob pisze:

(:
Masz lepsze źródło niż jakiś tam post na twitterze?
Panopticon pisze:
Kiedyś trzeba było budować obozy, zapędzać ludzi. A dzisiaj sami wystawiają rękę. Potem jest trochę płaczu, że rączka boli, ale i wiara w to, że nie umrą na zbrodniczego wirusa.
Tylko jak ktoś się chce w to bawić to powinien za to zapłacić, a nie, że wszyscy się zrzucamy w podatkach.
Firma Pfizer to taki współczesny dr Mengele?
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

16-03-2021, 01:22

Panopticon pisze:
Ciekawe. Liczba zmarłych po zarażeniu Covidem to ok. 50 tys. przy niecałych 2 milionach oficjalnych przypadków. Liczba zmarłych po podaniu szczepionki to góra kilkadziesiąt przypadków przy ponad 4 milionach osób, którym podano przynajmniej pierwszą dawkę szczepionki. Pewnie będziesz argumentował, że znaczna część covidowych zgonów to nadinterpretacja, bo i tak by umarli z innych powodów. Nie przyszło Ci do głowy, że przy szczepionce może być podobnie? Nadal mamy różnicę trzech rzędów wielkości. Rachunek prawdopodobieństwa się kłania. Pytanie, kto za co powinien zapłacić. I tak, nadstawiłem dobrowolnie rękę. Mam się świetnie, podobnie jak wszyscy zaszczepieni znajomi, a trochę tego już jest. Kilku znajomych, którzy nie mieli okazji się zaszczepić, ma się z kolei niezbyt dobrze po przejściu choroby.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

16-03-2021, 07:31

Headcrab pisze:
16-03-2021, 00:12
ozob pisze:

(:
Masz lepsze źródło niż jakiś tam post na twitterze?
Wszystko jest w nitce. W dodatku są jeszcze dane z UK z GOVu. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
535

16-03-2021, 08:32

Lukass pisze:
16-03-2021, 01:22
Panopticon pisze:
Ciekawe. Liczba zmarłych po zarażeniu Covidem to ok. 50 tys. przy niecałych 2 milionach oficjalnych przypadków. Liczba zmarłych po podaniu szczepionki to góra kilkadziesiąt przypadków przy ponad 4 milionach osób, którym podano przynajmniej pierwszą dawkę szczepionki. Pewnie będziesz argumentował, że znaczna część covidowych zgonów to nadinterpretacja, bo i tak by umarli z innych powodów. Nie przyszło Ci do głowy, że przy szczepionce może być podobnie? Nadal mamy różnicę trzech rzędów wielkości. Rachunek prawdopodobieństwa się kłania. Pytanie, kto za co powinien zapłacić. I tak, nadstawiłem dobrowolnie rękę. Mam się świetnie, podobnie jak wszyscy zaszczepieni znajomi, a trochę tego już jest. Kilku znajomych, którzy nie mieli okazji się zaszczepić, ma się z kolei niezbyt dobrze po przejściu choroby.
Abstrahujując już od tego, czy szczepienie to doświadczenie, czy zbawienie przypominam, że wchodzisz w interakcję z dzielnym husarzem debilem, który publicznie chwali się, że kupił od lekarza lewe zwolnienie lekarskie na przywilej nie zakrywania swego tępego ryja. Trzeba o tym przypominać, by nikt poważny nie dał się nabrać na dysputę z tego typu ścierwami.
Panopticon
w mackach Zła

16-03-2021, 13:20

ursus
w mackach Zła

16-03-2021, 13:34

Ten cały kowid to jeden wielki eksperyment który nie wziął się od tak. Ja nie chce w tym wszystkim brać udziału
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

16-03-2021, 13:39

Szwecja doszła ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
tomaszm
mistrz forumowej ceremonii

16-03-2021, 13:47

Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.

https://www.kancelaria-pionier.pl/

https://www.forbes.pl/diamenty/wizytowk ... er/q5mg1dm
535

16-03-2021, 14:24

Przezabawna jest ta cała sytuacja. Jedni wolą pierdnąć niż kichnąć , drudzy marszczą pizdę w strachu przed szczepieniem. Szczepieniem , które może w ogóle się nie odbyć, bo umówmy się, że perspektywa dla przeciętnego użytkownika forum może być kilkuletnia...Tymczasem walka trwa. Jak o karpia w lidlu.
Awatar użytkownika
Mariusz Wędliniarz
rasowy masterfulowicz

16-03-2021, 15:51

Fanatyk z Pacjentem i Ozdobem zaczynają się psychologicznie wspierać i podbudowywać na duchu. Zaczyna się już lekka panika. Coraz częściej myślą o paszportach covidowych i zielonych kartach, których nie będą mogli mieć jeśli się nie wyszczepią. Będą gnuśnieć w swoich chałupach, a my będziemy patrzeć na nich z góry i wytykać ich palcami ze szczerym śmiechem na ustach, mówiąc: chuja pojedziesz za granicę! chuja pójdziesz na koncert! Narażałeś innych? Miałeś ich w dupie?To teraz będziesz siedział na swojej dupie i będziesz napiętnowany z miesiąca na miesiąc coraz bardziej. Bedą zabierane ci pieniądze za jakikolwiek dalszy przejazd, staniesz się z tego powodu biedakiem. Będziesz musiał robić do tego niezliczone ilości testów pcr i płacić za nie. Tak cwaniakowałeś? Taki byłeś twardziel? To teraz będziesz żałował tego do końca swoich dni. Już my się o to postaramy przegrywie !
Raz się zje, raz się nie zje.
Awatar użytkownika
Fanatyk
weteran forumowych bitew

16-03-2021, 16:32

@Padliniarzu ty lepiej pilnuj kolejki, żeby jakiś inny kowidiota nie skubnął twojej dawki.
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

16-03-2021, 16:42

Mariusz Wędliniarz pisze:
Fanatyk z Pacjentem i Ozdobem zaczynają się psychologicznie wspierać i podbudowywać na duchu. Zaczyna się już lekka panika. Coraz częściej myślą o paszportach covidowych i zielonych kartach, których nie będą mogli mieć jeśli się nie wyszczepią. Będą gnuśnieć w swoich chałupach, a my będziemy patrzeć na nich z góry i wytykać ich palcami ze szczerym śmiechem na ustach, mówiąc: chuja pojedziesz za granicę! chuja pójdziesz na koncert! Narażałeś innych? Miałeś ich w dupie?To teraz będziesz siedział na swojej dupie i będziesz napiętnowany z miesiąca na miesiąc coraz bardziej. Bedą zabierane ci pieniądze za jakikolwiek dalszy przejazd, staniesz się z tego powodu biedakiem. Będziesz musiał robić do tego niezliczone ilości testów pcr i płacić za nie. Tak cwaniakowałeś? Taki byłeś twardziel? To teraz będziesz żałował tego do końca swoich dni. Już my się o to postaramy przegrywie !
Że totalitaryzm ci się marzy? To jest dopiero upadek twojego pokolenia. (:
Panopticon
w mackach Zła

16-03-2021, 16:44

Będą gnuśnieć w swoich chałupach, a my będziemy patrzeć na nich z góry i wytykać ich palcami ze szczerym śmiechem na ustach, mówiąc: chuja pojedziesz za granicę!
Ty się lepiej przejedź do tych swoich Popkowic poznać sołtysową.
mistrzsardu
rasowy masterfulowicz

16-03-2021, 17:17

Panopticon pisze:
16-03-2021, 13:20
"Niezależni eksperci".
Celem życia nie jest przeżycie.
Awatar użytkownika
Mariusz Wędliniarz
rasowy masterfulowicz

16-03-2021, 19:28

Fanatyk pisze:
16-03-2021, 16:32
@Padliniarzu ty lepiej pilnuj kolejki, żeby jakiś inny kowidiota nie skubnął twojej dawki.
Już nie mogę się doczekać szczepionki. Naprawdę. I my zaszczepieni zrobimy wszystko żebyście wy antyszczepionkowcy z myśleniem ze średniowiecza też byli wyszczepieni. Dla dobra ogółu. I będziecie. A jak nie to izolacja, a jak trzeba będzie to i karcer. Dla was sprawa jest już przegrana i dobrze o tym wiecie.
Awatar użytkownika
Mariusz Wędliniarz
rasowy masterfulowicz

16-03-2021, 19:31

W tej sytuacji kiedy dużo krajów zaprzestaje wyszczepianie Astrą-zenecą Polska powinna szybko zwiększyć dostawy póki oni nie chcą. Tak dziś mówił prof. Gut. Dobrze chłop prawi.
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

17-03-2021, 06:25

16-03-2021, 19:31
W tej sytuacji kiedy dużo krajów zaprzestaje wyszczepianie Astrą-zenecą Polska powinna szybko zwiększyć dostawy póki oni nie chcą. Tak dziś mówił prof. Gut. Dobrze chłop prawi.
To byłby całkiem niezły ruch, obawiam się jednak, że pisiorki mają za mało rozumku, żeby zwietrzyć szansę i go wykonać.
all the monsters will break your heart
Zablokowany